73

Кико

преди 1 година

Какъв то пола,такава и политиката ѝ!

72

Анонимен

преди 1 година

Абсурд е да транзитираме, а за нас да няма.. спираме тръбата!!

71

измамници

преди 1 година

Който се е хванал с Русия хубаво не е видял винаги го прецакват

70

Анонимен

преди 1 година

Смешно е Русия да продължи да прекарва газ по тръбите дето минават през нас и да си мисли, че ние няма да си взимаме колкото сме се разбрали. Минава ли газ по тръбите, ние просто си взимаме нашето и плащаме по договореното в договорените банки, където са запорираните пари на Газпром. Нека седят там да им топлят. Ако искат да ни спрат, да отрежат цяла югоизточна Европа, ако им стиска. Ние ще изпълняваме стария двустранен договор. Пък ако намалят дебита натам по веригата да му мислят.

69

Търговец

преди 1 година

До НЕ РАЗБИРАМ Аз бих ги принудил да плащат в левове(по курса към датата на подписване на договора), като си отворят две сметки в специална банка, която да им конвертира еврото в левове - от днес 10 евро за лев! Ако не го направят - стоп на кранчето :)

68

Анонимен

преди 1 година

Нищо не вожем да спрем. Получаваме годишно няколкостотин млн от транзита. Дори руснаците предплатиха в аванс . И освен Сърбия, по таз тръба върви газ за Гърция,Унгария, че и Румъния. Любопитно е как ще спрем газа за Орбан.

67

Лесбос

преди 1 година

Тая МЪЖКИНЯ да иде да плаче на путлераста, той да я успокои - една сърбия по-малко не му е проблем. :) Да не мислите, че не знаят какво може да последва, като нарушат договор?!

66

Анонимен

преди 1 година

Спирайте газта за Сръбия, да споделят нашата мъка. И без друго не са ни никакви и ни правят проблеми за РеСеМе... време е и те малко да правят като вятъра!

65

Дивия Запад

преди 1 година

Е когато не се спазват предварително сключени договори Г-жо Бърнабич!...И след като Русия първа не си спазва договорите,то и ние сме с развързани ръце да правим,това което е угодно за нас,със СОБСТВЕНИЯ СИ ГАЗОПРОВОД!

64

Анонимен

преди 1 година

Нещо за грабежа на руските активи в западните държави няма ли да кажете.

63

Анонимен

преди 1 година

Съгласен съм че проблемите са си наши, а не на сърбите, но по стечение на обстоятелствата и не по наше желание, могат и да станат техни.

62

бай Ламби

преди 1 година

Нашто момиче, не се е завърнал дивия запад а дивашкия изток!Щом един изперкал диктатор може с един указ да отмени действащ договор, ние що да не спрем потока който минава през България?Като имате договор със СССР за доставка на газ обърнете се към тях.Сега е момента специялно за вас да вдигнем двойно транзита на газ.

61

Алекс

преди 1 година

До НЕ РАЗБИРАМ Гарантирано от ББ.Построи с наши пари тръба до Сърбия без да гарантира доставки за България по тази тръба.Ще му сърбаме попарата на Винету.

60

НЕ РАЗБИРАМ

преди 1 година

Що не им спираме газа на тези, ама сериозно някой може ли да ми обясни смислено. По нашата тръба получават нещо по евтино от нас. Значи после свободен пазар и конкуренция така ли, на тебе ресурса ти е два пъти по евтин от моя ама да се конкурираме честно.

59

Патриот

преди 1 година

Време е отново да маршируваме в Белград, че май са позабравили някои неща.

58

"Недопустимо&qu

преди 1 година

Тази какво намеква, ще ни обявят война? Те вече водят война срещу България чрез РСМ.

57

Анонимен

преди 1 година

"Спиране на транзита през България ще е недопустимо" , a спирането към България е допустимо? Все едно ние нарушаваме договори.

56

Анонимен

преди 1 година

Що? Както Русия спря доставките и върна България в тоя див запад, така и България може да спре транзита! Значи Сърбия защитава действията на Русия, когато не я засягат! И сръбските проблеми не са проблеми на българите. Просто това е домино, като го бутне приятеля, ударът достига на по-късен етап и при негоявият приАтел.

55

Рамб Джомбо

преди 1 година

Точно пък този зле поддържан сръбски тра...вести...т ще ми каже какво да правя.Едно време,кога ръфахте плътта на България заедно с руските сви....ни не мрънкахте,но сега било недопустимо.За вас само гърч и сбръч долни шумадийски ***!Мястото на сърбите е по върбита,а мястото на техните *** МЪКЕдонците е да садят върбите.В най-скоро време трябва да стане война,че да замлъкнат завинаги сръбските ***.В тая война няма да сме сами-албанците ще се намесят,хърватите и и те,та даже и турците!

54

СПИРАЙ!

преди 1 година

КАКВОТО ТЕЧЕ ПО ТРЪБАТА ОСТАВА ЗА НАС! ЩОМ НЯМА ЗА НАС НЯМА И ЗА ВАС!