26

Анонимен

преди 2 години

Койчев ли е , Куйчев ли е или Хойчев - време е да смени колумбийските си витамини с български натурални такива ,че нещо много си е натоварил мозъка ...

25

SDI

преди 2 години

Митрофанова се държи нагло - поне за мен това е факт. Но от ЕС се държат в пъти по- нагло и отвратително от нея спрямо България. Последният пример - визитата на онези бюрократи от Брюксел, които ни извиват ръцете за северна македония. И какъв е извода от всичко това - че ние сме боксова круша за двете противоположни геополитически полюса. Това се дължи на политиката, която се провежда у нас от десетилетия.

24

Star

преди 2 години

Митрофанова да знаеш че не ни интересуват интимните ти отношения с Макаров.Това си е ваша-параша каша.ние от руско порно не се интересуваме.

23

Анонимен

преди 2 години

МУТРА ФАНОВА- ВЪН!

22

Анонимен

преди 2 години

Киро, на първото заседание след връщане от Украйна вие от ПП и онези двамата интриганти съпредседателите на ДБ да сте облечени в маскировъчни военни дрехи и кубинки! Тези двамата харвардски възпитаници напрво ни таковаха мамата... Остава да обявят война на Русия, да си вземат жените и да бягат в САЩ! Вземете и Гнома и фъфлещия Ристо - те си изиграха предателската роля! Тях и ББ няма да ги погледне, камо ли да ги вземе в ГЕРБ!

21

ББ

преди 2 години

"коалицията"да не сте богове бре...путин убива мирни хора в Украйна...ниновица за гласовете на филите позори България...елементарно както винаги комунистите гонят властта и парите...за род и Народ не им дреме...Света ни ни презира вече заради безбожното отношение...те си пазят "властта"...Избори за да гласувам за някой...луд...време е луд да ни управлява...аман от дИмократе,пУтриоте...Избори...и лудите явете се за да ви изберем...без костя платеният и нинова...крадлата

20

Само

преди 2 години

Не разбрах защо "като" !

19

и по големи боклуци

преди 2 години

е имало в пасольството от мУтрофанова.

18

Ламята

преди 2 години

90% от евроатлантиците сте про.с.ти като чамова дъ.ска.Ако ви пребоядишат входната врата,ще звъните в полицията,че ви го нема блока.

17

Анонимен

преди 2 години

Хич не изрича обиди към обществото Митрофанова, а към точно определени, в случая местната власт. Една анкета и ще се види, че доста голяма част от обществото мисли същото за местната ввласт с тия *** идеи за прекръщаване на улици, алеи и чужди знамена където не им е мястото. И не са ни виновни украинците, нито руснаците.

16

Bp

преди 2 години

Ако тази военна престъпничка се беше държала в друга губерния по този начин, щяха да я върнат с първия самолет за Москва. В задунайская губерния може да обижда, както си иска.

15

анонимен

преди 2 години

"Посланикът на Руската федерация действа като агент провокатор на кремълския режимАаа..руснак за кой друг режим искаш да държи, бе. Ти се определи за България ли си или не

14

Анонимен

преди 2 години

Тези не се усещат вече, колко им личи кой им плаща. Смешници.

13

Анонимен

преди 2 години

Витанов не се е изказал още. Неговите математически модели липсват.

12

Анонимен

преди 2 години

А Херо Мустафа, която е лицемери, кво шъ кажете? Аман, от платени пудели на Козяк.

11

Анонимен

преди 2 години

Тоя е досущ като някое малко кученце лае.

10

Анонимен

преди 2 години

Тоя ми навява кофти спомени за едни други специалисти, дето ни ги навираха ежечасно пред очите по нова и бтв- ковид професорите. Същия ад е.

9

ииддвваа

преди 2 години

До Че Селчуго , не говори неивалици !!!!

8

Анонимен

преди 2 години

Най-мижавите партии като СДС и ДъБъ са най-гръмогласни, те и пинчерите са така.

7

Анонимен

преди 2 години

Мен ме кефи Митрофанова. Много е хард,не като предишните руски посалници. Със сороски те пудели така трябва да се говори.