58

Анонимен

преди 1 година

ХА,ХА, ХА !

57

Анонимен

преди 2 години

Полша не може да съди Русия а руските фирми. Обаче в момента единственото място където мже да ги съди е Русия. Та така. Европейците сами си го направиха това.

56

Анонимен

преди 2 години

Путин към Шойгу: Кажи ми с една дума, как върви войната!"Шойгу: Добре...Путин: Кажи ми с 2 думи!Шойгу: Не добре.

55

Никой

преди 2 години

Къде ще я съди в Русия ли, след Украйна идва ред на натовските бази в Полша.

54

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

преди 2 години

Русия скоро ще подарява, не само газ инафта, а и метали и минерали и понеже и това няма да и стигне, ще се моли за милост!!!

53

Алекс

преди 2 години

Рашистите от съд не разбират.Дайте танкове и самолети на Украйна.Това ще е по-ефективно.

52

Анонимен

преди 2 години

Нищо не разбирам, нали казаха, че Полша е почти изцяло енергийно независима и т.н. Какво тогава мрънкат? Аз даже се чудя че специално на тях не са им го спряли много по-рано. Не е като да не са вражеска на Русия държава. Явно не е имало начин юридически, сега вече има.

51

Стефан

преди 2 години

Абе какви са тия Руски ***. Каква ти България обича Русия смърт за Путин и всчки негови поддръжници. Русия вече е държава от Третия свят заради ненормалника Путин които се мисли за Сталин. Ужас. И тапиа Български народ милее за Русия. Живеите в настоящото време Комунизма загина отдавна.

50

Муа ха ха ха

преди 2 години

Сега видяхте ли, защо Русия не трябва да се изключва от международните организации. Защото само тогава ще се съобразява с решенията им. Полша и България да си ги съдят колкото искат, след като съответните съдилища нямат никаква власт по силата на никой договор. ООН и Съвета на Европа изхвърлиха Русия от органите си, а сега нещастните поляченца щели фа ги съдят. Муа ха ха ха ха.

49

Анонимен

преди 2 години

А България какво, гледа и ръкопляска! Затова не е обходимо да си губиш времето в Харвард! Орбан е п и ч!

48

Стефан

преди 2 години

Абе освен дърти кумунисти и Руски *** кои друг подържа Путин. Вън на Русия и бавна смърт за болука Путин

47

До Анонимен 58

преди 2 години

Е, и? Путин да ги обиколи с една тръба и да им продава евтин газ. Колко му е? След това всички ще ходят на гурбет в тези държави и за САЩ и ЕС и през ум няма да им минава. Ха-ха-ха-ха

46

Анонимен

преди 2 години

Само да напомня кои са някои от държавите, които не подкрепят англосаксонските санкции срещу Русия - Индия, Китай, Индонезия, Бразилия, Мексико, Турция, ЮАР, Аржентина,......

45

Анонимен

преди 2 години

И как ще я осъдите не ми е ясно.

44

Анонимен

преди 2 години

Сега се играе мачът англосаксонския свят срещу Русия и другите свободни държави. Този мач сме го гледали вече като нацистите срещу СССР.

43

Намръщен

преди 2 години

До До времето безкрайно ---- "С какво пречи България и въобще санкциите?" Санкциите пречат: 1. С това, че са незаконни - няма закон, по който да могат да се прилагат. 2. С това, че променят силно ситуацията, в която са подписвани договорите, с което могат да ги направят невалидни (има юридически термин за това) Накратко, в създалата се ситуация, те не могат да си търсят правата, ОБАЧЕ Русия може да съди банките за замразяването на активите

42

Анонимен

преди 2 години

Ние българите обичаме Русия! Русия е най великата държава на света дано Русия смачка Украйна а после и Полша

41

Слава Богу...

преди 2 години

БЪЛГАРО-РУСКОТО БРАТСТВО ПРИКЛЮЧИ !!!

40

Ех, рушняците ...

преди 2 години

Единствено Русия и С.Корея плашат с оръжие, то толкова и си могат. Само не разбирам, защо русофилите заминават на запад ,а не за Русия? Жалка работа.

39

hasmokar

преди 2 години

Заявките за реверс на газ към Полша от Германия по газопровода Ямал-Европа се увеличили 5 пъти.