24

Анонимен

преди 2 години

Тази жена министър на външните работи е смешно и тъжно. Евентуалното започне на преговори на Украйна с ЕС ще бъде неговия край. Поне в този вид. Ще направят Европа на две скорости и ние отиваме познайте къде.

23

Анонимен

преди 2 години

Г-жо Генчовска, не отъждествявайте ИТН и ДБ с България! Като казвате нещо, не го приписвайте на българите, а иницирайте провеждането на рефередум, там ще се разбере кой за кого е. И не забравяйте, че Кирчо и Кокорчо при падане от власт или въвличане на България във война ще избягат в САЩ, но вие от ПП,ИТН, ДБ, ГЕРБ къде ще се скриете? Бомбите и ракетите не подбират кой от коя партия е и кой е Гнома, Ристо, Мирчев и др. мишоци.

22

Anonimen

преди 2 години

Ганчовска, ти не си България. Ако ти подкрепяш, каквото и да било, това не означава , че останалите българи също подкрепят. Затова те съветвам да говориш от първо лице единствено число, защото 2/3 от българите въобще не ви подкрепят.

21

Асан

преди 2 години

Просто Ганчовска :)))

20

Анонимен

преди 2 години

да беше само тази измислена лелка проблема, те всички на Чалгаря и на Сладкаря не са в час, а деее бееее то с тази злоба... на Пинокио и Настъпената жаба и за това дето запушва бидона за зеле не стават...

19

Оказа се, че

преди 2 години

Украйна е по-опасна от коронавируса!!!

18

уяаоэф

преди 2 години

Напротив, България никога не е подкрепяла *** за ЕС, защото и дума за това не е ставало. Второ, тя като министър на България преди да прави такива изкказвания граничещи с идиотизъм, да вземе да се ослуша малко какво мислят хората. А ние сме против! Усраинците изведнъж много сила им дойде, искат какво ли не, па ида влязат в ЕС с връзки. Е няма да ми мине номера. Нахалнцици, махайте се по-надалеч от България!

17

Анонимен

преди 2 години

8 години имаха проевропейска власт. Какво им пречеше да се интегрират с ЕС? Донбас ли им пречеше.

16

Анонимен

преди 2 години

Имаха 8 години от Майдана да приемат Украйна, но не го направиха. Не им трябваше "бедния роднина". Храниха ги само с илюзии, надъхваха ги, въоръжаваха ги и обучаваха натовски интструктори. А накрая, когато им заповядваха да направят чудовищната глупост да си върнат Донбас със сила, тогава ги изоставиха и почнаха само да веят флагчета отдалеко и сигурно.

15

Анонимен

преди 2 години

Източна Украйна и южна Молдова не искат НАТО и ЕС а Русия, Така Генчовска налага тоталитарно мнение

14

Анонимен

преди 2 години

Кога имаш 2-ки по География и почва да ти личи на дърти години. Нали, Генчовска?

13

Анонимен

преди 2 години

България не е Генчокова.

12

Анонимен

преди 2 години

Тая как лъже,кога че не разбрахме

11

Анонимен

преди 2 години

НА ПРИКАЗКИ ДА,НО НА ПРАКТИКА Е НЕОСЪЩЕСТВИМО...ДОРИ ПРЕДИ ВОЙНАТА УКРАЙНА БЕШЕ ЕДНА СЪСИПАНА И УНИЩОЖЕНА ДЪРЖАВА БЛАГОДАРЕНИЕ НА АЛЧНИЯ,БЕЗСКРУПУЛЕН,КОРУМПИРАН,КРАДЛИВ ЕЛИТ В КИЕВ...СЛЕД ВОЙНАТА ПОЛОЖЕНИЕТО В УКРАЙНА ЩЕ БЪДЕ ОЩЕ ПО-ТЕЖКО,ЩЕ СА НЕОБХОДИМИ ТРИЛИОНИ ЕВРО,ЗА ДА СЕ ВЪРНЕ В НЯКАКВИ НОРМАЛНИ РАМКИ ЖИВОТА ТАМ...И СЛЕД 100 ГОДИНИ УКРАЙНА НЯМА ДА СТАНЕ ЧЛЕН НА ЕС(ИЗОБЩО,АКО ИМА ТАКОВА НЕЩО)

10

Анонимен

преди 2 години

и ако някой ми ончсни какво прави Грузия в ЕС? или защото и те са марионетки на ФАЩ може. България е най-продажната в Европа послените 30г, грам и позор

9

Анонимен

преди 2 години

Пълни глупости бръщолеви Генчовска.Не само че Украйна и Грузия не бива да бъдат приемани в ЕС,но и съюза не трябва повече да се разширява.Гризия е по-скоро в Предна Азия.

8

Пола Бадоса

преди 2 години

Значи подкрепяш разкъсване на български знамена в Киев 2015г.Подкрепяш да се горят българи пример Милев .Подкрепяш да се забранява български език със закон .Самарското знаме бе изгорено и затова Тодорке Анатама во веки веков за всеки които подкрепи страната която го е направила .Всеки един и неговата рода .***

7

Анонимен

преди 2 години

гАнчовска, от пътно строителните фирми те чакат по магистралите да им изкараш парите

6

Анонимен

преди 2 години

Брей *** как звучи :))) Утре като ни шибнат сметките за ток, така ще казвам...Тази сметка не е демократична. Тази сметка не прилага европейските демократички ценности и свободата на избор... Ако може дайте ми по демократична сметка за ток, която не надминава моите очакванияи европейски принципи... :)))

5

Анонимен

преди 2 години

Украйна няма да влезе в ЕС. Няма. Генчовска го знае. Даже да оцелее след войната под някаква форма, на влзането вече се противопоставят по същество от Австрия, германия, сигурно и от други страни. Даже истеричката фон дер Лайен каза,че първо трябвало да се реши проблемът с олигарските. Ах, ах, тези олигарси! Които сега кой знае зашо не са обект на медийното пространство, какво и как участват в конфликта...???? Иначе евтина работна ръка им трябва.