674

АнатемаСородпии

преди 2 години

И ние,българите сме в ужас от харвардските англо-краварски П0фл0ги-Сорспии и тепърва ще видим още по-големи ужаси,само да дойде зимата!

673

Истината

преди 2 години

Виждате колко юного бетон и арматура са нужни да се покрие Чермобил сега катое начупен някой трябва да го постави.

672

Истината

преди 2 години

Украинците коментар "Вие българите сте никой". Хамериканците да Ви помогнат да си продадете нефта на Руснаците те леко така плащат с бомби. Хамериканците голям го вадиха пред Украйна в Белия дом ще помогнем Вие подпишете, че това е ваша държава и Вие решавате. Украй а подписа и бомбите тръгнаха, А в Белия дом си пият уйскито и чакат Русия да подпише. И ако правилно анализирам хамериканците ще привикат всички руски републики да подписват а Путин ще убива за пари руснаци.

671

Истината

преди 2 години

Няма Ви в учението дерзайте.

670

Всички коментари

преди 2 години

срещу Кирчо, подкрепени с 40-50-100 плюса са или на русоробски долни ***, пардон *** или на Банкянски такива. Дошло е време разделно. Потомците на славните българи да освободим държавата от мазни, долни, комунуидни, крадливи, нагли сербези.

669

Анонимен

преди 2 години

Браво, Кире. До съвсем скоро и аз бях попаднал под промиващата пропаганда на русоробите, насочена включително срещу теб, защото тази помийна клика, която тормози Българския народ вече 32 години и се опитва да поправи грешката на Тодор Живков, че не ни е направил СъвеЦка република не е спряла от ден 1-ви да те овъртолва в ***. Но краят й се вижда. А най-много от всички ме дразни тоя нагляр, мерзавец и *** Боко Тиквата, който се прави на европеец, но всъщност е една ***, която знае само

668

Анонимен

преди 2 години

Гледките били ужасни - ПростоКиро защо като е толкова солидарен не хвана една пушка да се бие там? Или не слезна от бронирания влак? Продажник, който бута Бг към война и инфлация, а после с тлъстата комисионна ще си прибере канадското домочадие в Канада.

667

Анонимен

преди 2 години

Защо една мижава нова партия на някакъв канадски емигрант и психар *** взима решение от името на целия бг народ да му увеличава цените стократно?!?!? Ленка, Пенка и останалата им свита *** ученици дори няма да ги коментирам. Тези колежанчета ли ще решават?! Видя се какво могат - екскурзии в Киев за да се снимат със Зеленски.

666

Анонимен

преди 2 години

Махай се от власта искаме си служебно правителство

665

Анонимен

преди 2 години

и защо се усмихваш?

664

Анонимен

преди 2 години

Кире, остани си там!

663

Анонимен

преди 2 години

Прав беше ТИКВАТА,когато коза че в България е останал само лошия материал.Когато човек прочете коментарите ПРОСТО КИРО става по умен..

662

Анонимен

преди 2 години

Българите в Украйна повечето са проруски настроени, защото със законодателството от дискриминационен тип за тн коренно население българите и руснаците не са признати за коренни народи в Украйна и търпят дискриминационни ограничения. Ето сега бежанците от там ние не ги ограничаваме със закон а им даваме доста права и даже привилегии. Така че сега предайте на сръбските окупатори на Македония българските интереси в полза на Белград и Скопие и чакайте на следващите избери да минете 4 процентовата ба

661

Реджо

преди 2 години

Болен,*** със силни симптоми на олиго....За лечение !И историята да учиш,пак си оставаш същия дурак!

660

Анонимен

преди 2 години

иска Варна и София и те да са така

659

Анонимен

преди 2 години

Виждал пълен ужас, а се хили като, че ли му белят яйце.

658

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков не е ходио в казарма, той не знае дори откъде стреля автиматът.

657

Анонимен

преди 2 години

Про100Кирчо взимай пушката и се бий до смърт! Нема нужда да се връщаш тука. Ще ти вдигнем паметник до алеята на Украйна.

656

Анонимен

преди 2 години

Защо при всички военни конфликти винаги вземаме грешната страна?Толкова ли сме прости българите или продажни?

655

doko

преди 2 години

Случихме на премиер, а хората го оплюха. Ужасът е и тук. Заобиколени сме от овце, виждащи не по-далеч от носа си.