152

БЛАГОЕВ ДО ГЕН САМА

преди 2 години

ДИМИТЪР БЛАГОЕВ ДО ГЕНЕРАЛ САМАНДОВ: ЕЙ, ЛЕВИ МОЙ ПОСЛЕДОВАТЕЛЮ, ЧУЙ МЕ:РУСОФИЛСТВОТО Е ГРУБО ПОЛИТИЧЕСКО СУЕВЕРИЕ, УМИШЛЕНО КУЛТИВИРАНО СРЕД НАРОДНИТЕ МАСИ; ПОЛИТИЧЕСКО ЗНАМЕ, ВЪРВЕНЕТО И ВОЮВАНЕТО ПОД КОЕТО НЕИЗБЕЖНО ВОДИ КЪМ ПРЕДАТЕЛСТВО И НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА. ЗАЩОТО РУСОФИЛИТЕ, ПЛУВАЙКИ БЕЗОГЛЕДНО ВЪВ ВОДИТЕ НА РУСКАТА ДИПЛОМАЦИЯ, НЕИЗБЕЖНО И ФАТАЛНО ПРАВЯТ ОТ БЪЛГАРИЯ ЕДНО СЛЯПО И ПОСЛУШНО ОРЪДИЕ В РЪЦЕТЕ НА РУСКАТА ЗАВОЕВАТЕЛНА ПОЛИТИКА НА БАЛКАНИТЕ.

151

Анонимен

преди 2 години

Генералът се притеснява от декларацията на Путин, че ще има ответен отговор към страните, които подкрепят Украйна. Генерале, притеснително е ако няма ескалиращо ответен отговор на ответния отговор от страна на Путин.

150

Анонимен

преди 2 години

Притеснително не е това, което казва Путин. Притеснително е, ако нямаме оръжия да отговорим достойно на Путиновските имперски шовинистични амбиции така, както правят украинците. Генерале, ясно ли ти е?

149

msm

преди 2 години

Абсурд е да наричаме *** на В.Путин славянски братя! Кръвожадни азиатци, монгло-татари и полярни изчадия, като самият им вожд! Нямат нищо общо с миролюбивото славянство. Това, че Преслав и Киев им дадоха азбука и книжнина, не ги прави славяни! Украйна е нашия братски славянски на народ. Слава на героите защитници!

148

Франк

преди 2 години

А ако Путин почне да врещи и за права на руските азиатци в България. Базата на Камчия е руска.Време е България да си я върне. Да прочистим улиците от руснаци(азиатци)

147

cazzo duro

преди 2 години

Под тази статия ме т.риете за 4- ти път.По 24 часа ли дежурите ?

146

Анонимен

преди 2 години

Тя свободата ни е отнета още след 1989-та, когато СССР ни пусна. Общо взето България никога не е била свободна страна... поне не и последните 600 години. Да си свободен, означава и да избираш пътя си. Ние нищо не избираме. Дали с едните или с другите, все тая. И двата пътя си имаха и имат своите предимства и големи недостатъци.

145

Анонимен

преди 2 години

защо не приемате истината долу подписаните той е прав да е жив и здрав путин чисти си пътя от бендера дава свобода на местните руснаци

144

редник самандов

преди 2 години

скоро ще се прости с "придобивките" този ТАРИКАТ. А може и със свободата си да се прости...

143

Кире

преди 2 години

Абе Левски навремето го е казал много простичко, но не за прости хора: "Свобода или смърт". Путьооонка е решил да ни я отнеме, по същия начин както и Турция навремето. И като почнат такива мижетуурки да се изказват. Доказано е че с диктатори отстъпки не могат и не бива дасе правят. Навремето си затвориха очите за судетите пред Хитлерчо и резултата го знаем. Няма какво да гадаем.

142

Анонимен

преди 2 години

Само и България да не се прости с морската си граница!!!

141

кобурамиянко

преди 2 години

ПОГЛЕДНИ МУ ФИЗИОНОМИЯТА ТИПИЧЕН ПАРТИЕН СЕКРЕТАР КОМУНИПИТЕК ДЕГРАДИРАЛ ВОДКАДЖИЯ СЪС СПИРТОСАН МОЗЪК.ДОРИ НА СНИМКАТА Е НЕТРЕЗВЕН.

140

бг

преди 2 години

Веднага в пенсия червен плъх и копейкаджия. ПРЕДАТЕЛ И СРАМ ЗА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ

139

Анонимен

преди 2 години

До 175Ама разходи се до киното и изгледай "Второто освобождение",Айде скрий се, то сега всичко е само едно кино и за Турското робство говорят, че било присъствие, когато си на грешната страна ще плащаш, кой ни е карал да сме с хитлер, хитлер! Ходи да гледаш филми да се образоваш:)))))))

138

Паню Баирски

преди 2 години

Самандов е нещастен недоубит комунист - чудя се защо въобще публикувате материали на такива страхливци!

137

До 173

преди 2 години

*** ти сериозно ли????...а това, че Русия ни обявява война, окупира ни и следва изплащане на милиарди окупационен дълг??? И дори другарят Г.Димитров се моли с писмо да спрат руснаците да мародерстват, изнасилват, грабят и убиват??? Ама разходи се до киното и изгледай "Второто освобождение", може да видиш различни неща от тези дето са ти ги набивали в училище!

136

БАЙ ГАНЬО ЖУРНАЛИСТ

преди 2 години

Това е човек отдал службата и живота си за родината а вие сте отдали живота си за да защитавате интересите на западната олигархия, обиждайки този човек, ако Руссия или Турция, което е сто пъти по-вероятно ни нападне, тоя генерал ще грабне оръжие за да защити българската земя, а вие, господа грантистии ще си плюете на петите, па и повечето не сте и българи по народност...

135

Анонимен

преди 2 години

Не всеки умен човек е петоколонник. За справка на 1 март 1941 година народното събрание с бурно ура обявява символична война на Янглия и САЩ... затишие от две години и ни помитат с бомбардировки София, Лом, Дупница, Кюстендил и тн... Връщат ни в каменната епоха ама не символично. Сега не въвличат да сме инструмент на запада, те си плащат газа в рубли, което е една минимална контрамярка за ограбените беззаконно 300 милиарда руски капитали от същия тоя запад. мислете тролчета

134

Сталин

преди 2 години

Слава РОССИЯ

133

време е

преди 2 години

Време е Гешев да изпрати момчетата със черните ботушки да потропат пред Дондуков 2