201

Rubliov

преди 2 години

И какво като са спрели миризливия г.з.Чао средновековци.

200

227 те наще

преди 2 години

фирми нямат разлика от руските, по техен модел са правени. както и политиците ни де до сега подписваха неисзгодни за бг договори в полза на газпром за малка комисионна, за тва сега ББ Нинова и подобни зафащат да ревът, всъщност на тях завъртяха кранчето

199

газово джудже

преди 2 години

понеже нямам кураж да спра на германия, най-лесно на полша и българия. ама пък ся ще им разрешат да ползват въглища...дали не се огелпих тука... почесва се замислено по бледата кратунка

198

Недоразбрал

преди 2 години

До руската мечка??!! Тази сутрин ако не си с,рал както трябва,дали пак Борисов няма да ти е виновен?Значи понеже бил много гл,упав според теб и останалите 85%ви,и понеже слушкал,затуй изгради със средства на Булгаргас супер газопровод със супер газова мрежа в БГ,която позволява на не,кадърните от ПП да се изхвърлят и да се гуцат както им дойде,защото имат реверсивните,чисто нови компресори,които Борисов закупи и вложи,за да може спокойно да се транзитира газ от където ти скимне ЕЛЕМЕНТАРНИКО!!

197

Ние

преди 2 години

Няма да забравим! Няма да простим!

196

Анонимен

преди 2 години

Тези започнаха да приличат на нашите фирми ,като не платиш веднага ти спират доставките даже и лихва ти начисляват а и винаги има някаква такса пускане, никаква аванта това не хуманно.Надявахме се ,че руснаците са по хуманни от българите, ама не същата порода са.

195

Анонимен

преди 2 години

Има една стара приказка: Ако Не би мирно седЕло - Не би чудо видЕло ! Ръчкахме Мечока във Очите със кобритени клечки, но търпението му се изчепа, писна Му и Ни натисна !

194

Руска мечка

преди 2 години

Благодарим на кучкаря Борисов,който ни построи тръбата , за да заобиколим Украйна. Ще правим каквото си искаме!Дори задържа строежа на интерконектора без да го караме!Връщайте го на власт , че умее да слушка!

193

+

преди 2 години

До 219 Ние сами си спряхме газта ,като не искаме да плащаме.

192

сина

преди 2 години

зеленски е виновен за всичко, но евро.ейците още не са го разбрали. Продал се е на сащ и играе по свирката им, а евро.ейците само наблюдават. Ей сега ще ви загори под краката. Русия е приятел на Европа, а не сащ !!!! Рано или късно ще го разберете, за съжаление ние - хората страдаме, а не вие - импотентни марионетки такива

191

сина

преди 2 години

ех киреее, този агресор, както го наричаш сега ще те кара да пърдиш по цял дан в тръбата да има газ

190

Анонимен

преди 2 години

За всички *** и фенове на ГЕРБ да припомним думите на Борисов от края на март 2021: "България е вече 100% енергийно независима, никой не може да ни спира кранчето или да ни извива ръцете."

189

Анонимен

преди 2 години

Честито на българите! Една от първите био-еко-държави изпълняващи еко-био-програмите! България е свободна, не знам дали не е по правилно да се казва освободена от газ! Да видим с какво ще ни помогнат нашите приятели от ЕС? От много време насам чувам да се споменава България, но новините са само за Полша!

188

Анонимен

преди 2 години

Абе кремълски поддлоги, ако не бяхте нападнали Украйна, бензина щеше да е 2 лева сега...

187

Анонимен

преди 2 години

Ами честито много добре, супер Москва.

186

Ивелин Михайлов

преди 2 години

Най-големият Исторически парк в света до Варна настоява да се плаща в рубли, а не в напечатани долари!

185

Обективен

преди 2 години

Дреме му на Киро , Българските фирми затварят и фалират , българите не могат да си купят храна при растящите цени той тръгнал Украина да спасява....ами там да си стои и ъкраинците да гласуват за него. Рейтинга му вече пада към 10%.

184

Алекс

преди 2 години

И как точно ще ни спрат газа като тръбата за Сърбия и Унгария минава през България.Ще си точиме колкото искаме.

183

Анонимен

преди 2 години

206, ама това е било русофилско магаре. Ами да умира. Сено има и на други места.

182

Анонимен

преди 2 години

Отдавна трябваше да се откачим от руската енергийна зависимост. Да си припомним кой настояваше да сме закачени там. Големи скандали ставаха в политиката ако някой премиер искаше да се отдели. Кой искаше руски реактори и кой ни осъди да ги плащаме без да сме ги ползвали.