17

Анонимен

преди 2 години

юбре курорте Черно море много е добре-бежанка се пече...

16

Анонимен

преди 2 години

До Какъв сезон?!? "Нали са запълнени на 100% с укропитеци?!?" --- именно. Не чу ли, че европата развърза кесията за хохльо бежанците... та скоро вместо по 40, може и по 400 лева на калпак да отпуска държавата... само гледай как близките до властта хотелиери ще загладят козината.. такъв лесен сезон никога до сега не са имали! Гарантирана заетост и "гости, които няма на кой да се оплачат.

15

Анонимен

преди 2 години

Даааа, да, да това е всяка година. Първо прогнозират силен сезон, после лятото имаме 100-200хил туристи повече от предходната година, после си взимат нов джип и обясняват как разходите са скочили и на зима излизат на протест да просят пари от Министерство на Туризма и Спорта щото сезона бил по-зле от очакванията. Запазете си този коментар и си го припомнете към Октомври.

14

Какъв сезон?!?

преди 2 години

Нали са запълнени на 100% с укропитеци?!?

13

До Анонимен14

преди 2 години

Само да ти кажа, че Варна няма нищо общо с Албена! Ама ти от къде да знаеш, като само си чувал за тях!

12

Анонимен

преди 2 години

Все пак благодарение на герберастите и техните умения, варненския залив предлага единствен в света т.нар говнотерапия.

11

Торпедо

преди 2 години

Много силен и много миниран.

10

123

преди 2 години

Ама разбира се, на 100% запълнени с украинци на наша издръжка! Като ви свърши далаверата, хич и не си помисляйте за ревете за помощи!!! Нещастници!

9

Анонимен

преди 2 години

скъпчий са у Варна парите ги нямат за нищо по евтитно е в Гърция

8

4689

преди 2 години

Украинките масово си резервират билети за завръщане,че безплатната им почивка свършва.Голям урожай за техните туроператорски фирми,цени от 100 до 300 лв на човек.До началото на юни ще са се изнесли,някои чакат още помощта от 375 лв да си платят билетите.

7

ACAB

преди 2 години

От 2 май падат ограниченията за Гърция... повече кракът ми няма да стъпи на бетономорието!

6

хм

преди 2 години

Ех, язък. Изпревариха ме. Нищо, ще идва в Гърция. Там ще е по-слаб сезона. Само да не забравят и да ревнат за помощи от държавата след 2-3 месеца.

5

Sunny

преди 2 години

При нас на Слънчев бряг е същото. Имаме бум на резервации от западна Европа. Дали е съпричастност не знам, но знам че това лято пак ще се пукаме по шевовете. Както казваме тук - "Сезон винаги ще има".

4

на великден

преди 2 години

от сдружението на хотелиерите в златните във видео интервю каза на великден че много слаба работа и много малко гости сте имали а и сезона ви бил пред провал.Какви са тези фейкове дето ги пускате от златните за силен сезон?

3

Анонимен

преди 2 години

Ей, тъкмо мислех да си направя резервация, но като очакват толкоз народ на Черноморието ще е много гъч. А и с украинците там, ще е свръх пренаселено. Отказвам се, другаде ще ходим. Но пък нашите нали очакват силен сезон, няма страшно.

2

да

преди 2 години

доем да ти сервирам

1

60/40

преди 2 години

Новина 2 часа по-късно - "Сезонът е пред провал, хотелиерите реват за помощи от държавата".