14

НПО-смях.

преди 2 години

Оценка от НПО. Пълен смях. Като чуя НПО и си представям едни пари, които отиват за определени цели, но не и за благото на децата. Така, че изобщо не е миродавна за мен тази оценка. Относно грижата за децата мога да благодаря изцяло на съвестта и загрижеността от страна на някой възпитатели. Учители, които дата всичко от себе си, за да образоват и възпитат децата ни. Но тези преподаватели нямат нищо общо с НПО-та.

13

ДедоШорош и 7 НПО-та

преди 2 години

Ейй, тоя еврейски пенционер не се спря .... Добре че "независимия" доклад не съобщава кои са тия НПО-та дето ни ощеняват . Сред оценителите ли са "Българско-Хелзинския Комитет" детоп помага на крадливите ромейчета да съдят България щото са били хванати да убиват или крадат от българи? Там ли са " Отворено общество" дето освен вреда , нищо друго не са донесли на страната ни? А разните ЛГБТ фондации дето организират третополовите прайдове ? .... А инкубаторите на тролски коментатори по медиите ?

12

НПО да си

преди 2 години

Е П М, че чак вътре!

11

Анонимен

преди 2 години

Безплатното образование става все по-скъпо.

10

Анонимен

преди 2 години

Хахахахахаха честито!

9

Q

преди 2 години

НПОтата нямат работа в България.Да си заминават.

8

Анонимен

преди 2 години

sega e vreme da prihvanete prezidentstvoto i minsaveta. chorbadjiite im v stranstvo. raiata razpasana.

7

не ме трийте

преди 2 години

Колко е оценката на читателите по принцип за т.нар. ***?

6

Аха

преди 2 години

Бездетните лесбийки от НПО-тата да не се месят там, където не им е работа. Също така държавата не е длъжна да гледа нечии деца, а да налага вътрешен ред, да създава условия за бизнес и да поддържа инфраструктурата.

5

А НПО-тата

преди 2 години

как се грижат за децата? Като издават книжки от сорта на "Мравин" и се опитват да пробутват проекти за ранно сексуално образование и толерантност към "различните" в училищата? Оценката, която заслужават, не може да е с цифри - само бой до спукване ще ги оправи!

4

Христо

преди 2 години

Станахме васална държавка на Сащ.

3

Мнение

преди 2 години

Пак е много!Аз оценявам всичко на Слаб 2!А щом става дума за НПО ясна е работата!Лентяи цоцащи отнякъде пари срещу нищо правене!

2

Анонимен

преди 2 години

Пак им е много! Грижа за децата и от това и предишни правителства НЯМА. Родителите се спасяваме както можем. Децата за държавата не съществуват, освен тези на ромите, но те са електорат, там е друго! Или пък украинци, там е подмазване. Срам и позор!

1

Бигот

преди 2 години

Щом НПОтата се чумерят,значи сме добре