15

Анонимен

преди 1 година

До АнонименЦитат: "Американците са тези които непрекъснато ... се стремят към войни. Желанието им да са господари на света...."В момента имаме очевидно нежелание на НАТО да прати войска в Украйна. И имаме очевидно нагледно показно коя държава иска да е господар на съседите си и да им определя кой къде да членува.

14

Виц

преди 2 години

Малкия Нострадамус : Мамо , мамо , какво има за ядене ?Майката : Ах ти малък негоднико..!

13

Моя анализ

преди 2 години

Аз имам една моя мисъл, която измислих. И я повтарям на всичите си приятели. Мисълта, която съм измислил е следната: "Не знам как ще завърши 3-тата световна война, но 4-тата ще се води с камъни и дръве."

12

Не фен на Путин.

преди 2 години

Може ли аз, като непублична личност да кажа кога ще започне? И то със сигурност! Когато НАТО се намеси във войната. А глобалистите и техния патриотичен украинец правят всичко възможно да се намеси. Само с Ковид и дори с ковит-вакси и бустери, намаляването на популацията на земята ще се влачи с години. А и не успяха да съсипят живота на всички хора, въпреки повечето самоубийства и дрога. Но една световна войничка ще спаси земята в по-къси срокове. И климатичните промени ще спрат веднъж за винаги

11

Да

преди 2 години

Путин започна да го движи от изток на запад

10

Донката

преди 2 години

Донката поне правеше яко смях с неочакваното си поведение. Сегашните са все едно гледадм сериала Дързост и Красота.

9

Бой с камъни

преди 2 години

Може да се каже, че започна с ковид истерията, биологична или по скоро психо атака, срещу Европа, като беше обвинен Китай. Някои кръгове в САЩ се опитват да я предизвикат още с инсценировката на нападението срещу кулите близнаци в Ню Йорк.

8

1

преди 2 години

Абе и аз си говоря от няколко години, ама никой не ме слушаше, досега.

7

Анонимен

преди 2 години

Американците са тези които непрекъснато насъскват хората и се стремят към войни. Желанието им да са господари на света е пагубно за всички. За съжаление в Европа няма мислещи хора и се самоунищожава за чужди интереси.

6

ПХ

преди 2 години

Оставете ги тези жалки "псевдопророци", виж, Жириновски беше политик от друг Калибр, 99% от прогнозите му се сбъднаха! За съжаление, една от тях беше и за ТСВ, дори предвиди кой ще бъде тригерът и как ще се развият събитията!

5

Ммм

преди 2 години

Един казал, един чул нищо не разбрах

4

Анонимен

преди 2 години

В Съветска България, война води вас! Развейте червени знамена, народна сила, Червена армия!

3

Анонимен

преди 2 години

Чесно никой българин никой турчин и никой ром трезвомислещ тука на земите не се интересува грам от Джо ,Тръмп и тема подобни .

2

Анонимен

преди 2 години

Каква е тази повърня???

1

извод

преди 2 години

аман от ясновидци!