66

Маг Табак

преди 2 години

Чистя замърсена карма, денацифицирам руски граждани, качествено и евтино, обадете се на тел. 666 666 666/не се приема плащане в рубли, рупии и тоалетни хартии/.

65

Анонимен

преди 2 години

Браво! Да видят какво е военна операция!

64

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Действително е под достойнството на НАТО да размаже една огромна държава без грам военен потенциал, с изтърбушена икономика, абортирала армия, умопомрачен Диктатор, полудяли поддръжници и так далее.

63

Анонимен

преди 2 години

Опериране на руските складове със западни хирургични инструменти.

62

Анонимен

преди 2 години

Руснаците отиват на операции в Украйна и украинските оператори ги оперират от крака, ръце и глави.

61

Анонимен

преди 2 години

Има ли вайна, няма ли? Украинците оперират руснаците. Операция за изрязване на Путин и колежките му от Русия.

60

Опала

преди 2 години

Укарма. Скоро ще ви стане тясно около врата, у"к'роп'итеци. Русия е свръхдържава, те не си играят на днеска/утре. Празнуват всеки минимален успех все едно са спечелили войната, а Русия действа методично и хладнокръвно. Ще ви млатят докато не паднете и не ви изкоренят от живота на нормалните украинци и руснаци.

59

Ясен Желязков

преди 2 години

С каквато мярка мериш, с такава ще те премерят. На неуважаемите съфорумници ще задам въпроси. Ако България нападне Турция, заради Странджа, Гърция, заради Беломорието, Сърбия, заради Западните покрайнини, кой ще ни подкрепи? Ами никой. И сега никой не подкрепя СССР. Сами си го направиха, сами ще си сърбат попарата (чорбата, борша). Такава е. Да си мислил преди това. Разбира се, може и след това, като нацистка Германия. Още се извинява, даже преди 2-3 години гърците с цялото си нахалство поискаха

58

Карма е това

преди 2 години

Путин да превърне Лондон в радиоактивна пустиня затова, че Великобритания бомбандира София на 24 май 1944 г. и така уби майка ми и баща ми и ме остави сирак само на 5 години.

57

Много

преди 2 години

скоро Украйна в този и вид и управление ще е история....

56

Анонимен

преди 2 години

Украински диверсионни групи правят демилитаризация в Русия чрез взривяване на складове с боеприпаси. Браво. Каквото повикало, такова се обадило.

55

Бесен

преди 2 години

Украинците ще накармят рашистите жестоко! Съветвам ги да се запасяват не със захар, а с вазелин!

54

r3v0lv3r

преди 2 години

Това са високоточни удари, които няма убити хора, не като тея на руснаците, след които винаги са ударени и цивилни обекти.

53

ПНХ

преди 2 години

Цял ден украинците на сайта пишат "ха ха".Днес им е много щастлив ден,защото закопаха българския народ като му отрезаха газа.Смешно ли ви е,а?Подигравате ли ни се,а?Вие на хотели,а ние на улицата ще спим.Вие ще си се върнете в Украйна да си я въстановявате,а ние ще сме разрушени и няма кой да ни възтановява.Мразя ви!

52

Анонимен

преди 2 години

Украйна няма какво да губи, да напада Русия както може.

51

Анонимен

преди 2 години

Хаха, незаконните действия на украинската армия. Съвсем законни са. Незаконни са действията на руската армия. То при тях всъщност всичко е незаконно, вкл. президента и правителството. Освен това са построили и незаконен мост към Крим. Той няма ОВОС, разрешение за строеж, а фирмата която го е построила е спечелила поръчката без търг. Затова Украйна се кани да премахне това съоръжение.

50

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 61 - оди се лекувай бе човече, може и да имаш шанс

49

Анонимен

преди 2 години

Карма друг път...вика му се шпиониране.Взеха на своя територия да спасяват украинци и сега те за благодарност съставят карти на РФ.Това са младежи и в повечето случаи от женски пол.Вие ако мислите,че нашите украинци,които храним в 5-звездните хотели не си правят карти и не си записват какви оръжия имаме и къде заводи за какво ...значи сте наивни.Още от две седмици ви говоря,че украинците подготвят такива неща на територията на РФ само че искаха да убиват и мирни граждани.

48

Антикомунист

преди 2 години

Абе, много големи военнолюбци сте. Искате да убивате хора, ама и една кокошка не сте заклали през живота си.

47

Баба ванга

преди 2 години

Накрая путин ще стопли киев с една водородна бомба и ще настъпи тишина