144

Обстрел на Херсон

преди 2 години

На 27.04 във въздуха над град Херсон са свалени 12 снаряда от реактивни системи за залпов огън и две украински балистични ракети Точка-У. "Фрагменти от една от свалените украински ракети "Точка-У" паднаха в парк Шевченко", каза официален представител на ведомството. Той отбеляза, че целите на ударите са жилищни квартали в района на булевард Ушаков.Конашенков каза, че руските военни смятат подобни удари за военно престъпление и грубо нарушение на международното хуманитарно право.

143

кубанская столица

преди 2 години

В град Херсон и Херсонска област има грвжданско-воена администрация, която обеспечи нормален живот на хората. Народ на Херсон заяви... никога повече с украина... В Мариуполь и Херсон се готовят за нова учебна година по нови программи, нова история, русский език. Украински език е отменен. Така ще е в цяля Украина.

142

TURK

преди 2 години

До Анонимен161можеше да го провериш в гугъл дневните валути. но ти клоун не си добре обучен в терористичните клетки на Сорос. Не очаквах тези анти-фа кучета на Сорос да са толкова глупави :)

141

Анонимен

преди 2 години

До TURK, ТУРК и математика=трагедия. Да видим сега истинските факти, Ден 1 от войната/дето не била война/, 1 рубла=0 долара, евро, лев, абе каквото се сетиш. Ден 20, 1 рубла=0, Ден 120, рупла=0, Ден 300, рупла=0, после Блатная фалира, като малко преди това ще преоткрият канибализма като в Африка.

140

Zеленски

преди 2 години

И какво като сте си сложили руско управление бе, кремълски гаддове? Кого ще контролирате и как управлявате като огромната част от украинците ви намразиха завинаги и няма нито да ви служат, нито да работят за вас?

139

Гледна точка

преди 2 години

До ed. Алоууу, годината е 2022, ако това ти говори нещо. Русия е създадена от викингите някъде преди 12-13 века. Сега да си я вземат ли, глу.пак?

138

ED

преди 2 години

Голяма част от територията на Украйна ѝ е подарък от Русия/СССР.

137

Стефан

преди 2 години

Мога да се направя на психичноболен путинист и да ги разбера за Донбас и Крим, но Херсон.... С нетърпение очаквам да видя как украинците си връщат не само Херсон. Би трябвало на путинистите да им е ясно че никой няма да позволи това. :) Всичко с времето си!

136

Pesho

преди 2 години

Няма да е за дълго! Като гледам украинците какви са пичове скоро ще разкарат рускофашагите от земята си.

135

Васко

преди 2 години

Сталин подписа със Хитлер договор преди войната.Хитлер нападна СССР. Днес нищо ново, Путин подписа договор със Украйна и след това я нападна.Не намирам разлика в търсенето на врага.Нищо не са научили руснаците .Те са по големите фашисти. Северна Македония обвинява България във фашизъм гледайки от Русия.Очаквайте развитие.

134

Анонимен

преди 2 години

Браво!

133

-10

преди 2 години

До да ама неИзбори ли си оредставяш във военно време?

132

да ама не

преди 2 години

руснаците пренасят нацистката си система в Херсон те дори не знаят че градския съвет не се назначава а избира .Били назначили нов градски съвет .Къде бе неандерталци крепостни !

131

мдаа

преди 2 години

*** е зинал да налапа целия свят но накрая ще налапа някой голям черен маркуч, а може и жълт да бъде или пък защо не бял.

130

Анонимен

преди 2 години

Много прocт народ сме като гледам коментарите - бедни в душата и тотално деградирали като личности. Радват се на злото и повтарят опорките му като папагали

129

Анонимен

преди 2 години

П-у-т-л-е-р заповядал на генералите си да му опишат как върви войната с една дума и те рекли:- Добре!След това заповяал да му опишат с 2 думи и те рекли:- Не добре!

128

Анонимен

преди 2 години

Ха те още миналата седмица го превзеха а при нас чак сега го отразяват явно всичко се проверява да не би западните ни господари да се разсърдят, че казваме истината.

127

TURK

преди 2 години

До И к'во?говори ми ти клоун на Сорос! кажи ми колко украински нацистки кучета са заловени от армията на Луганск и Донбас в Мариупол? приблизително 3000 укри кучета са заловени от доброволци в Луганск и Донбас. Русия все още не е влязла в Украйна с руска армия! Русия просто използва доброволци, които са над 40 години и взети от Донбаск и Луганск хора. И те не са истински войници. Въпреки тези факти, Русия почти завзе южно от Украйна! плачи ми река, хааа клоун на Сорос?

126

TURK

преди 2 години

Клоуните на Сорос говорят твърде много... но математиката казва истината!преди началото на войната1 долар = 0,85 евро1 долар = 78 рубли.на 50-ия ден от войната1 долар = 0,95 евро1 долар = 74 рубли.Както виждам, руската икономика беше оценена добре на 50-ия ден от войната. но погледнете валутата на Европейския съюз евро! той е загубил %10 мощност. хахаха продължавайте да плачете вие сорос клоуни!

125

Българин

преди 2 години

Нека те храни САЩ, като куче с кокали.