31

####

преди 2 години

Това е колкото повече и често им се вдигат толкова повече ще искат. Колкото повече им дават по нагли стават.

30

Анонимен

преди 2 години

Учителите трябва да получаВАТ НЕ САМО УВЕЛИЧЕНИЕ , НО И ВРЕДНИ ,ЗАТОВА ЧЕ ВИ ГЛЕДАТ ЦЕЛОДНЕВНО ЛИГАВИТЕ ОТРОЧЕТА . ШАПКА СВАЛЯМ НА БЪЛГАРСКИЯ УЧИТЕЛ

29

един друг

преди 2 години

Заплатите на учителите да се намалят наполовина незабавно!

28

Живко от Варна

преди 2 години

Кога ще има рай на земята за нас хората?!

27

Анонимен

преди 2 години

До 41, масовото образование е създадено с цел да се приберат от улицата децата и да се социализират. То няма за цел да ги научи на нещо освен да са послушни. Целта е да се намерят онези 2 промила от тях, които ще вършат реалната работа на света.

26

Св

преди 2 години

Срещу повишението на заплащането трябва да стои и повишен резултат. Защо се подготвят допълнително учениците за матурите например с частни уроци? Т.е. един път с данъците плащаме заплати и втори път - на частно на същия учител защото може би умишлено не ги е доучил, за да му доплатиш. Двойно данъчно облагане!

25

Анонимен

преди 2 години

до анонимен 31 - свекърва ти къде е заместник-директор,че са й вдигнали заплатата с 500 лв.?

24

Анонимен

преди 2 години

До 29, защото няма хора с такива идеали и абсолютно висок морал като Тео от тези които ни навират по телевизора... като погледнеш кои предавания са най-рейтинговите. Цялата тази духовна помия идеали на консумативизма. Този човек е дошъл всяка от Ренесанса и се молете дълго време да живее още, защото образованието е достигнало долна мъртва точка, а учителите са се хванали за заплатите си.

23

а де

преди 2 години

А откъде парички?

22

Анонимен

преди 2 години

Престанете с тези учителски заплати, откъде пари за тези лентяи?

21

Анонимен

преди 2 години

Преди три седмици им повишиха заплатите с 500лв, сега искат още? Или са нагло алчни или е акция срещу правителството. (Не съм срещу учителите, свекърва ми е зам. Директор на училище, но това са фактите)

20

Анонимен

преди 2 години

Драги учени учители: моля да сметнете дали при свиване на икономиката, а от там на приходите в държавния бюджет е редно да ви се вдига заплатата или е редно да се намали? Моля някой преподавател по математика да каже как при намаляване на общата каца ще има за увеличение на дадено перо разход? Нали сте учили, кажете как става това и ако искате може да се пробвате с личния си бюджет първо за да ни покажете как става! Скъсахте се да циврите за пари, а резултатите ви са все по плачевни!

19

французин

преди 2 години

Не че нещо, но като гледам коментарите, така в скоро време ще останете без учители, лекари, медицински сестри и т. н... Само злоба, завист и липса на на разсъждение.

18

Лллл

преди 2 години

Уважение само за учители от малките населени места . Там има смесено население и учителите полагат големи усилия за интеграция на децата . А и условията на труд са по-мизерни

17

Анонимен

преди 2 години

До 20, това което ти казвам, е че просто неговите ученици са започнали да изпъкват на фона на общообразователното такова. Защото работи въпреки системата. И не е казано че от всяко дете ще стане професор, но да се знае, да не се самозаблуждават и да работят това за което им стига тавана на възможностите им. Толкова много реформи трябват в тази система, че наистина не знаете до каква мъртва точка е достигнало образованието. И не заплатите са по-важни, а реалните оценки, които трябва да се пишат.

16

истина

преди 2 години

Не се молете всяка година да ви увеличават заплатите, а се стегнете и свалете некадърното правителството на Кирето, Нинова и Радев. Само така ще си увеличите заплатите.

15

Анонимен

преди 2 години

Тея много са много нагли. Колко пъти да им ги увеличават? А продукта който излиза от системата на образованието не може да си напише името.Много ама много нагли.

14

Тази година

преди 2 години

Вдигнаха заплатите само на учителите със 17 процента. На никой друг. Хайде са запрат малко даскалята.

13

Факт

преди 2 години

Всички който имаме ученици знаем какъв ба.рда.к е в училищата и че от там излизат не грамотни и не подготвени деца.И на този фон да искаш още пари е лудост.

12

анонимен

преди 2 години

Когато спрете да пушите и пиете заедно с учениците и да спрете да ходите на екскурзиии за които Ви покриват разноските родителите