10

Анонимен

преди 2 години

КАЖИ МИ ИВАНЧО,КАЖИ МИ ЙОРДАНЧО,ЧИСЛАТА ОТ ТОТОТО НА ТЯХ ДА ЗАЛОЖА!!!...

9

мак

преди 2 години

Което не бе сторено за десетилетия, е направено за нула време. Санкции и кланяне пред зеления и хоп, руското кранче спира. България вече наистина е независима от руски газ, защото няма да го има. Какво по-радостно за евроатлантиците. Скъсването със зависимостта от Русия на каква цена е, се пита в задачата. Дали си струва, дали студът и кризата с горивата ще са демократични и по-малко болезнени.

8

Непредвидим ли?

преди 2 години

Непредвидимост ли е да ти покажат, че не само сиренето, но и природният газ е с пари?

7

Анонимен

преди 2 години

Къде мога да пусна CV за енергиен експерт?

6

Живко от Варна

преди 2 години

Кога ще има рай на земята за нас хората?!

5

Зозо

преди 2 години

До Анонимен....... Аз пари имам достатъчно от санирането на ГЕРБ. Миналия месец си купих апартамент за 140000вл. в брой. Гладът идва за простите комунисти - некадърници, на минималната заплата :)))))))))))))

4

Анонимен

преди 2 години

Австрийските власти решиха да се съгласят да плащат в рубли за газа, доставян от Русия, заяви канцлерът на Австрия Карл Нехамер.Канцлерът отбеляза, че според Виена и Берлин условията за плащане на руския газ са в съответствие с условията на санкциите. Той също така отбеляза, че Полша и България вече са спрели да получават енергийни ресурси поради отказа си да плащат в рубли.

3

Taню

преди 2 години

Утре пак ще го пуснат, няма какво да го мислите

2

Тато

преди 2 години

Да, да..типичните приказки Русия лоша и виновна и никакво следене на хронологията на конфлитка! А тя е , че американците направиха всичко с безкрайните санкции и кражбата на руските валутни резерви, спиране на възможността да ползват евро и долари и накрая отговор от руснаците да се плаща в рубли - не спират газта, а намират начин за разплащане, който ние отказваме, защото сме по-умни и красиви от австрийците, унгарците и турците, които си гледат интересите, а не да го смучат на американците!

1

Анонимен

преди 2 години

Не ме гледайте какво правя, а ме слушайте какво ви говоря! Важно било какво бил казал смешният министър на икономиката! Тия наглеци явно не осъзнават, че скоро ще се крият по мазета и тавани от народната любов!