40

Анонимен

преди 2 години

износа е под контрола на икон министерство питайте нинова, най голямото предателство към партията си направи

39

Анонимен

преди 2 години

От 2016г. най-крупният производител на боеприпаси Арсенал е 97% частна собственост. Отидете и го питайте, или по-добре Бойко да отиде, нали той повдигна въпроса.От кога е работа на опозицията, на кого, и какво продава един частен производител?!Ако бяха на власт едва ли щяха да повдигнат въпроса, по-скоро някой и друг процент щяха да си поискат.

38

Анонимен

преди 2 години

fake news.

37

$$$??? провалил се

преди 2 години

Сами се ритаме по задните части.После били лоши руснаците Колко повече оръжие толкова повече СМЪРТ.На това ли се вика демокрация и правата на човека Експертите по оръжие могат да различат всякакви видове патрони и техните производители.Дано бог ни пази и да не се забъркаме в тази каша Украйна

36

Анонимен

преди 2 години

Най-после откриха Америка. Повече от месец аз пиша тук, че български боеприпаси заминават за държави граничещи с Украйна. И след това съвсем логично пристигат в Украйна. Какво се правим на гръмнати? А госпожа лъжа, дето се кълне, че и един патрон няма да замине за Украйна подписва документацията. Оставка! Двулична скапанячка!

35

Анонимен

преди 2 години

Ако заводите са все още държавни нека да работят на пълна мощност и ***-те от ГЕРБ да си траят,за да не се набиваме на очи.Хазната трябва да се пълни.Освен това тази година цената на зърното ще се вдигне яко.Държавата трябва да помисли как може да спечели от тази работа. Трябва да насърчи производството на такива култури и в същото време да се наложи ограничение на цените за българския пазар. А не да сме основен производител,но да ни се продава всичко на борсови цени. Трябва малко да се мисли

34

Грешната мадона с ..

преди 2 години

Грешната мадона с големите снаряди Ви казва, че Корнела никога не лъже !

33

Браво

преди 2 години

Българските боеприпаси са най качествени в света , затова във всички конфликти , воюващите страни ги предпочитат

32

Анонимен

преди 2 години

Руснаците да не би да нямат български боеприпаси? Те на нас газ ние на тях боеприпаси и други неща.

31

Anon

преди 2 години

Кървави пари маститите ни бизнесмени седящи зад кръгче 10 лекарства да си купят с тия печалби

30

Анонимен

преди 2 години

Какво значение има кой на кого препродава оръжие и боеприпаси? Винаги е било така. Да не би сега да откриха тези врътки, че толкова ги коментират? Пишете как ще борим скъпотията и беднотията.

29

Popa ot razgrad

преди 2 години

На въпроса от заглавието мога да отговоря със 100% сигурност че боеприпасите не отиват нито в хранително вкусовата промишленост нито в областта на здравеопазването...

28

АНОНИМ

преди 2 години

До SSАми да! Най голям дял-говорим за милиарди долари има фармацевтичната промишленост,после идват наркотиците-и на трето място са оръжията,това се отнася и за печалбите!

27

Анонимен

преди 2 години

Мен ли питаш къде отиват?

26

Ами

преди 2 години

Боеприпасите са стока , за която има пазар. Няма да ги произвеждат и слагат в ниски буркани!

25

SS

преди 2 години

Морал при оръжейната търговия НЯМА ! Както и при много други неща !( като политиката например) Тук обаче лъсва лицемерието на ,,демократите" които говореха за домашно насилие ,истамбулски конвенции ,пацифизъм ! Сега дарете пари за патрони !

24

SS

преди 2 години

Боеприпасите ,патрони,снаряди мини са като хляба ! Войната ги изяжда и отново има нужда от тях ! Показаното на снимката е ловен капсул за ловен патрон за гладкоцевна ловна пушка !Прилича на жевело !

23

Закривай

преди 2 години

Да се дава оръжие на чужди да се тепат и да си прибираш паричките това е ненормално.71 милиона .Кой краде тези пари аз няма да влизам във война заради некви къде си правят и продават оръжие навсякъде .Анатема бе

22

Анонимен

преди 2 години

Значи да си даряваме заплатите, за да си изкупуваме патроните от Полша?!

21

Анонимен

преди 2 години

Не,не ги продаваме на Русия.Всичко заминава за Украйна по заобиколни пътища.Но понякога от РФ си намират складове и си прибират всичко.Затова по-добре да не се праща.Най-добре да се сяда на масата за преговори.