16

Хюго Бос до 6

преди 2 години

Ето това не разбирам- защо никой не го казва на т. нар. лидери, а стоят и козируват. Няма ли кой да напомни на този очилат цръвул, че ние сме член на ЕС и не може да се взема страната на кандидат членката? Нали сме партньори, едно семейство, а натискат ние да изпълняваме условия? Според мен политиката ни към РСм трябва да стане още по-твърда точно заради това- пълен игнор, да дойдат, като си изпълнят договора.

15

Хюго Бос do 12

преди 2 години

Разбират, и то много добре, но не им се занимава, леят едни и същи евро-интелектуалщини и разчитат някоя от 2-те страни да поддаде. Прав си за нашите, че са тотал щета. Разбрали или неразбрали, нас не ни касае- трябва да си отстояваме своето като гърците. Да не мислиш, че тях ги разбираха- и за тях се чудиха как можело в 21 в да искат независима държава да си мени името. Е, смениха го. Излъгаха Словения да пусне хърватска, че уж като влезнат в ЕС, ЕС ще им помогне с терит. спор. Е, още се влачи.

14

Анонимен

преди 2 години

Вие тук ,които коментирате имате сериозни проблеми с главите си. На ЕС им идва в повече простотията на нашите политици. Хората в България както и да се наричат са Българи,същото е в Македония,може да се наричаш Българин ,но щом живееш там си Македонец.Политиците успяха да се възползват от вашата интелектуална слабост и си играят сериозно с вас както си искат.Македония ще влезне в ЕС при това съвсем скоро.

13

Тоя е комисар

преди 2 години

По разширението, а въобще не е в час. Сега сигурно разбира, че Бг има условия.

12

Анонимен

преди 2 години

Изтърбушен чиновник, как да му обясниш че Македония не съществува.

11

Цоне

преди 2 години

България трябва да бъде заменена от Албания и Македония в ЕС, по-добър пазар, а не с Русия като България.

10

Един Българин

преди 2 години

Не е истина колко продажен е този чиновник. Като си намерил решение виж дали северномарсиянците се отнасят европейски с ЕС.

9

Анонимен

преди 2 години

И тоя избушляк взема минимум 20 бона евра, за да разбира от разширение на ЕС. И идва тука да държи тон и да се отваря. Ако бях на Киро щях любезно да го отпратя и да пусна псъра жалба на Урсула, че този клоун ни обижда с неграмотността си по повод проблемите пред разширяването на ЕС.

8

Анонимен

преди 2 години

5 държави са ядрените сили в света,като Македония водят класацията с 10 000 бойни глави..

7

Асоциален Примитив

преди 2 години

"Мислех, че сме намерили решение за РСМ" Това значи, че еврокомисаря по разширяването не е информиран. Какво е правил, че не се е информирал? Най вероятно е висял по дженър заведенията и е задирял откачалки от своя пол.

6

Анонимен

преди 2 години

България е член на ЕС и ЕС я притискат вместо да притиснат и изолират Македония за етническо прочистване и избиване на българите. Македоняи е тест за България дали да не излезне от ЕС и НАТО.

5

Васко

преди 2 години

Ква македония в ЕС бре ***? Тази държавица е под тотално сръбско влияние Всичко се ръководи от Сърбия с поставени лица.Армия медии политически партии култура и религия Всичко!!! Какъв ЕС ? Това ще означава все едно Сърбия е в ЕС най големия съюзник на русия в Европа. Това го знаят поне французите .И не вярвам това да се случи Освен ако не стане някакво чудо в македония .И сръбското влияние бъде премахнато

4

Анонимен

преди 2 години

Бяхме намерили решение...Киро просто оплете конците при посещението си в РСМ.

3

Анонимен

преди 2 години

'' Вархей: Мислех, че '' ............................. Евро Чиновника по разширяването има личен интерес ЕС да се разширява, но не може по никакъв начин да ни задължи да се съгласим ... безсмислена празно-говореща кукла. Не трябва да му се обръща внимание.

2

Анонимен

преди 2 години

Престанете да ни притискате,бе!Няма да отстъпим!Като толкова ги искате макета в ЕС налейте им малко акъл в тиквите,а не само да се взирате в нас.

1

Анонимен

преди 2 години

Варгей като нямаш история, ние българите си имаме история и тя трябва да се зачита.