31

Анонимен

преди 2 години

Зоран може и да е официалният победител, но това е сезонът на Бо.Така и ще бъде запомнен от феновете на ''Сървайвър''.

30

Бай Геле

преди 2 години

Някъде към началото на 2010-та изхвърлих телевизора и до сега съм си много добре.

29

Анонимен

преди 2 години

Добре, че свърши тази простотия!

28

Goran

преди 2 години

Njama li dostoen balgarin???

27

Иванова

преди 2 години

До Браво,направо е отвратително ,преди време на Биг Брадър ,стана някакъв ,дето никой вече не го помни.Не разбирам защо на България търси таланти ,се явяват чужденци?Да го преименуват Търсим таланти...Сега и на Ергенът ,ако спечели руската мома ,ще е черешката на тортата.Дупедавци сме ,това е.В чужбина като чуят чужда реч ,дори не те обслужват,а ние разтваряме...широко.

26

Браво

преди 2 години

Етнически толерантен избор..... по квотата за участие на малцинства, третополови и инвалиди... Зорко като "пубедител" се вписва и в трите критерия.... А нали трябва да се подмажем и на Северомакетата. Господарите от Брюксел заповядаха.

25

Анонимен

преди 2 години

Този сезон на "Сървайвър''го направиха жените.Жалко,че Борислава и Анелия не се добраха до финала.Всяка една от тях щеше да е достоен победител за разлика от Зоран който благодарение на техните стратегии стигна до края.Мъжкия кастинг-пълен провал.

24

Анонимен

преди 2 години

Няма да се изненадам ако този има общ бизнес с бившата съпруга на Андрей Арнаудов - някаква македонка беше. Всичко беше цирк.

23

Анонимен

преди 2 години

Резултатът от гласуването/включително и Зоран/ се е знаел предварително иначе още в началото на финала продукцията щеше да отвори линия за есемеси каквито обяви,че ще има при равен вот.

22

Анонимен

преди 2 години

Къв македонец, бе. Има български паспорт

21

Анонимен

преди 2 години

Беше ясно кат бял ден, че макето ке го правим победител! Догодина сърбин или албанец.

20

Анонимен

преди 2 години

Отново склонността на жените да се самоизяждат,помогна на лицето, което се срамува да каже че е българин да спечели Отново български реалити формат.А победител за мен е този които мина през всички етапи , изгонване, остров, победи.

19

Анонимен

преди 2 години

Всичко беше нагласено. А сапругата му Силвия Петкова изиграла Кера в пътя на честа. Отново театър за будалите пред ТВ-то.

18

Обективна

преди 2 години

Зоран спечели напълно заслужено! Показа физическа издръжливост и стратегически умения. Браво !

17

Лллл

преди 2 години

Аз го харесвам !

16

Анонимен

преди 2 години

От тримата - той беше най-правилен избор. Няма нужда от запечатване на урната:) Има видео кой кое име пише и защо.

15

ха ха

преди 2 години

С ''приятел''като Зоран не ти трябват врагове.

14

ъъъ

преди 2 години

Снощи разбрах, че Зоран бил женен за онова дърво - Кера от сериала, дето ни го пробутват за актриса. Не се учудвам, че и мъжа й ни го представиха за сървайвър. Най-любимо ми беше, когато рискува да се яви на двубой, след като няколко поредни предавания преди това даваше мило и драго, за да го избегне. Него път обаче провидя, че състезанието ще е по палене на огън, цял ден тренира, рискува да се самопредложи и победи. Това е то сървайвър по български.

13

ха ха

преди 2 години

Урната дори не беше запечатана....

12

Анонимен

преди 2 години

Режисьорът на предаването на Милошев очаквано спечели.Много злобен лисунгер е Зоран,изрежисира всички наивници да играят за него,да му се възхищават и да гласуват за него.Дори и тези които го добутаха до финала.Игрите които спечели бяха подбрани според капацитета му,не на опонентите му.Драго и Ванко ''големи'' мъже с празни глави и те за него гласуваха.Така добре ги заблуди.От тримата Ганка беше по-достойна да спечели.