35

раша е наша

преди 2 години

пенсионерите полчават руска пенсия в херсонска област

34

До тpoл мухайаха

преди 2 години

...а в Германия Забраниха Детската Анимация "Маша и Мечката", защото Обрисувала Руснаците като много добри хора - нима е лъжа?!Забрани ли се на *** онази работа ,преди малко гледахме с детето по ютуб. И съм в Германия ,не съм в мацва... Виж там первий канал, радио горит масква тях са ги забранили и с право!

33

ЛУ

преди 2 години

Да, за него ше гласувам на предстоящите избори

32

Анонимен

преди 2 години

Украйна и $ губят.

31

Анонимен

преди 2 години

Дето гривна, там и рубла. Може херсонци да са по-добре с рублата.

30

Анонимен

преди 2 години

Значи там ще имат с какво да си купят газ, за разлика от нас.

29

Morski

преди 2 години

Путин =Хитлер! Мариупол=Сталинград! РФ=Третия Райх! Лавров=Рибентроп! ЧА"Вагнер"=SS! Песков=Гьобелс!ФСБ=ГЕСТАПО!... . ВСИЧКИ ПРИЛИКИ НЕ СА СЛУЧАЙНИ

28

Муахаха

преди 2 години

а в Германия Забраниха Детската Анимация "Маша и Мечката", защото Обрисувала Руснаците като много добри хора - нима е лъжа?!

27

джо

преди 2 години

Украинците гризнаха дръвцето, какви песни само пееха по телевизиите как мачкат москалите.. Обаче сега им се видя на баир лозе. Ходят по седенки, оплакват се на Арменския поп , изобщо видяха голям зор. Полека лека цялата страна ще мине на рубли.

26

тя

преди 2 години

Сега ще живеят свободно и всеки ще говори езика , който желае ! Русия има над 100 националности ,но никой не ги ограничава в каквото и да е било ! В Русия свободата и демокрацията са на много по-високо ниво от тази на Запад !

25

Анонимен

преди 2 години

Те руснаците на това освобождаване ли му казват?Като въведат рублата, най- платежната валута вв света !

24

Чудесна Новина

преди 2 години

още един вече Свободен от Нацизъм регион!

23

до 19

преди 2 години

До Анонимен 19 да се готвят Шабла, КАварна Балчик,Варна и Бургас

22

до 31

преди 2 години

Сега си обяснявам защо руските войници в Украйна крадат тоалетни чинии. Защото в Сибир нямат вътрешни тоалетни, а нужници на двора с дупка на клекало!

21

Анонимен

преди 2 години

Ако продължим с глупостите на Кирчо и Кокорчо рублата ще бъде въведена и в България.тия двамата да заминават в Москва да изпросят милостиня и да възстановят газовите доставки, защото газ от задниците им ще тече.

20

Анонимен

преди 2 години

Русия е окупатор, а Путин е военнопрестъпник. Русия е с най-голямата територия в света, но е най-слабонаселената, тъй като никой не иска да живее в нея. Дори и русофилите, които пишат в този сайт и се прехласват по един военнопрестъпник.

19

Анонимен

преди 2 години

Изостаналата държава Раша, въвежда тоалетна хартия в окупирана област, каква новина........хахахаха :))) Какво стана с Луната, нали щяха да се преселват там рашките, или не им достига тоалетна хартия :))

18

БZП

преди 2 години

До Адмирации - на теб миризливия руски ботуш вече ти е влязъл в ауспуха. Отдавна. Целия си сив живот си изкарал язден от партийни секретари, и демокрацията ти е непонятна. Неприемливо е някой друг да живее свободно, след като ти си бил роб винаги. Обаче няма да ти се отвори парашута. По добре се готви да караш с мизерната си пенсиика доживот.

17

БZП

преди 2 години

Виждам, че действията на РуZките фашисти на откъсната с военна сила територия на суверенна държава изпълват белоглавите русофилски тр/олове с небивал ентусиазъм. Един долу разсъждава над "руската душа", преживяйки вяло зад компютъра в ЕС и под крилото на НАТО. Е, няма да е задълго. Русия все повече се връща към Средновековието! И Желязната завеса все повече пада над нея! Хубавото е, че ние няма да сме част от тоя коптор, колкото и да си иска на реваншистите в България!

16

Адмирации

преди 2 години

Това не е област, а Херсонска Республика! Следва Николаевска и Одеска Республики, до постигане на първоначелния план до сухоземна връзка с Прендестровската Республика. След това окончателно Украйна, ще загуби връзка с Азовскоби Черно море. Това е ясно, но мен повече ме интересува изявлението на Лавров, че Русия ще превърне Черно Море във вътрешно-Руска тетитория. Тоест най-добре да се готвим за влизане в състава на РФ.