25

Анонимен

преди 2 години

СЛЕД КАТО КАРУЦАТА СЕ ПРЕОБЪРНЕ, ИДВАТ ЕКСПЕРТИТЕ ДА НИ КАЖАТ КАК Е НЯМАЛО ДА СЕ ПРЕОБЪРНЕ,АЛА КАКТО ВИНАГИ СА ФАТАЛНО ЗАКЪСНЕЛИ!!!...

24

Анонимен

преди 2 години

И ако имахме огромни залежи на нефт и редки метали, и ако като на слон, тогава кой е номир идно!?

23

Експерт

преди 2 години

Какъв експерт е тоя, даже не може да се обръсне, като хората.

22

Анонимен

преди 2 години

У нас нефт,газ повече от тях,но щом нашите комунистите по СССР все на нея се осланяли като готованци на готованци,по образ и подобие,а последните са още торбаланци какво им припадне все в торбите слагат,а плашат нашите,че които не слушкат ще ги напъхат в торбите си,щом като нали на тях приличат трябва да слушат за да не се появят други от тях,които да ги хвърлят в големите казани за сбор от всички събрани от и до опасни като тях,които след туй ги носят да изсипят в котли до бункера у чичо Скруч.

21

Хей

преди 2 години

И без русия в България ще съмне!!!

20

Анонимен

преди 2 години

НПО да се забранят със закон, а участващите преследвани.

19

ццц

преди 2 години

тоя експерт по какво е ??? да не е по затлъстяване.... казвам ви аз , на зле отиват нещата в територията .... тиквата, копейкин, курнелчето, магарешки, шкембе войвода всичките май само такива експерти ползват......

18

Анонимен

преди 2 години

Що търсите под вола теле? Давайте рублите и не се правете на дедективи .

17

Анонимен

преди 2 години

а може би киро провежда нова газова акция за новия играч гемкорп , новият играч не трябва да *** конкурент

16

до 19

преди 2 години

Нищо не разбираш, ти ли си диспечера на газа ? Тази тръба как стигна до Австрия, като е само до Сърбия ?

15

Анонимен

преди 2 години

"Ако имахме разширено газохранилище в Чирен с капацитет от 1 млрд. куб метра годишно, в момента нямаше да се притесняваме от това спиране. Щяхме да имаме гориво за няколко месеца" Ако беше баба мъжка и беше с дръжка... Раширеното газохранилище носи и разширени загуби, освен допълнителните инвестиции. Затова и не е разширено! Цената на газа щеше да е с около 30% над покупната, само за съхранение, поради загубите! Е, аз не съм еьперт на сайтчето, ама мога поне на пръсти да смятам.

14

Анонимен

преди 2 години

Австрия ли беше дето най-много ни се караше за СМ. Дето даваше съвети на оня Димитров че всеки момент ще клекнем. Да видим сега какво ще направят когато личния им интерес влезе в конфликт с общия европейски. Ще продължават ли да броят копейки или ще се откажат да го правят в името на общото благо.

13

До 4

преди 2 години

Руснаците няма да пукнат, то е ясно, *** ти гледай да не се гътнеш от злоба! Нищо предплатено нямаме, Киро и Асенчо не са разкрили сметка за плащане в рубли. Само това се искаше от тях. Десет страни от ЕС са го направили, 4 вече са пларули в рубли. Ватикана беше пръв.

12

Анонимен

преди 2 години

Мартине, ако ако ако да имахме ама нямаме защото сме сомалия в Европа. Па и ти си един експерт.

11

до 5

преди 2 години

Споко, не се пеняви, по транзитната тръба, която Борисов построи от Турция до Сърбия. По нея ще се транзитира газ до Сърбия, Унгария и т.н. Държавите са си договорили транзита, плащат си и ще си го получат. Ако се опитаме да отклоним газ, както Украйна правеше 2009г., Русия ще намали количеството. Тя точно това сега е направила, пуска количество за Сърбия и Унгария. А дали можем да спрем транзита към тях, за това да каже експерта.

10

до 80

преди 2 години

Тъй ли, виж ти, аз пък не знаех, че минавал през Украйна, мислех си за въздух през Беларус ??? И тази тръба само за Унгария и Австрия ли е ? Сега започвам да се чудя пък кога успяха да я прокарат толкова набързо само до тези които решиха, че имат руски хартийки, ние 10 г. не можем от Гърция да я докараме, що мангизи прибрахме от копане и монтаж ???

9

Анонимен

преди 2 години

Тоя сигурно е като платените ковид експерти.

8

Венелин

преди 2 години

Австрийската компания ОМV например може спокойно да доставя газ за българските потребители, след като има договор с Газпром и си плаща в рубли. Булгаргаз ще фалира за няколко месеца. Печалбата ще отива при австрийците, а българите ще плащат кредитите и задълженията на Булгаргаз.

7

Анонимен

преди 2 години

Това недоразумение е толкова експерт, колкото аз съм астронавт! Дали е спечелил с почтен труд 10 лева, как мислите?

6

Анонимен

преди 2 години

Тоя "експерт" не е зле да вземе да проумее,че просто Кирил Петков не е платил в рубли.Въобще не си е направил труда да открие сметка в Газпром.В главата му е само как да отиде в Киев.