13

Войводата

преди 2 години

Пак ще си прави флойверги на ядрената програма дето още гърмят като конфети на тяхна територия. Останаха малко палячовци около Путин дето плашат света със воражение детето не им е по умствено развитие. останалите кумуняги като Милошевич Кадафи Садам заплашваха западните страни пък не отидоха далеч, повечето в комунистическия Рай

12

пияница мистик

преди 2 години

До Духайтегоянки === Та да си продължа мисълта от долния пост. Примерно ако аз в нашия вход в който живея съм мултимилионер, а всички останали умират от глад и мизерия, нормално е да ги експлоатирам до дупка и те ще ме гледат като кученца в очите. Да речем развали ми се мивката: - Мите, на ти 10 лева, оправи ми я. И Митето бачка. Друг ми сменя дограмата, трети ми готви и така. Използваш всички за колкото да не умрат от глад, а на теб не ти дреме от съседния вход че те мислят за диктатор :)))

11

пияница мистик

преди 2 години

До Духайтегоянки === Викаш голям пич е, щото хич не му дреме. Ами да ти кажа прав си. И аз да бях на тяхно място и на мен нямаше да ми дреме от никоя държава по света. Те са социопати и двамата, с огромна власт и много пари. Диктатори които не търпят друго мнение освен тяхното. Народът им за тях е средство за постигане на целите и не им пука за благосъстоянието му.

10

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Тлъстото джудже е гвоздеят на програмата. Само слушай изхвърляния и пръцконтии. С путин са като братя.

9

Браво Ким

преди 2 години

гарантирал си Свободата на Народа си от ЮдеюСемит-Лихвари!

8

Духайтегоянки

преди 2 години

Ким е пич,хич не му дреме от краварите,нищо че толкова години им налагат санкции и ембарго!

7

Анонимен

преди 2 години

Браво Ким ! Разбии нереите и съня на краварии помощните евро обори

6

Живко от Варна

преди 2 години

Кога ще има рай на земята за нас хората?!

5

Анонимен

преди 2 години

Ким Чен Ин показал междуконтинентална балистична ракета, която поставяла цялата континентална част на Пиндостан в обсег. Това са мультики. Ние на Президента Путин не вярваме за оръжията на нови физически принципи, че на КНДР ли ще вярваме?

4

Анонимен

преди 2 години

Тоя пак е решил да разсмива света. Ало, дръпнатите очи, не ставаш. От юг и от изток ти седят две супер технологични държави, дето те превишавата по финанси 1 млн:1, по технологично оборудване 1 млн:1, по международна подкрепа 1 млн:1. И да не мислиш, че те спят? Кротувай си и ще си жив. Твоите крепостни на са необходими НИКОМУ. В света трябва да има зоопаркове, та да се виждат и отклоненията в развитието на цивилизацията

3

Анонимен

преди 2 години

Какво ли ами такива които да разглоби Южна Корея и Америка без проблем.Тези рекетки къде летят да не мислите че са случайни .

2

Не ме спами

преди 2 години

Това 9 май на северна корея ли е?

1

Комонизама

преди 2 години

Комонизама още е недоношче. Думите на бай Тодар са верни и днес.