137

тя

преди 2 години

Разбира се ,че ще промени - ще му се възхищават !

136

Qanon

преди 2 години

Знаете ли какъв ни е проблемът всъщност? За най-важните държавни въпроси никой не ни е питал, т.е. не е имало референдуми - да влезем в ЕС, да влезем в НАТО, с Русия ли да сме, всички подобни въпроси. Реално по-голямата част от народа не иска да се месим в конфликта м/у Русия и Украйна. Повечето от нас даже и в НАТО не искаме да сме, но никой не ни пита. От там идват тия проблеми, защото няма ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ !!!

135

Анонимен

преди 2 години

Не

134

карачанаков

преди 2 години

Марчето Захарчето:">Извънредно! Москва с остро предупреждение: Не изпитвайте търпението ни, като атакувате руски цели ,,Кой бе Марче освен Украйна и Молдова иска да Ви нападне,като си казала А кажи и Б България ли ,Полша ли,Румъния ли.

133

ДДРОнег

преди 2 години

В днешно време , ако симпатизираш на кремълското джОдже, значи си лишен както от интелект, така и от човешки чувства !!!

132

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Джуджета, давайте смело напред, че днес е 28 април, до 9-ого мая остават броени дни. Превземайте Украйна, или се прибирайте в koчинaтa.

131

НЕ ВОЙНАТА В УКРАЙНА

преди 2 години

А космическата атака на Пентагона ще промени мнението на десните политици за пле..ш.ивото джу.дже, веднага щом Кремъл изчезне. По- интересно ще бъде тогава клакьорите на примитивна Рус в България къде ще се скрият, въпреки тяхната увереност сега в победата на злото.

130

Анонимен

преди 2 години

Ако някой не знае как изглежда един из.од, да погледне снимката по- горе!

129

Анонимен

преди 2 години

Айде стига с тази глупост за избирането на Тръмп. Той Путин лично ходил да пусне бюлетина за него. Изборът на Тръмп е следствие от гласуване в една специална комисия. Не американските граждани си избират президента. Избира го комисия. Що се отнася до гласовете - доказа че, че Хилари е получила повече гласове. Но не стана президент.

128

Анонимен

преди 2 години

Удряй Путине! Не ги жали тези. Нека си взимат газ от съседите, нека дупчат Черно море, нека се мъчат нечовешки.

127

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До 137 --- Не си само ти напуснал България. Около 3,000,000 сме. Положителното на западната демокрация беше, че отвори вратите на зоопарк България. Преди няколко месеца бях в София: ресторантите затварят в 10 вечерта, центърът е обезлюдял, навремето беше пълно със селяни и майки с бебета, а сега - нито селяни, нито бебета. Мотая се из форума, защото съм "Последният мохикан" от моето семейство, който може да говори и пише на български.

126

Анонимен

преди 2 години

Левите са за правата на обикновените хора, а десните са насочени към бизнесите. Винаги е било и ще бъде така. Долу ФАЩ.

125

Анонимен

преди 2 години

До до 129 - Аз пък живях 9 години в Германия и не съм съгласен нацяло с написаното от теб. И в Бг се работи 8 часа, а ако искаш повече се плаща повече. Поне в нормалните фирми е така. Отпуските също са гарантирани. Здравеопазването ни колкото и да е зле, във Великобритания е по-зле. Неслучайно дори богати българи живеещи там, когато се върнат в Бг ползват услугите тук. Здравната карта за която говориш за студенти в Германия преди беше към 70 евро месечно, а за работещи доста повече. И така...

124

Грейт шит

преди 2 години

България, исторически погледнато е била завладяна от СССР, ние не сме ги искали. Знам го както от историята така и от семейството ми.Цар Борис е убит от СССР, не Хитлер. Защото на СССР им е било пределно ясно, че с обединител и водач на народа тяхната доктрина няма шанс.Сега Русия отново посяга към България, по един или друг начин. Разликата е, че вече в България масата хора видяха и запада и изтока. Не казвам, кое е по-добре. Просто имаме база за сравнение.Избора е наш.

123

Анонимен

преди 2 години

До Дайте първо да....Ти си типичния пример за комунист, много ***, но пък за сметка с големи претенции и разливащ щедро акъл. Ляво другарю, значи повече държава, повече регулации, повече забрани, повече власт за политическата класа, обратно дясно значи по-малко държава, повече право на избор за всеки един гражданин. Големите корпорациите днес са тези които финансират лявата вълна, защото така унищожават в зародиш всякаква конкуренция и така бетонират позициите.

122

Анонимен

преди 2 години

До до 126 - Напротив знам много повече от теб, дори и да нямам спомен от онова време. Ти като не си живял по времето на Аспарух означава ли, че не знаеш нищо за него? Относно това, че САЩ не са се опитвали да ни освободят от СССР грешиш. Дори за Луканов се говори, че е бил двоен агент.Друг е въпросът, че много от най-големите проекти в СССР са строени от американци със знанието на САЩ, но за това с теб точно не мисля, че мога да коментирам.За другото в коментара ти нямам претенции. Съгласен съм.

121

Анонимен

преди 2 години

До Дайте първо да.... - За повечето коментиращи няма ляво и дясно, няма дори България. Има само Русия и САЩ. Напоследък имам чувството, че в България живеят повече руснаци и американци отколкото българи. Именно затова преди 89-а сме се покланяли на СССР, а сега се покланяме на САЩ. Всъщност едни и същи хора са го правели преди 89-а и сега. Под едни и същи имам предвид възпитанието им. Децата на комунистите днес са най-големите американофили. Неслучайно България се управлява от тях. Това е...

120

Дайте първо да....

преди 2 години

изясним, кое е "ляво" и кое "дясно", че така като гледам нещо не им е ясно и самите политици. "Ляво" е за правата на работниците, "дясно" е за правата на корпорациите. Я пак си помислете кой какъв е, щото аз "ляво" не съм виждал за периода на "прехода". Лека полека работния ти ден става 12 или повече часа, отпуск не ползваш - щот си на работа. Цените на всичко хвърчат, а на нас ни се обяснява, че сме независими... но нищо - важното е на Путин да му е зле, а на САЩ да им се получават нещата!

119

Анонимен

преди 2 години

"Демократите вкарват в затвора ,вредните за обществото хора. А в Русия е обратното." - Кои са вредните според теб хора? Тези, които не мислят като теб, така ли? И това го наричаш свобода? хахаха ... Точно такива като теб си ги представям като най-верните кучета на комунистите преди 89-а година. Благодарение на такива като вас придобивам представа какво е било обществото тогава. Благодаря ви за лошия пример, който ми давате, за да знам, че проблемът ни не е комунизъм или демокрация, а чипа ни!

118

Анонимен

преди 2 години

Радев е наредил да се спре подаването на газ в България.