29

Анонимен

преди 1 година

Сърболя, какво да ги правиш. Те във всичко са най, и най вече в любовната сфера, ха- ха! самочувствие до небесата а на какво отгоре? Елементарни хора и колкото по - елементарни, толкова по - нагли. Изядоха голямото дърво и сега гледат да си върнат чрез така наречената Македония. А нашите *** като нищо ще налапат въдицата. Може да се каже че вече е станало щом ще откриваме културен център на държава с неустановен произход от историческа гледна точка.

28

Сърбежи

преди 2 години

Тия глупци да не дават много определения.

27

Паню Баирски

преди 2 години

Сърбите н стават за нищо - жалки нещастни шовинисти! Мястото им е при убиеца Путин - никой друг не ги иска!

26

Е

преди 2 години

Явно са сметнали, че е дошло време да напомнят директивите !

25

logitech m510

преди 2 години

Дойдоха такива времена където като те нарекат ,,фашист'' си е равносилно на ,,миротворец''.А Сърбия се напъва за Евро Съюза,а се въоръжава с китайско оръжие по поръчка на Кремъл.Най-големите фашаги на Балканите са сърбите.Военизирани шовенисти.И на тях им се ще да ,,освободят'' бившите членки на СФРЮ от ,,фашистите'' ама не им стиска.

24

Анонимен

преди 2 години

Русия 2 се обади пак. Сякаш на някой му дреме. Солтяшацииите на путинистанн

23

БГ

преди 2 години

Горд съм, че съм българин - щом сърбетата ***!Да живее България!Слава на Украйна!

22

До Анонимен 26

преди 2 години

Как само 60 000 жертви? Нещо си изпуснал едни 80 000. Официалния общ брой жертви на войната в Югославия беше 135-145хил. Сърбите всяка година почитата техните жертви. Всичките 3419 военни и цивилни, които НАТО им изби. Ако математиката не ти е силната страна това оставя 132-142хил. жертви на Сръбския кръвопиец. И понеже не смееха да се бият с Хърватската армия и не водиха и едно сражение жертвите са САМО цивилни. 8000 в Сребреница това е капка в морето. Твърдят че от 140хил поне 19 хил са военни

21

Анонимен

преди 2 години

Интересен коментар от нация, която извърши най големия Геноцид в Европа. След нацистите . Над 8000 цивилни убити като кучета в Босна. Десетки хиляди изнасилени жени и деца. Всичко е усвидетелствано и произнесена присъда за Геноцид в Сребреница. От веждународен трибуналТова е само в един град в Босна. Над 60000 жертви. Повечето цивилни от не-Сръбското население. При войната в бивша СФРЮ. Руснаците още не могат да ви бият. МНОГО сте добри в тия неща.

20

Я, па Я

преди 2 години

Външно няма ли да се задейства. Нещо, протестна нота няма ли да има. А, кранчето на патока е у нас. Няма да им взимаме на гориво, просто ще го спрем. Да си го вкарват от другаде. И току виж не са затворили някои глави от преговорите за членство в ЕС.

19

Я, па Я

преди 2 години

До Анонимен 19: Сърбия е малко над 67 000 км2. Косово вече не е в Сърбия. Сърбите навсякъде показват население от сърби и не казват, че става дума за сърбите в бивша Югославия. В самата Сърбия населението е малко над 6 милиона. Като на север от Дунав във Войводина са предимно унгарци около 1 млн. и румънци около 0,5 млн. А в Метохия са около 0,5 млн, бошнаци и албанци.

18

Анонимен

преди 2 години

Тито, Сталин, Димитров излъгаха сърбите и им взеха Македония. Псувайте, сърби. Псувайте Тито.

17

Анонимен

преди 2 години

Сърбия е до Дунава и Белград. Зад Дунава е Унгария.

16

Анонимен

преди 2 години

Сърбия е геноцидна нация. Извърши геноцид и беше съдена. Сърбия е фашистка.

15

Анонимен

преди 2 години

След Руско-Турската война 1878г. е била Конституционна монархия с парламентарна система от стари партий по учредяване и организиране на партийно-парламентарна дейност в Европа за създаване на общество от смесен тип монархо-републиканско естество характерно за преходен период за развитие от феодализъм към капитализъм зародил се с изменение на обществено производствени взаимоотношения и производителни отношения в участие на класите с труд,средства,тех.мощност,дейност без аристокрация с 1 княз/цар

14

Анонимен

преди 2 години

Сърбия е 75 000 кв.км. с БВП с 30% по-нисък от нашия и население с 800 000 по голямо. Вдигат заплатите на държавната администрация, за да си вдигат изкуствено средната заплата и само за това говорят. Иначе са бедни и гладни та дрънка. Но Вучич си мечтае за Югославия и доброто старо време, когато все пак трябваше да се съобразява някой с тях. Сега ако не ти харесва какво казват просяците можеш просто да ги подминеш. Думите им са празни, действията им на ***.

13

Анонимен

преди 2 години

До Реалист Вучич каза, че България е малка, обаче като си погледне територията, се оказва сърбежа по малка от БГ :))) Представи си унгарците да си вземат Воеводина с Нови Сад а ние да си вземем нашите земи, то нема нищо да остане от сърбежите :)))

12

Реалист

преди 2 години

Вучич се вживява в ролята на Тито и си мисли, че може да суче мляко от две места както беше през Студената война. Да не стане от два стола на земята плюс още териториални загуби....

11

Анонимен

преди 2 години

Ботев го е казал най-добре. Тежко брате се живее сред глупци неразбрани... Играят по свирката на Русия и повтарят заучените фрази от едно време. Коминтерна умря и изгни, но те не могат да не му надигат костите периодично и да си мечтаят за прогнилото минало. Сърби свърши се с Югославия. Не сте вече никаква сила, нито в Европа, нито на Балканите. Едно Косово ви се зъби и нищо не можете да направите. Който не е решил не се е отцепил от вас. Всичките ви думи са вятър. Бутафория по комунистически!

10

Боб

преди 2 години

На Сърбите не им е лесно, продават се на Русия от любов и страх, продават се на Китай оти требе и пара.. И сега ако им кажат атакувайте, атакуват.. За това Бълканите сме критична територия, защото целуваме *** на Русия и оне като кажат биите се ние скачаме и се бием помежду си..