451

Анонимен

преди 1 година

ide jega.

450

ACAB

преди 2 години

Щом Аря Старк казва така, значи е истина!

449

Роко ин раша

преди 2 години

Много мило

448

Българин

преди 2 години

До АнонименТоку що в едно интервю по руска телевизия руския енергиен експерт Михаил Крутихин заяви че доставките за газ до България не са преустановени и че всичко въврви както до сега !! Не знам колко е вярно това ! Той също заяви че негови колеги руски експерти са наричали ако има спрени доставки самоубийство за Газ пром !! Незнам сега каква е изтината !

447

Анонимен

преди 2 години

а бе Ленчее защо Чирен е празен ???

446

Анонимен

преди 2 години

До анонименГугъл

445

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам защо Л.Бориславова, н-к кабинет на Киро, обяснява вместо министъра на МЕ ще има или няма да има затруднения с природния газ. Може ли да ни обясни каво е подготвено по този проблем с цел безболезнено да се премине от един към друг газ. Газовата връзка до Стара Загора в най-добрия случай ще стане готова след месец, но Лена да каже откъде ще вземе LNG.Дотогава промишлеността в лицето на Нинова ще почива.Премиерът не е лошо поз-малко да шпреха и повече да мисли за БГ - много ни се събра

444

анонимен

преди 2 години

Ленче, това звездите ли ти го говорят?

443

Работник

преди 2 години

Лена, това в Гугал ли го пише или ?

442

перко

преди 2 години

Заставме зад позицията, че сте вредни за България и е време да си ходите!

441

ману

преди 2 години

Пак ще я караме на руски газ,но ще го купуваме от посредници на висока цена. Санкции манкции - глупости на търкалета.

440

Анонимен

преди 2 години

ЛЕна, е как да няма като получаваме 60% газ от Русия. Сега тези 60% с какво ще ги замените? аз не чух нищо освен онзи кривондел да ни обяснява как от Гърция нещо щчло да вкарваме ама само 3-4% (и това р вносен газ от САЩ, усещате ли какво става). И сега цените като скочат с 40% Ленче какво правим? бензина по 5лв или по 8лв ще е ?

439

Няма заплаха

преди 2 години

Е, щом Аря Старк го казва ...

438

И сега ?!

преди 2 години

И какво - очаква се изявлението на това детенце да ни успокои?! Или да продължим да си внушаваме, че правителството правейки глупост след глупост е готово от месеци за справяне със ситуацията.

437

Анонимен

преди 2 години

Много воните на рубли плюс милиардите от Шо...рош - ами добре ви е - хем от Изток, хем от Запад, и най-вече - от ИНФЛАЦИЯТА, която източвате в бюджета за СЕБЕ си - и мУндьо, сойто ви залюби и назначи с мадурковщината си, разбира се. Ще ви приседни съвсем скоро, НЕКАДЪРНИЦИ - жална ви майка, заради кръвчицата, която смучете от нас чрез ИНФЛАЦИЯТА, която ваш мУндрьо кремльо-десиславин СМУЧЕ вече ШЕСТА година от нас.

436

Анонимен

преди 2 години

Ленче като те гледам си голяма фенка на Миа Халифа. Като две капки вода сте по всички направления...

435

От Вселената

преди 2 години

Къде ти е зуУмът на фотоапарата, тоест на Вселената, Вселена Безкрайна, Страстна и Срамна между Крачола на краката? Крачка напред... Крачка назад, отговаря прашкаджийката, чаровница. Така е и с партийците. Ту при един партиец с увиснало шкембе, ту при друг другар с настръхнал от работа с устата... партиец си отваряш Чочарката... и така до край докато има пари в хазната за шкембе чорба.

434

Антрополог

преди 2 години

Лумпенпролитариатите верват на Радевите (човека на Нинова ) пропаганди.Е заплата нема и дам щото имам да внасям усигоровки на на наще щото се пенсионират на 65 чак .При тая здравна система и среда на живот пенсионната възраст трябва да е максимум 61г. Другото е обир на народа (средна продължителност на живот при мъжете в българия е 71,4 г.) Тоес 40 години плащаш осигуровки и вземаш 4-5 години пенсия колкото да си платиш тока и и лекарствата и после само хлеп и маргарин....

433

Падаря

преди 2 години

БНТ новините в 23:30 (27.04.2022г.)Кирил Петков-няма никаква диверсификация заради ГЕРБ;След малко Асен Василев: можем да внесем 20 милярда кубм газ от Турция и 2 милярда кубм от Гърция ( гърците го вземат от азерите през турците). Разхода на газ на България е 3,5 милярда кубм на година....Е Значи Турски поток и ГЕРБ са решили проблема с диверсификацията .

432

Анонимен

преди 2 години

лена бориславова и ти като джен псаки приказваш дори незнаете къде се намира украина