7

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Какво са работни и учебни навици??? В училищата сигурно имат някакви специални навици преди да почнат работа.

6

Анонимен

преди 2 години

Пълна загуба на време и пари. Години наред инвестирам в обучение на кадри и дори на техните деца, чрез стипендии и резултатът е плачевен. Едните имат нужда от курсове и преквалификация, защото това им е нивото и нямат учебни и работни навици, а другите независимо дали са на висока заплата решават, че като са понаучили нещо ще започнат собствен бизнес или се опитват да отидат на друга позиция в друга фирма. Е няма как всички технически служители да станат шефове... та просто не си заслужава...

5

абе

преди 2 години

а да инвестирате в хора които орът, сеят , жънат , пекат хляба ?

4

Анонимен

преди 2 години

Минчев и Бориславова са адвокати на 30 г. и ще учат за ВиК.

3

123

преди 2 години

Утре като ви се запуши ***, гледайте онлайн уроци как да си го отпушите сами! И задължително срещу кодче за предварително заплащане онлайн с кредитна карта! А ако случайно нямате ток или интернет,.... емиии, сори!

2

Анонимен

преди 2 години

Пари откраднати и хвърлени на вятъра

1

Анонимен

преди 2 години

След около 10-20 години много от сегашните професии ще изчезнат. Ще изчезнат примерно професии като - библиотекар, понеже вече библиотеките стават дигитални, ще изчезне професията на учителя, професията на адвоката, професията на всички там шивачи, продавачи и фабрични работници.