40

Капачки за бъдеще!

преди 2 години

Събираме капачки за да купуваме линейки, пращаме СМСи за да осигурим лечение на тежкоболни деца, родителите ни мизерстват, просто Киро тегли поредния заем, а сме тръгнали да пращаме оръжие на разни нацисти, които избиват собствения си народ! Който иска да убива да се пише доброволец и да заминава, но да не замесва страната и да не ни вкарва във война и нова национална катастрофа!

39

Анонимен

преди 2 години

Слави биклука се наведе на байдьнДано заболяванията му се задьлбочьт пожелавам от сьрце

38

Nemess

преди 2 години

Този път трябва които гласува военна помощт за Уркистан да бъде пребит с камбани като национален предател пък коще и Киро или Радев да е. Докато народа не вземе сопата тея ще ни правят на мекерета и за смях пред целия свят. Тая военна операция си я предизвикаха Урките. Кога взимаха пари от запада не ревяха ся що реват???

37

Nemess

преди 2 години

Тоя Балабанов от ИТН да не би да е слабоумен гей? Кви помощи кви пет лева за тея долни подли урки. Да излезе Росен Плевналиев и да каже колко Български флага изгориха през 2014 година при неговото посещение в уркистан? Значи те тогава се гавриха с България сега изкат помощи. Тоя Зеленски да не ни мисли за слабоумни ***? Или тои не знае кво са правили Азовците и Бандеровците през неговото управление??? Та питам аз до кога ще се правим на *** и няма да си защитаваме националното достойнство.

36

Протест

преди 2 години

Абе Балабанов, преди година и половина много крякаше, раздаваше "шутове" на Тиквата и Гешев. Какво стана бе пич.Халтура.

35

Анонимен

преди 2 години

Управляващите вас кой ви избра българи или украици )скоро че ходите всички там,защото няма 3 % да имате при избори ,национални предатели

34

Анонимен

преди 2 години

България проблеми няма ли? Затънали сме до шия в мизерия, те втори месец с тея оръжия се занимават!!!!!!!!!!

33

Анонимен

преди 2 години

Българската държава не отпусна помощ на сроителите за пътища, а касапите от НС са готови да дадат народни средства за смърт. Ей това е изборът! Кастрирали са им срама.

32

Stoyanov

преди 2 години

До Анонимен ---- "Дори и цялото БСП, барабар с *** да гласуват против" - а дано де, да видиш тогава какво е маса народ като сила и всеки кой от къде е Канада манада и др.

31

Stoyanov

преди 2 години

Има една приказка, двама като си мерят П....е , не си навирай Gyза между тях. Това е и положението с изпращането на оръжие и разни заплати към Окрайна от наша страна!Кой разбрал разбрал, останалите марш към най-близката банка със заплата в ръка.

30

Анонимен

преди 2 години

Дори и цялото БСП, барабар с *** да гласуват против, пак ще се съберат достатъчно гласове да изпратим военна помощ. Незнам какво толкова им се мазните на комунистите, като от тях нищо не зависи.

29

Анонимен

преди 2 години

Балабанеее,и ти си некадърен като оня Джамбаза и ''българчето'' от Столична Община Конрера.Те са уж от ''друга'' партия,ама хайде да не се сещаме от кои сте и тримата!!!!Ще се издъниш нищо,че успешно яхна вълната!!!!!Чакаме да видим!!!!!

28

До 35

преди 2 години

Те не знаят за нея, или по-скоро се правят, че не знаят! Знае се само това, което изнася на чичо Сам!

27

Анонимен

преди 2 години

Посетете Алеята на ангелите като ше си правите заключения

26

Кирчо, Кирчо

преди 2 години

Не знаеш нищо за българската история, за българския народ и работиш за всички други, но не и за нас, обикновените хора. Посмешище! Срам ме е от вас! Купихте ни и ни продадохте 10 пъти за 6 месеца!!!

25

Анонимен

преди 2 години

Първо Лена Бориславива да си дари петцифрената заплата

24

Анонимен

преди 2 години

Какво стана с детската билница, защо още не се строи?

23

Анонимен

преди 2 години

Тоя кой беше, от кое мазе се пръкна тоя сме шник... тръгнал да ми говори за държавничество... на следващите избори ще се прибереш отново в мазето откъдето се пръкна и никой няма да те помни с нещо позитивно...

22

Както се е събрала

преди 2 години

Така и да се разделя и кой от къде е. Продажници!!!

21

И ОНЯ С ЮМРУКА СЪЩО

преди 2 години

ГЛЕДАМ ПО ТВ - ДЕТСКА ГРАДИНА ЗА ДЕЦА С ДАУН, ВСЕ ЕДНО ГЛЕДАМ НАШЕТО ПРАВИТЕЛСТВО, НАШИТЕ ДЕПУТАТИ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ПАРТИИ. ВЪНШНАТА МИНИСТЪРКА, ТОШКО, ***, КИРЧО, АСЕНЧО, ЗЕМЕДЕЛСКИЯ МИНИСТЪР, КУЛТУРНИЯ..., МАМИНИ, ЗЛАТНИ!