97

Дидо

преди 2 години

Абе вие наистина ли ги мислите за *** руснаците.Значи плащате пари в запорирани сметка и чакате газ.Получаваме газ и си взимаме парите.Много сте елементарни.Ама с какъвто се събереш такъв ставаш.Ценностен евроатлантик.Демек ...........сещай се ако можеш.

96

Наблюдател

преди 2 години

Много си жалък г-н Рибарски. Всеки средно интелигентен човек в България разбра какво трябва да се направи, само ти и харвардското ви правителство не разбрахте. Интересно защо ли?

95

До Обективен

преди 2 години

Така е. Другите отдавна изкъртиха и махнаха всички окупаторски паметници. Но ние все бяхме меки и не го свършихме Овреме и сега седим и гледаме като сирачета отстрани.

94

Анонимен

преди 2 години

Глейдай другите държави и дръж дедовия!

93

Анонимен гербер

преди 2 години

тез от промяната не е истина колко наивни деца са

92

каракачанов

преди 2 години

Базираната в Швейцария МЕТ енерджи вече е резервирала от Булгартрансгаз капацитети за пренос на газ чрез връзката Комотини-Сидерокастро.2⃣. Същата МЕТ енерджи още към 8 април 2022 г е заявила доставка на кораб с втечнен природен газ през терминала Ревитуса в Гърция, която ще бъде доставена по тръбопровод за България в обем 142 500 кубични метра втечнен газ.3⃣. Новото правителство междувременно назначи за директор на стратегическото държавно дружество Булгаргаз Людмил Йоцов, който идва от пост директор в частната МЕТ енерджи трейдинг.4⃣. Цените, по които ще бъдат доставя

91

Аганасов

преди 2 години

Нашите "политици" не гледат интересите на България , на тези, от които са зависими и които им плаща и по всичко личи,че това не е българския народ ! Ако така "продължи промяната " , скоро ще има държава България без население ! А може би това е целта !

90

Обективен

преди 2 години

Подхода е такъв само към държавите,които поливат с боя руските си посолства и кръщават площади с нацистки имена.

89

Анонимен

преди 2 години

И като видите, та какво ще стане? Ще се оплачите на другарката Урсула? Пука й на черупката на тая продажна натовска твар.

88

Таралеж Накълбо

преди 2 години

Газ глава затрива.(народна поговорка)

87

Оня

преди 2 години

И досега плащаме и сме плащали най-скъпия газ и нефт , ама иначе рашките пияндурници мислели за нас :) . Сега пак ще плащаме скъпо , но няма да е на сибирската смрад :) , ами все ми е тая !

86

пак ни лъжат

преди 2 години

Междувременно Кокорковците твърдят, че така се съобразяват с позицията на Европейския съюз. Но едва преди 6 дни - на 21 април, Европейската комисия публикува документ, в който казва, че ПЛАЩАНЕТО ПО НАЧИНА, КОЙТО ИСКА РУСИЯ, НЕ НАРУШАВА САНКЦИИТЕ и е възможно. Линк към документа: https://ec.europa.eu//faqs-sanctions-russia-gas-imports_en

85

Анонимен

преди 2 години

На всички pycopoби пожелавам расийски заплати , така ще разберете колко добре живеят в сибирската koчиHa

84

Анонимен

преди 2 години

Раша има фетиш към България :))) Хем ние постоянно се дърпаме от североизточна Монголия, хем те повече се натискат :)) Сега покрай джуджа взеха и да псуват, както и да заплашват, дано най-накрая да се отървем от тех :)))

83

Анонимен

преди 2 години

до русофоба , не се чувстваме 85 процента от населението длъжни да направим едно канадско ренде още по богато с неговите мошенически схеми . На коя фирма е резервирал танкер с втечнен газ предварително

82

АМИ ЗА ДРУГИТЕ КАК?

преди 2 години

Днес Германия е обявила, че е открила еврова сметка в Руска банка, за да продължи да плаща за доставка на руски газ. Така хем защитават на 100% разплащанията да не могат да бъдат конфидкувани, хем май няма да правят врътката с обмяна на еврто за рубли... Освен това 10 държави вече са завили. че ще се разплащат в рубли, 4 вече имат открити сметки в Газпромбанк. Така пише в други медии..

81

баце

преди 2 години

България е отказара да заплаща доставките на газ в рубли. Това е истината, която е повече от очевадна, защото сърбия и унгария получават доставки по тръбопровод през българско, а ни е не получаваме. Стига лъгахте. Кризата я направи Кирето, Херо и *** около тях.

80

Анонимен

преди 2 години

неграмотни и лъжливи *** ли са тука , залежите в черно море са дадени на шел от боко и румънското шел е замърсило находището и край

79

Анонимен

преди 2 години

българският народ се е опомнил и чака от Киро компенсация за увеличаването на цените конкретно и токът скача от 1 май , румънци гърци , сърби замразиха цените за една година този тук сега и газта повлече а от нея се прави и ток и още повече ще се вдигне

78

Анонимен

преди 2 години

защо досега плащахме най скъпо газ ами нямаме дългосрочен договор , заради едни енергиини комисионери имаме борса и каквото влезе там се разиграва и поскъпва още повече , няма такива изисквания на ес всичкото е наша корупция