13

за 11 и 12 Сравнение

преди 2 години

Между броят дози за 1 усложнение: 9280 дози класически ваксини. Но само 495 дози експериментална течност. Колко дози могат да предизвикат 1 смъртен случай? Класически ваксини 1149536 дози, но само 23615 ДНК или мРНК К19 дози. По-големите цифри са по-добри, данните са от VAERS 2021г.

12

Анонимен

преди 2 години

Гледайте си епикризите и внимавайте къде се подписвате. Ше ви лепнат диагноза постковид както сте здрав и ше продължат с измамата.

11

До 8

преди 2 години

Откажи се трроле от женски род. Прозираш.

10

Анонимен

преди 2 години

До ПОСТВАКСА усложненияТолкова много глупости написани на толкова малко място ...

9

Анонимен

преди 2 години

Пътечките за постковид са сладки. Нищо не работиш, лъжеш бабите и точиш касата. Затворът няма да ви се размине. Да живее Путин!

8

Асан

преди 2 години

Тиквата разви ли го и К урнелия :)))

7

ПОСТВАКСА усложнения

преди 2 години

От гената терапия с псевдоваксините ефектите са точно същите, както от самия Ковид19. Ваксините до 2020г., които бяха ослабени или обезопасени вируси, но малка доза+адювант. Новата генна технология превръща 50милиарда (J&J) клетки в Генно-Модифицирани фабрики за токсина на шипа 2019. Това позволява приложение по време на епидемия, но стария шип е по-токсичен, при това и неефективен за Омикрон21. Вместо адювант и безопасна доза, получаваш еквивалентни увреждания,като на средно тежко преболедуване

6

vlady

преди 2 години

Пост-COVID обикновено е частен случай на отдавна известното заболяване хроничен шлангит.

5

Анонимен

преди 2 години

Е по голяма простотия не бях чел. Днес ме сърби утре не и това е постковид синдром. Аи спирайте да точите касата.

4

Анонимен

преди 2 години

Кунчо Трибодовий няма проблеми с пост-ковид синдромите. Поне така твърди ТВ-двойникът му.

3

Още статистика

преди 2 години

100% от наивните овци вярват на подобни измишльотини

2

анонимен

преди 2 години

Познавам хора, които го изкараха още 2020г. , не са ваксани и сега нямат никакви проблеми.

1

Поствакс усложнения

преди 2 години

fаксинираните сами доброволно и с мерак са си внесли чужд генетичен код в десетки милиарда клетки, например Янсрен 50 млрд. Сами са се ***...и, прецакали и самопрокълнали това не се лекува. След всяка доза все повече клетки ще произведат същият токсичен белтък на шипа както и при Ковид19. Чрез масовата fаксинизация лекарите специалисти си осигуряват абонати точно за същите усложнения, но покритието с fаксинизация е много по-широко от самия вирус, а бустеризацията още по-надежно предизвиква усложненията.