47

Тони

преди 2 години

Ами за какво ги прибирате по хотели ...да си ги прибират в парламента уния хрантуци депутати..

46

за бъркотията

преди 2 години

или лицемерно се пропуска да се спомене че много от укр настанени в началото в двузвездни хотели като научават се настаняват в отворени 4 звезди хотели, но не са си направили труда да съобщят че напускат. Но по лесно е да се обвиняват само хотелиерите които иначе през активния летен сезон вземат 700 лв за стая до плажа

45

1212

преди 2 години

За да няма проблеми, бежанците независимо от коя държава са, се настаняват в бежански лагери, където всичко се плаща от държавата за си знае тя сметките. Сега ще търси дали са ги измамили. Ами измами ли са ви, те хотилиерите си крият 80 % от доходите пък сега няма да ви измямят. Тъ-п народ, тъ-па държава

44

Анонимен

преди 2 години

Щом от Марионетния съвет правят мошeнгии, значи всичко е според очакванията. За нашите хора ще има пари, за вашите няма да има. Какво по-нормално от това?

43

Какво значи :

преди 2 години

"Да отговарят на изискванията?!?"Ако не е пет звезден хотел с джакузи, СПА и басейн, не отговаря ли на класата на укро-бежанските лордове и милейдита?!? Ние, обикновените хора си живеем в панелката цял живот и си плащаме данъците,оцеляваме с най-жалкото мизерни подаяние наречено заплата в ЕС, с цени като в Милано, но понеже не сме на нивото на бежанските урки, можем да живеем така и да се борим за хляба всеки ден, въпреки боко, Кики, серГей, костоффф и доганя!Ако не ги кефи: Пошли на 8===>

42

Анонимен

преди 2 години

"Както се казва няма ненаказано добро", допълни Атанас Карагеоргиев" - Ехо хотелиера, добро щеше да е да ги поемеш на собствени разноски, не да чакаш държавата да ги плаща. Ай стига с тия тънки сметки!

41

мак

преди 2 години

Никой не ги е принуждавал да приемат украинци, затова да се оправят сами.

40

Анонимен

преди 2 години

Ами нормално, ако искат да лъжат да не им платят.

39

Ани

преди 2 години

Лакомията до там води!

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30 И в Норвегия ги настаняват във фургони, само в България се шират в 5 звездни хотели! Богата България, всички ни се чудят!

37

Истината

преди 2 години

Затова ПЪРВО се плаща, а после се отдава. Ама българските хотелиери си помислиха, че ще им дойдат едни пари извън сезон и ето какво става. Сами са си виновни. Мястото на бежанците е в бежански лагери/центрове. Който иска на хотел и квартира - да си плаща!

36

Кико

преди 2 години

Да живее далаверата, един човек спи в 3 хотела в една нощ!

35

До Владо

преди 2 години

И без това в хотелите наети от ТУИ по принцип има само техни туристи, защото пакетите им се купуват от техните представители, а такива в Русия няма. А в Турция хотели бол - ТУИ е капка в морето, така че не ги мисли турците и руснаците. Турция създаде специална авиокомпания за руски туристи. Не учи турците на алъш-вериш.

34

До 37Владо

преди 2 години

Нещо май не си разбрал ! Турция не само не отказва руски резервации ами и е създала специална авиокомпания за бръз превоз на туристите от Русия.

33

Анонимен

преди 2 години

и няма да има обезщетение. това е цената на любовта

32

али

преди 2 години

семейство от 3 *** - 3*40*31=3720 лв хотел !???!! (ако държавата плаща наем за апартамент намират се по 500-700 лв. примерно за Пловдив) защо ние плащаме 3000 лв. в повече ?????? И защо бяха изхарчение милиони за бешански лагери, какво става с тях ???? Защо са празни и в същото време се плащат милиони за хотели?????

31

Анонимен

преди 2 години

Сърдете се на Кирил Петков.Излъга ви как ще ви даде пари ако настаните украински бежанци.Той може и да е прибрал парите в някоя нигерийска сметка.

30

Морски

преди 2 години

В понеделник попътно спрях на "Лидъл" в Равда. Паркинга отпред пълен със скъпи украински коли. В магазина добре облечени " бежанци" пълнеха догоре количките със най- качествени стоки, като най - често вземаха килограми сьомга, на която цената и е повече от 30 лева килограма.

29

Владо

преди 2 години

Голямата немска туроператорска агенция TUI е отправила ултиматум в хотелите с настанени нейни туристи да няма руски такива, с цел предодвратяване на конфликти и осигуряване спокойствие на клиентите ѝ. Тъй като TUI е най големият доставчик на туристи , Турция отказва всички руски резервации, а вече направените такива се отменят. Ходете сега на море в Чукотка и Сахалин!

28

хм

преди 2 години

Много нагли хотелиерите. Хем големи тарикати, типично по български готови да прекарат "системата", но като ги хванат в измама и рев до небето. Ами сами сте си виновни, че опорочавате всичко положително. Малко са им 40 лева на ден на човек, при почти нулева заетост на базите март и април, ами и започнали да надписват. Голямо търсене на украински имена и егн та ще е било. Да хванатате в измама да им спрат всички помощи за ток, ДДС, осигуровки.