36

Анонимен

преди 2 години

Ами да вземат запорожци да пишат писмо до султана...

35

Анонимен

преди 2 години

Ниско летящи крилати ракети,които даже не са управляеми за тях трябва да имат международни подписани договори за застраховки и за не използване,като освен това щом са ги използвали в зоната на действаща ядрена централа в която си разположили,струпали тежки оръжия и боеприпаси,ако са С-400 или някои по крилати от тях що летят как по-тежки от тях,а това се равнява в района на построена голямата Запорожката централа с 7 енергоблока с много ядрени материали това е опасност от неконвенциално ядрените

34

Анонимен

преди 2 години

Спокойно, скоро ще прелитат над най-голямата АЕЦ на СССР2 и това ще си е вътрешен проблем))

33

Българ

преди 2 години

Ей за това не трябва да даваме оръжие на никого!Ще вземе някое наше некадърно производство да гръмне не където трябва и да стане с нашите камъни по нашата глава за майтап на вселената!

32

Нина

преди 2 години

май много от пишещите тук халхабер си нямат от какво е АЕС и коя владее и как летът ракетите и т.н - ниска култура а и спорят!!!

31

Анонимен

преди 2 години

Ама проверявайте си данните. Най-тядркатастрофа в света са бомбардировките над Хирошима и Нагасаки, отнели около по 200 хиляди живота и изпепелили двата града. На трето място е катастрофата във Фукушима, когато радиацията е три пъти над тази в Чернобил и има замърсяване и на Океана. Намалете малко пропагандата. Прелитането на ракити нищо не означава, защото АЕЦ са проектирани да издържат даже на пряко ракетно нападение. Аварията в Чернобил е човешка грешка, а не техническа неизправност.

30

258

преди 2 години

Украйна, да взриви атомните си централи в удобен момент . Руската стават ***.

29

Мисля

преди 2 години

да си разплета терлика - левия

28

ало балъците

преди 2 години

руснаците завзеха отдавна Запорожката АЕЦ, за чий им е да я бомбят..

27

Асоциален Примитив

преди 2 години

Мечтата на джуджето от Мордор - да унищожи света, по поръчка на господарите си.

26

L.

преди 2 години

Руските ракети прелитат над всякакви обекти, но си падат където трябва - къде е проблемът? Виж, украинските ракети целят основно цивилно население, от двете страни.

25

Анонимен

преди 2 години

До Факт 24, по-скоро е обратното, всяка цел, която са ударили я определят като военна. Т.е. утре погрешка като ударят АЕЦ пак ще кажат, че това е военна цел, защото там са се правили атомни ракети за нападение над Масква.

24

Ваня

преди 2 години

До ДДРОнег Що за глупост казваш? Украйна е най-голямата държава в Европа! Хайде САЩ да опитатда я превземат????? А и не това е целта на Русия! Невежа си!

23

Анонимен

преди 2 години

Ужас

22

Факт

преди 2 години

Това показва само че Русия ,удря само по воени цели и цели добре

21

ДДРОнег

преди 2 години

путин си е в бункера, него не го интересуват жертвите колко са и какви са !!!___Понеже не супя да превземе Украйна, сега плановете му са да я съсипе, така че ракета в АЕЦ-а за него е приемлив сценарий, той няма да бъде засегнат ... :(

20

Анонимен

преди 2 години

До БАНко - Защото целите на войната в Украйна се припокриват с целите на пЛандмията. Ограничаване на потреблението (затова бяха локдауните например). Когато цената на горивата в Европа стане двойна, тогава цените на всичко ще се повишат и тогава искаме или не, ще консумираме по-малко, а Европа е най-големия консуматор. Планът е до 2030г. да нямаме нищо и да сме щастливи хаха Поне така разправя един там на Световния Икономически Форум от 02.2020 (месец преди Ковид). А другото е за рибите... :)

19

БАНко

преди 2 години

ТАЗИ ВОЙНА ВСЕ ПОВЕЧЕ ПРИЛИЧА НА ПАРОДИЯ !!! ЗАЩО ЗЕЛЕНОТО ЧОВЕЧЕ НЕ ВЗРИВИ РУСКИЯ ГАЗОПРОВОД, ТАКА НЯМА ДА ИМА ДОЛАРИ ЗА РУСИЯ ??? ОКАЗА СЕ , ЧЕ ГАЗПРОМ ФИНАНСИРА С ГАЗА ЗА ЕВРОПА ФАШИСКА УКРАЙНА !!! ЗАЩО РУСИЯ НЕ ПРЕКЪСВА ДАЛЕКОПРОВОДИ В УКРАЙНА ??? ЗАЩО НЕ ПРЕКЪСНАХА ЕЛЕКТРИФИЦИРАНАТА ЖП ЛИНИЯ ???

18

Анонимен

преди 2 години

Тук много хора си мислят, че войната е като в компютърна игра и всички удари са прецизно насочени. Понеже съм от поколението, което ходеше в казарма, за едно учение дадохме 5 жертви - без врагове, без напрежение. Просто някои неща се скапват и ти не си на точното място в лош момент. А при тая война не мога да си представя. Така или иначе, Путин няма печеливш ход. Никой няма да му прости жертвите и разрушенията.

17

Анонимен

преди 2 години

Пък по 4-5 пъти на денонощие американски спътник прелита над същата централа и никой не съобщава с ужас за това! Ех, ех......