63

Гогича

преди 2 години

Миналата година по това време ,запълняемостта беше 10%. Ама той от къде да помни. Нагъвал е брюкселски кюфтаци в Европарламента. Нормалното разходване на газ в едно хранилище е от есента към пролет и запълване лятото. Ама евроДупетата е кух ,де да знае.

62

Дилбер Танас

преди 2 години

Това, като някой е станал евродепутат. Не му пречи да е кух като манастирски налъм. Но е неудобно някак си да го показва. Хранилището като беше писано по-надолу. Е компенсатор на консумацията. Лятото- неизползваното се нагнетява. Зимата -черпим. По тръбата постъпва константно количество газ 365дни. Хранилището има определен обем. Ако го бяха разширили или направили 2-ро. Можеше да има по-голям запас.

61

от Анонимен 71

преди 2 години

прокуратура

60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 68 A от 04.2021 до 13.12.2021 г.кой беше сл.министър на икономиката,на финансите,кой беше президент...? Кой уволнява и изчегъртва масово,кой сменяше министри и директори всеки ден,кой правеше ревизии и подваше сигнали на МВР и прокоратура,кой обявяваше всичко свършено за нищожно и незаконно,кой вдигна цените на храна,ток,горива,лекарства....КОЙ??? И тогава нямаше война! КОЙ???

59

Анонимен

преди 2 години

Докато ГЕРБ беше на власт как мутpите спокойно си крадяха милиони и милиарди. Сега защо Чирен бил пълен едва на 18%... Заради вашите кражби, не заради друго.

58

Мутри вън!

преди 2 години

Добре е, че след половин месец ще стане една година, откакто Бойко Борисов не е премиер.

57

Анонимен

преди 2 години

Сегашното правителство управлява от 13 декември 2021 година, а днес сме 28 април 2022 година. Това са 4 месеца и половина. Хайде да не лъжем така елементарно...

56

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 64 "Тъй като сегашното провителство е на власт само отняколко месеца." - Я пак кажи,от колко месеца управляват ??? Има си отговор: ВЕЧЕ ЕДНА ГОДИНА УПРАВЛЯВАТ! Нооо,защо да са виновни те ?! На тях им е изгодно все Бойко да е виновен! Е,СТИГА ВЕЧЕ ! МНОГО ВРЕМЕ ВИ СЕ НАТРУПА,ТААА-ВИНОВНИ СТЕ СИ ВИЕ,НОВИТЕ!!! ЕХ,колко спокойно си беше допреди една година...

55

Анонимен

преди 2 години

Защо няма , краднахме го-Кокорчо.

54

Обективен

преди 2 години

Ами той Кокорчо обясни още в първите дни като стана министър на финансите - цената за България беше много добра и продадохме газ на Румъния. Уж има добър поглед,но не вижда в перспектива накъде бяха тръгнали нещата още много преди войната.

53

Анонимен

преди 2 години

Андрейчо да попита шефа си банкяския талуп защо Чирен е само 18%.Тъй като сегашното провителство е на власт само отняколко месеца.А Бабуна беше на власт 11години защо не е запълнил газохранилището!Не може всичко което не е сторено през години да се приписва на сегашните управляващи!

52

Таралеж Накълбо

преди 2 години

Газ глава затрива.(народна поговорка)

51

Анонимен

преди 2 години

Защото не са особено умни,и не им пука за народа иначе да се бяха запасили. Тук има цунзура,за да напиша що за хора са това харвардските....,чалгите,и червените....Човек не може да се изрази както трябва в този сайт,машината им за цензура е брутална,дори думи ,които не са обидни са ги сложили.

50

Анонимен

преди 2 години

Кое точно е странно? Ако сме заявили, че ще ползваме по 100 милиона тона на месец, това прави 1,2 милиарда тона. Но реално ползваме 60 летните месеци и 140 през зимните, когато работят топлофикациите. Съответно летните месеци хранилището се пълни с излишните 40 на месец, а зимните се изпразва. Съответно е логично в края на отоплителния сезон хранилището да е почти празно.

49

Бонго Бонго

преди 2 години

Както източиха язовирите с вода на Радев бандата, така източиха и газта, за да може да предизвикат криза и да вдигнат газта и да угодят зависимостта от Русия. Радев е виновен и никой друг!

48

Анонимен

преди 2 години

Киро затри България

47

Анонимен

преди 2 години

Има едни хора с манталитет на футболни фенове, които иматмнение по всичкивъпроси - компетентно и неоспоримо.Ти, с шистовия газ май не работиш за друго, а ти плащат да внушаваш за добива на шистов газ навсякъде .Само човек изключително далеч от тази тема, може да предложи това!Инак въпросът на Ковачев е много правилен! Защо? И защо не е платено и досегашното?

46

Анонимен

преди 2 години

До hah С такива продажници и лъжци ли да бъде приятел ???? А помислете !Заради тях ние страдаме !

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен А този-неговия Асен ? УЖАСССС!

44

Анонимен

преди 2 години

българското правителство да обясни защо хранилището в Чирен е пълно на едва 18%, докато в Полша резервите са над 70%! ДАЛИ ЩЕ СИ КАЖАТ,А ? ЗАЩОТО НИЕ ЗНАЕМ!