86

ХАхахах

преди 2 години

Снимката над статията - очевидно кръвосмешение А за позабравилите : Ден 69 от тридневната специална операция.... :D

85

ТРЕВОГА- Д. БЛАГОЕВ

преди 2 години

ДИМИТЪР БЛАГОЕВ ГОВОРИ НА НАС ЛЕВИТЕ- АКО РУСИЯ РАЗДЕЛИ УКРАЙНА, ЩЕ СИ ПОДЕЛИ С ...... И БЪЛГАРИЯ СЛЕД МОЛДОВА. "РУСОФИЛСТВОТО Е ГРУБО ПОЛИТИЧЕСКО СУЕВЕРИЕ, УМИШЛЕНО КУЛТИВИРАНО СРЕД НАРОДНИТЕ МАСИ; ПОЛИТИЧЕСКО ЗНАМЕ, ВЪРВЕНЕТО И ВОЮВАНЕТО ПОД КОЕТО НЕИЗБЕЖНО ВОДИ КЪМ ПРЕДАТЕЛСТВО И НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА. ЗАЩОТО РУСОФИЛИТЕ, ПЛУВАЙКИ БЕЗОГЛЕДНО ВЪВ ВОДИТЕ НА РУСКАТА ДИПЛОМАЦИЯ, НЕИЗБЕЖНО И ФАТАЛНО ПРАВЯТ ОТ БЪЛГАРИЯ ЕДНО СЛЯПО И ПОСЛУШНО ОРЪДИЕ В РЪЦЕТЕ НА РУСКАТА ЗАВОЕВАТЕЛНА ПОЛИТИКА НА БАЛКАНИТЕ.

84

тя

преди 2 години

Украйна е пълна с оръжие , склад на американската оръжейна промишленост ! Това не е държава ,а полигон !

83

тя

преди 2 години

Да се разпадне ,та да миряса !

82

Санитар

преди 2 години

Този,смърдите отвред на гнусни лъжи и долни инсинуации,от стремеж да имате светов но господство,вашият Путин да стане всеобщ император,а руската нация -най-велика ?! Вашата цел е единствено да избивате мирни хора,да сеете смърт и разрушения,да изну двате останалите държвви,да разрушавате... Големи " освободители " излязохте,бре ?! След този вандалски акт на нападение и ликвидиране на Украйна си спечелихте само ненавист и омраза у останалите народи за векове наред!!!

81

Вивко

преди 2 години

Разпад ще има, но на Русия след края на Путин.. Една фалшива по естеството си държавност трудно би могла да бъде консолидира ща за противоречията в руското общество

80

не може да бъде!

преди 2 години

Украйна ще се разпадне защото тя загуби вече основополагащите характеристике на държава и вече представлява само един полигон за изпробване на системи оръжия и военни практики на НАТО!

79

Анонимен

преди 2 години

Същото грози и Русия.

78

Анонимен

преди 2 години

В предвид на глупостите които е казал тоя, мисля че това я чака Русия и то с доста голям шанс.

77

Анонимен

преди 2 години

Разпадане на Русия на няколко държави.

76

Анонимен

преди 2 години

Ако се замесим пряко във войната в Украйна, Путин ще нападне такива като нас, Румъния, Полша. Само глуппацци ще ни сложат на мушката на Путин да ни заплашва и изнудва. Великите сили няма да ни помогнат за нашата глупост на няколко политически десни фашисти в българския парламент. Великите сили нападат слаби държави и избягват да се бият помежду си. Десните фашисти в парламента нека да да си деснеят и фашистват само за тяхна сметка. Има банкова сметка да помагат на Украйна с оръжие.

75

Анонимен

преди 2 години

Е не можаха да превземат Донбас изгубиха 20000 а убиха много повече. Това е резултатът от освобождението. Направо възстановиха СССР на мястото на Русия. Е чакат ги някви 50- тина годинки в мизерия и зад оградата но изглежда няма надежда за друго.

74

...

преди 2 години

Ден 63 от тридневната спец операция....

73

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно прав е секретарят на Руския съвет за сигурност ! Скоро ще има няколко Украйнички с "руска" в името си . А третополовите придворни евро- и уса- пуделчета нека си джафкат за жалките си центчета ! "Керванът" си върви ...

72

До 71

преди 2 години

Русия е велика в стремежа си да завладява, да окупира, да прави раздори. Богата страна, управлявана от злодеи и населена с алкохолици. В това е велика Русия. А относно великата им армия - видя се - 2 месеца воюва с Украйна

71

Анонимен

преди 2 години

Жужа ги обедини. Руснаците станаха еднакво бедни и обединени в мизерията си. А богатите напуснаха кораба.

70

Гражданин

преди 2 години

Още един дето плямпа за да се намира на ... плямпане ?! Аланкоолу,говориш смехории и тъпотии - цяла Европа,която доста години люшкахте в прегръдките си избяга от вас и от вашата загртиженост за целостта на държавикте, а вие сега дрънкате,че американци те насъсквали народа на Украйна срещу вас ?!Ако народът на Украйна ви обичаше щях те да бъдете посрещани сега с цветя и радост,а вие сеете смърт и разруха,непрекъсна то заплашвате-кой да ви обича ! Вие искате да разцепите Украйна,вие !!!

69

до 71

преди 2 години

***, ти днес сутринта пи ли си хапчетата? Нещо не ми се виждаш добре! Има едни хранителни добавки с гинкобилоба - добри са за оросяване на мозъка. Пробвай ги.

68

аз

преди 2 години

Аз пък се моля русия да се разпадне на поне стотина държави - по икономически причини, след инвазията в Украйна.

67

Анонимен

преди 2 години

Чичака иска да каже така се преевахме, че Русия ще се разпадне на няколко държави.