25

П.К.

преди 2 години

Този жалък мошеник и обирач. Кой те пита, или те има теб за нещо???

24

Кен Ли

преди 2 години

До Анонимен: Тоя работи като ченгесарин. Професионален лъжец, крадец и измамник. Ходи по телевизиите и пелтечи глупости. Измисля ги на прима виста. По някой път си противоречи в две последователни изречения. Ама не му обръщат много внимание. Свикнали са му.

23

Анонимен

преди 2 години

Този само се нагажда с управляващите, да лежи и получава парички. Киро лъжата да пръдне, този ще каже, че той де е насрал, толкова е лицемерен.

22

Анонимен

преди 2 години

Тоа кво работи?

21

Кен Ли

преди 2 години

Е, щом и Парцуня се обади, нещата явно са много зле в действителност.

20

До 18

преди 2 години

Пк. А ти какво предлагаш?Да отваряме сметките в рубли?

19

До 16

преди 2 години

И какво против арменците? Предполагам, че имаш същото мнение и за българските евреи?А какво ти е мнението за българите?Момент. На никой не му пука.

18

Ъъъ, добре до 15

преди 2 години

Обади ми се като направиш азотни, калиеви и фосфорни торове от ток. То и асфалт от ток не се прави. Обади ми се като направят електрически багер, комбайн, трактор, кораб-контейнеровоз. Ади малко повечко мисъл да влагате, че глупотевините ви мигат в ярко-червено.

17

Анонимен

преди 2 години

Ти да видиш. Този лисyгер изглежда нервен. Явно усеща, че ще му се стъжни скоро. За радост на целокупният български народ.

16

Не че нещо

преди 2 години

Не познавам много арменци, но тия които съм срещал са ми достатъчни да си изградя ясно и обособено мнение за тях. И няма изключения! Няма! Като по калъп са.

15

Анонимен

преди 2 години

При тази наша консумация на газ не виждам кой знае какъв проблем. Поне в дългосрочен план. Газ ще има, макар и по-скъпа, но за сметка на това преминаването на ток ще е засилено. Бъдещето е във възобновяемите източници, фосилните горива са на изчерпване.

14

В България

преди 2 години

Много неща са сбъркани.Например химикът Леон-банкер.

13

Владо

преди 2 години

Хляб може да няма, обаче зрелищата са осигурени - очертава се люта битка за тия 15-тина % путинофилски електорат.Нинова, Радев, Янев, Копейкин, МаяМа, арената е ваша!

12

Хм

преди 2 години

По принцип Левон много си мери приказките и изглежда разумен човек. Но това интервю е някаква нервна реакция, има пълни глупости в него и очевидно има някакво ултра голямо напрежение заради което той в случая говори неадекватно

11

Анонимен

преди 2 години

Прав е

10

Димов

преди 2 години

Следваща важна стъпка. Да се вдигнат с 100% транзитните такси едностранно, защото със спиране на газа за Булгаргаз, Булгартрансгаз няма откъде да купува технологичен газ и газ за балансиране. Това ще доведе до невъзможност да транспортира газ до Сърбия и Унгария. За да купи газ от Гърция е по-скъпо, затова трябва да се вдигнат таксите поне с 100%.

9

българка

преди 2 години

Този и другите подобно нему тв глашатаи нямат и един ден трудов стаж в реалното производство ! Цял живот на бюро и на заплатка. Никога не рискували, не са поемали инициатива, не са отговаряли за други хора. ЦЕНАТА НА ГАЗА Е ПРОБЛЕМ, ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ ! Ще се повишат цените, ще се намали конкурентноспособността на българските производители, потреблението на произвежданите от тях стоки ще намалее, ще се свие производството, ще има безработица ! Но този, Прасчо и другите ще си получават заплатките !

8

Анонимен

преди 2 години

Ейййй... Голям страх от тоя "Копейкин"! Яко се вълнуват от него всички мазни капиталистчета, които с десетилетия ограбват държавата и хората в нея! И що така? Нещо май не ви устройва Костадинов, а мишоци? Скоро ще се сбъднат кошмарите ви!

7

Както каза Прасчо

преди 2 години

Прасчо от дб нали два дни се изказва. Газ щяло да има бол, не било проблема. Цената обаче щяла да друга. И това е единственият дребен детайл.

6

Анонимен

преди 2 години

Браво! Умен човек! Би трябвало да поеме по голяма част в управлението на страната! България има нужда от такива авторитети, нозовава нещата с истинските им имена!