41

Име

преди 1 година

Това всъщност е много добра новина за тези страни. BASF/Monsanto е добре да не са в никоя страна.

40

Анонимен

преди 1 година

До ХАХАХАХАХАкапка по капка, вир ... тук 100 човека, там 1000, тъпите сандвичарници на макдоналдс само са 50000 човека. Като виснат всички тези хора на социалната система на страната, ще те питам хахаха или хохохо ти е:) Все още има западни работодатели, които продължават да изплащат заплати и осигуровки. До 2-3 месеца всички ще са на борсата, и тогава ще го питам Путин за оръжие или за помощи ще си харчи парите от газта. Ако не я спрял дотгова :) 2-3 месеца ...

39

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Другаре, дръжте се здраво за масите, за да не паднете от смях. Ето едно от най-великите нано-технологични произведения на Блатная, което е гарантиран 100% ***. Russian-made Elbrus CPUs e най-големият *** на съветската електронна мисъл. Всички компании трябва да напуснат Джуджетландия, а китай да спре всякакви доставки за блядская целина. Тогава руската гениална мисъл ще премине масово към механичните пишещи машини.

38

Сарказъм Радомирски

преди 1 година

После руската газ ще напусне Четвъртия райх и BASF ще напусне световните пазари. Кой печели?

37

Анонимен

преди 1 година

БАСФ правят много неща, но не и торове! Индустриална химия, пестициди и много други продукти за индустрията. Само уточнявам.

36

Германец

преди 1 година

Браво, само така :)

35

Fukrssa

преди 1 година

Браво На BASF! Навреме са се усетили, че с из роди бизнес не може да се прави. А крепостните *** в русия ще трябва без торове да минат. Догодина ще ми ядат долуподписания.

34

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 18 Китай ВЕЧЕ е в Сибир!Правят си селища,тецове за тях,училища!Руснаците им се чудят на акъла,а ония се хилят!Сведението е от първа ръка!

33

Говорит Решетников

преди 1 година

Пълни ***. Бизнесът и пазарите си остават, само дето вече ще ги контролират други. Да им е честито санкционното харакири и дано получат да достойно потупване по рамото англо-саксонските господари.

32

americano do 29

преди 1 година

хаха , нямаш си и представа BAsF колко много други компоненти произвеждат включително и за военната промишленост! аман от бг панелни експерти!

31

до 32

преди 1 година

е какви технологии да ползва китай, руски ли, ха ха ха ха

30

нормални

преди 1 година

Всички съвременни фирми бягат от Русия като от чу ***. Русия с бързи крачки се връща в средата на двадесети век.

29

до 4

преди 1 година

Китай ползва американски технологии

28

Solar Power

преди 1 година

До Анонимен: И какво ще стане :) ? Ще си отворят някоя стара въглищна централа и спредни няколко атомни блока и *** лер ще прави вятър на онази работа :)

27

анти Путин до22

преди 1 година

много филми гледаш

26

Хайде, хайде

преди 1 година

На BASF бизнеса е с торове. Сигурно ще продължат да кретат някак си, но без газ няма водород. Без водород няма амоняк. Без амоняк няма азотни торове. И още - без поташ от Беларус няма калиеви торове. За фосфорните торове /Русия/ изобщо да не говоря. Просто BASF нямаха избор притиснати от правителството си. Ритуално самоубийство му се вика.

25

К0мунизъмът е Тук

преди 1 година

корпорация, която не е водена от интереса, т.е. печалбата си, а от идеология, не е вече бизнес, а нещо друго!

24

.

преди 1 година

BASF произвеждат отрови! Чудесно, че вече няма да тровят руския народ!

23

анонимен

преди 1 година

Русия и русоробите,на дъното на Черно море,при флагмана ,,Москва,,.

22

Z

преди 1 година

Ей туй руските *** по-лошо и от плевелите - навсякъде никнат и само *** коментари ръсят