78

Анонимен

преди 2 години

Не, хич! Даже за секунда не е вярно! Кой? Русия? НЕЕЕЕ! Лъжете се! Русия не използва оръжия дори. В Украйна се бият Украинци срещу извънземни. Ако Газпром иска да предоговори методи за плащане или цени да дойде да се предоговаря, да се сключи анекс, както си му е реда в международното право и в междуфирмените договорености. Такива глупости Президента да нареди на частна компания какво да прави в търговията с друга частна компания е комунистическа простотия. Газпром да си подпише анекс!

77

Артист

преди 2 години

Абе то и аз послъгвам,ама тоя надмина много от нас - лъже,където седне и стане и лошото е ,че сам си вярва на лъжите ?! Ами да си вярва,ние нали не му вярваме ?! Очакваме още измишльотини от тоя руски " богатир " ха-ха-ха-ха!

76

Гнусни хора

преди 2 години

Гнусни руски лъжци. Да махат и тази Митрофанова и това е.

75

КАРЛ БЕНЦ

преди 2 години

Как лъже само!!! Не спират!!

74

Анонимен

преди 2 години

"Филм на ужасите" както е казал по долу предишния гледаме всеки ден ама от една друга станала вече печално известна страна Дайте кока кола ми дайте..

73

Анонимен

преди 2 години

Те и украинците така повече от 8 години са използвали опорката на долния, че който не му харесва да си върви в Русия вместо да си демократизират страната гонели хората ама не си давали земята. Такава упорка няма и затова стана война. Пропищяха орталъците сега но късно.

72

Павел

преди 2 години

Днес. BG, пишете, пишете, че малко време виостана... пращаме ви в Русия.

71

Анонимен

преди 2 години

Песков: "А, не бе! Русия никого не изнудва, само малко шантажира...само малко променихме валутата за плащане и спряхме газа, щото се оказа, че Европа е против нападението ни над Украйна, а ние мислехме, че ще ни аплодират, благодарят и даже ще ни помагат !"

70

Анонимен

преди 2 години

Не съм виждал друг човек, който да изрича само лъжи. Този никога ли не казва някое вярна изречение - ей тъй, за разнообразие. Става ми жал за рашите. И нашите лъжат, ама са направо ангели пред този. Надмина и патриарха си по нарушаване на Божите заповеди.

69

П.Есков

преди 2 години

Не, не....,ама не бе, нееее....не..,..Русия не може такива неща да прави !

68

Анонимен

преди 2 години

Физиономиите на тези в Кремъл са достойни за филм на ужасите....

67

Американец

преди 2 години

Ние произвеждаме най-много газ. Ако трябва ще дадем на Европа, но Украйна ще победи и няма да позволим диктатор да диктува и нарежда кой какво има да прави.

66

Анонимен

преди 2 години

В ХАГА ще ви видим вас скоро там вие мястото

65

Анонимен

преди 2 години

Дори Байдън го избраха нарочно за момента, в който Путин ще изпуши и ще реши да се прави на мъж.Гадни са, ама са умни англосаксонците. Всички нови лидерчета живели по 20 години извън държавите си като Зеленски, нашите Василев, Петков, Спецов, бас държа, че са разработки на ЦРУ. *** сме.

64

Анонимен

преди 2 години

Само русия ли има газ ???? Или само го надуваме балона че без русия няма живот това е интересно света се движи на бързи обороти тук виж намерим и други източници Борисов ни закопа с тази зависимост за 12 години само руски проекти му бяха на дневен ред

63

Киноман

преди 2 години

Песков ми прилича на един порно актьор от 70-те години. Същите мустачки и лижеше главно космати черни путаци.

62

Анонимен

преди 2 години

То не бяха религии, идеологии, фашизъм, комунизъм, евроатлантизъм, евроазиатство, абе хората не можем ли просто да си гледаме своя живот и да не закачаме другите поради някакви си идеи??

61

Анонимен

преди 2 години

Раша скоро ще стане на каша с вашите камъни по нашите глави в живота всичко се връща закона на природата не можеш да правиш зло а да получаваш добро

60

profetey

преди 2 години

Много точно го каза "значителна част от нашите резерви бяха блокирани или - с други думи - откраднати". Когато сумата пристига в рубли в руска банка - не може да бъде блокирана или открадната. Но също да се спомене че визуално пак се плаща в евро, но механизма е друг и тези пари със сигурност отиват при продавача. А колкото до нас и Полша - не си плащаме, какво се прави правителството на ударено. Никоя няма да ти дава версия. Да мрънкаха, ако цената ставаше по-скъпа. Но за това мълчат.

59

Анонимен

преди 2 години

Какво нещо е, всичко е заради Четвъртия път на А. Дугин- една идея, която може да побърка милиони хора и това ни се случва на човечеството за Н-ти пореден път, което говори колко е важно хората да сме В РЕАЛНОСТТА. Надявам се лидерите на човечеството да го разбират, защото пропагандата-ЛЪЖИТЕ винаги свършват в Ада.