57

Кцк

преди 2 години

Мизерното прасе Гундяев, именуващ се "патриарх" Кирил - трябва да бъде анатемосан и изгонен от лоното на църквата.

56

Антикомунист

преди 2 години

Всичко е истина, всичко е лъжа. Всичко е лъжа, всичко е истина.

55

ЦРУ

преди 2 години

"Някои от тях са доминирани от етнически руснаци, които са много привързани към режима и към Московската патриаршия." Руснаците по света бяха предупредени поне 3 седмици преди войната. Проверете и ги накажете!

54

Анонимен

преди 2 години

Това НЕЩО с църковните одежди няма нищо общо с църквата и православието. Погледнете лукавата му заговорническа, кагебейска физиономия, с която гледа Путин!

53

Анонимен

преди 2 години

Подобно на Путин, Патриарх Кирил си е бивш кадър на КГБ

52

Анонимен

преди 2 години

Той даде благословията си на Путин за тази война!Той всъщност няма друг избор, де....

51

Анонимен

преди 2 години

Не само Путин и Гундяев са кадри на КГБ. В руското государствено управление всички са минали през службите на КГБ,дори и секретарките и чистачките.Там няма значение колко знаеш и можеш,трябва да имаш стаж в службите на КГБ. Служебния пост в Русия и СССР не се ,,изкачва'',той се дава със заповед,и никой не кандидатства за по-висок служебен пост.Там се нарежда със заповеди които никой не знае от кого и от къде идват.А най-голямата глупост е да тръгнеш да търсиш кой стои зад кулисите на власта в РФ

50

Анонимен

преди 2 години

Интересно какво ще е становището на БПЦ??? От една страна РПЦ нарушава канона и основата на християнството с призиви за война, възхвала на терор, убийства, изнасилвания и войнстващ национализъм, от друга парите на БПЦ са в руски банки... Дали БПЦ ще реагират като християни или ще се прекланят през златния телец???

49

Българин

преди 2 години

До фактите говорятМного ми есмешно когато едни хора в продължение на десетилетия са преследвали убивали и пращали в лагери свещеници ми говорят за православие ! Това вече е гавра с християнската вяра !Да не споменавам само колко храмове са разрушени в Русия и сега първи православни ! Е няма такава наглярия !!

48

Анонимен

преди 2 години

А, нашата Пиги се пльосна в краката на масовия убиец от КГБ - гундаев. Срам!

47

Българин

преди 2 години

До АнонименГенералът от КГБ патриарх Кирил е толкова патриарх колкото аз съм швед ! А ти анонимчо спри вече да плашиш с Путин защото стана много досадно !Ти преди лягане сигурно горещо целваш портрет на твоя вожд !

46

Анонимен

преди 2 години

Като ви нападне Путин, просто се предайте, няма какво да се биете за милиардите на Зеленски и за златото на Боко. Ако си мислите, че се биете за достойнство, погледнете какви клоуни ви управляват. Да не мислите, че сте в Прусия и ви управлява Фредерикус Велики, та ще се биете за достойнство?

45

Еврей

преди 2 години

Виновен е да му е Майката и безбожника ще гори във Ада вечно този!!

44

Ами

преди 2 години

Как иначе? Двамата адаши Путин и Гундяев са колеги в КГБ!

43

До 31

преди 2 години

А, ти какво искаш!? Да клекнат пред Хитлер на 21 век!? И да бяха клекнали пак щеше да има война и щяха да загубят територия, но нямаше да имат достойнство! Явно за пишещият под 31 достойнството и честта на един народ са без значение!

42

Анонимен

преди 2 години

Този т.нар. патриарх и той е от КГБ и той е голям фен на фотошопа с който блърва часовници за по 300 хиляди долара.

41

Анонимен

преди 2 години

Патриарха им нали дойде на посещение в БГ, преди години :)) Дойде за да ни се скара, май забрави кой е дал православието на североизточна Монголия.......хахахаха :))) Нещо като макетата били измислили кирилицата, нищо че 50 години твърдяха, че глаголицата или кирилицата са измислени от нас :)))

40

Анонимен

преди 2 години

До Европеец: Финландците могат да говорят или вярват, каквото си поискат. Приказките и вярванията са безплатни. Впрочем ако финландците искат да свършат нещо полезно, с което да помогнат и на себе си, могат да изпратят хора за разследване на инцидентите в Буча, Краматорск, Мариупол и т.н. При войната в Югославия именно финландските наблюдатели разкриха всички лъжи на Америка за кланета от страна сърбите. Не че медиите го отразиха широко, но все пак.

39

Анонимен

преди 2 години

Ако някой всеки ден ти снася *** под прозореца как ще постъпиш? Затваряш прозореца или му чупиш главата?

38

ИЗВРАТЕНЯЦИ

преди 2 години

КЪВ ПОП БЕ, ОТ ДОЛУ Е С МУНДИР И ПАГОНИ? ВМЕСТО ФУРАЖКА - КАЛИМЯВКА, А ПО НАДОЛУ СУТИЕН И ПРАШКИ? И ПУТИН ТАНЦУВА ПРЕД ОГЛЕДАЛАТА В РОКЛЯ И ЧОРАПОГАЩИ.