60

Анонимен

преди 2 години

те да обяснат кой прави провокация , преди два месеца киро се пънеше че договорът ни изтича най рано от всички ес страни. Няма подписан нов ли , на фючъри месечно ли сме , какво направи или не направи киро та се стигна дотук и под чие давление

59

До Анонимен 75

преди 2 години

Те са си в правото да искат когато се прави договора. Един път подписан нямат никакво право да искат друго освен това, което пише в договора. Иначе за къв.... ги подписваме тия договори изобщо?

58

Анонимен

преди 2 години

Каква наказателна акция бълнува тоя дядка?Хората предлагат стока и искат заплащане в тяхната валута. Те са си в правото да избират как да им се плаща. Кирето се дърпа под вещото ръководство на Урсула и Мустафа, а ние ще пием една студена вода.

57

Анонимен

преди 2 години

Време е за Възраждане!

56

КОЙ Е

преди 2 години

Иван Хиновски-бивш примерен доносник на ДС,продал се впоследствие на американските окупатори,които го коронясват с титлата "енергиен експерт".Като такъв вече повече от 20 години обикаля телевизионните студия и ръси простотиите,спуснати му от Козяк.От енергетика разбира колкото *** от кладенчова вода.

55

До бож.

преди 2 години

Турция, Китай , Индия, Куба какви агресори са, че имат санкции? Санкциите ФАЩ си ги раздават както си решат, че им изнася. Конфликта те го създаваха тези години, за да ескалира в даден момент и да си имат оправдание да продават техния газ на Европа! БВП 2% от всички за НАТО, за оръжие. На кой иначе, ще си пласират стоката!

54

Бож.

преди 2 години

Санкциите към Русия са заслужен акт към всеки окупатор и агресор!

53

Анонимен

преди 2 години

ама не разбрах - спряла ли е Русия газта за нас или не е - в съседната статия пише, че не е спрян

52

Анонимен

преди 2 години

газ - от Русия - през Турция - до България - това е пътят, щото газ от Русия за БГ трябва да се плаща в рубли

51

баце

преди 2 години

Този е за пандиза още от времето на Костов.

50

Аз

преди 2 години

Кой е тоя ром?

49

До 63 не

преди 2 години

Пишеш детински неща понеже нямаш с какво да мислиш ! Ами Унгария и Сърбия ще осъдят за милиарди загуби България и ще стане интересно .

48

Не

преди 2 години

виждам защо да не спрем доставките за Сърбия и Унгария? Това ще е напълно оправдано за да поставим условия. Иначе ще продължат да се бъзикат с нас!

47

Анонимен

преди 2 години

да обесним кротко в Москва, че вече няма да даваме власт на канадците и ще оправим нещата!

46

Протест

преди 2 години

Хора, айде на протест! Какво, чакаме още? Дайте да ги сваляме тези ***! Довиждане на Киро!

45

Анонимен

преди 2 години

Аман от експерти.. предложете ефективно решение не ми говорете празни приказки

44

За България

преди 2 години

Аз разбрах, че както 2 световни войни назад, ние пак сме на грешната страна. Ванга е казала ,никога да не сме срещу Русия! Права е била. Като толкова обичате джендърите, сега им духайте за пари, че няма да има скоро!

43

?!?

преди 2 години

Тоя бил експерт. Не е изненадващо никак даже. Това е в плана на Русия разработен за натиск и постигане на техните интереси на международната сцена. В контекста ба последните събития даже трябваше да е очаквано. Този много ми падна в очите експерт бил

42

Анонимен

преди 2 години

Гайде стига сте защитавали Кремъл бе ***, не видяхте ли че въпреки всичкото мазнене пак ви биха шута приятелите от Русия !Сега рзбрахте ли че те са избудвачи и не може да им се има доверие ?

41

А санкциите

преди 2 години

Са безобидни... Който нож вади, от нож умира.