125

славянин

преди 2 години

Ерата на евтините и сигурни руски горива за ес е към своя край, след нея идва ерата на несигурните и скъпи неруски! Честито на ''печелившите''!

124

ПорЦелан

преди 2 години

Има някои хора, само като ги видиш още преди да са си отворили устата, ти идва да ги смажеш от бой и да не им казваш защо. Тази е същата.

123

Анонимен

преди 2 години

да се мечтае не е вредно-хубава мечта вие г-жа ще паднете пред путин на колкне с ръце на горе и ще се молите на брга да благослави путин

122

Анонимен

преди 2 години

Абе някой ден ще ви се ноложи да ги ползвате. И петрола и газа са изчерпаем източник

121

Анонимен

преди 2 години

В България има много протежета на руски олигарси!Трябва да бъдат арестувани и конфискация на незаконно придобито имущество!!!

120

Анонимен

преди 2 години

pes sergei stanishev i kuchka elena ioncheva sa preizpalnili plana na petiletkata

119

ДаКастрирамеСулюПаси

преди 2 години

Една тръба в гъ за на тази дърта ***,и проблема на България с газа е решен.

118

Анонимен

преди 2 години

Еата на *** европейски чиновници е в своя край.

117

Анонимен

преди 2 години

Хайде пак почна детската градина. Добре няма да е от Русия. Откъде? От ОАЕ и Африка, че по-евтино. А Русия ще продава там, където доугите продпват сега. Освен скъпото, къде още сме облагодетелствани от нашите си правителства?

116

ергенът

преди 2 години

Колко мило ! Само да ви светна ,че скоро ще се заговори за добив на шистов газ в Добруджа . То пак заради него ще се окаже че е и цялата патаклама в Донбас от 2015 насам . Украйна ще я разкъсат и американците и ес , ако има кво след рашките . Фон дер смачкана мушмула ви е подготвила и забавление за есенно време - по китайски тертип .

115

Alf01

преди 2 години

Внучката на ген-лейтенант от Вермахта, ръководил изпращането на евреи в газови пещи, по-добре да си припомни как на два (!) пъти не й обърнаха внимание като живо същество на официални държавни мероприятия, да се поинтересува какво значи и как се използва името й в България и тогава да коментира, да се показва и говори !Ама то се иска дупе !!!!!!!!!!!!!

114

Анонимен

преди 2 години

Да видим кой е с по-ясно бъдеще - горивата или ЕС. Това си е див рекет, да ги карат да плащаме по-скъпо, защото за евтиното плащане има санкции. Не го разбирам това!

113

БПФ

преди 2 години

До Незнайко - хахаха - ощетена от природата жертво на пробит пpeзepватив, Русия няма как да фалира, защото притежава и продава най-ценните стоки - суровини, енергия, пшеница - в един свят, който изпитва хроничен недостиг и от трите !!! В отчаянието си престъпниците то запада заграбиха дори половината и резерв - 300 милиарда, но според експертите само за тая година положителният и търговски баланс ще е най-малко 350 милиарда - рекорден въпреки войната !!! ЕС ЩЕ ФАЛИРА - заради ей-тая бабичка...

112

Герги

преди 2 години

До Споко Звучи все едно довечера ще стане, а доста народ дето разбира твърди, че се искат поне 5 години ама .... кво ни дреме

111

Ясно е!

преди 2 години

До БПФ 123- Освет това което дава Байдън, е от резерва на САЩ. Защото чрез Ню Грийн Дийл го принудиха да отреже добивите на САЩ. И САЩ вече не са това което бяха при Тръмп, енергийно независими, а и те карат на резерва си. Натрупан от Тръмп.

110

Анонимен

преди 2 години

Европа добива 54 милиарда кубика газ, и тези добиви намаляват - и във Великобритания, в Норвегия, в Холандия. А само Газпром произвежа над 500 милиарда кубика газ годишно, и добивите растат, и ще продължават да растат защото запасите на Газпром са над 35 трилиона куб/м газ. Практически запасите на Русия от газ и нефт носят неограничен планетарен характер.

109

Споко

преди 2 години

Споко. ЕС минава на кохезионно-фузионни възобновяеми енергийни източници и спира да купува енергоносители от Русия. Това ще нанесе опустошителни поражения на руската икономика и Русия ще фалира.

108

БПФ

преди 2 години

И тук говорим само за газ... и само краткосрочно. А това, че американските газови находища се изчерпват и след 7-8 години самите те няма да имат газ? А петролът, където също производителите казаха, че не могат да заместят Русия? А пшеницата, изкуствените торове, стратегическите метали? Че то Русия още не е започнала да налага контрамерки и ЕС вече напълни памперсът !!! Това въвличане във война на Русия бе жест на отчаяние, искат да я разпаднат и да и вземат ресурсите, ама няма да стане...

107

БПФ

преди 2 години

Много е просто !!! Няма как на пазар на нещо жизненоважно, на който има хроничен дефицит, да отстраниш НАЙ-ГОЛЕМИЯ ДОСТАВЧИК !!! Просто НЯМА НАЧИН. Газпром доставя 400 милиарда метра газ в ЕС, чучyлото байдън се изцепи, че щял да ни даде 15 милиарда метра. За кой ще са те? - за който плати най-много, не за България. Катарците и те казаха, че не могат да помогнат. Наесен още, ако не и преди това, ще има бунтове в ЕС... тогава къде ще се криеш урсуло? Питай Марио Драги какво щеше да му се случи.

106

БПФ

преди 2 години

Най-силният коз на Русия не е нито Путин, нито армията му, нито дори Газпром. Най-силният коз на Русия в конфликтът е чутовната глyпост на урсулата и цялата и клика. За какъв край говориш малоyмнице? Дори ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ на енергоносители, конкуренти на Русия, казват, че не могат да я заменят !!! Или ти си мислиш, че като забиеш една тръба в земята някъде, бликва газ или петрол? Дори ВЪГЛИЩАТА ви са от Русия или украйна !!!