167

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

НАТО е решено да води война с Русия посредством Украйна до последният украинец. Въпросът е - Какво ще прави НАТО когато свършат украинците ?

166

Анонимен

преди 2 години

Добре де - срещу Русия са триста държави и извънземните! Как така най- калпавата армия в света не може да бъде унищожена вече два месеца? Нали американците имат супер яки оръжия за изпепеляване, знаят единствени в света как се използва ядрено оръжие пък едни ошмулени *** не могат да изринат? Кой сега е номер едно?

165

Анонимен

преди 2 години

До Може ли някой - срещу Русия са САЩ, ЕС и Великобритания - това е целият ви свят! За останалите - неутралитет, което означава, че не са против Русия, а не против операцията. Въпреки всичко руснаците не са оставили без газ Европа! Сещингс? И само добре възпитаните привърженици на англосаксонците и Истанбулската конвенция си позволяват да обиждат опонентите си. Ама то простотията не ходи по гората...

164

Анонимен

преди 2 години

руснаците блъфират, западняците пък са калпава ракия

163

Анонимен

преди 2 години

Лавроф , ми ши са бийм с атлм щом искаш бедайба в лилавия венец

162

До 183

преди 2 години

Просвети ни от история, чакаме

161

До 181

преди 2 години

Ти си нямаш и понятие от история.

160

Еврейн (Да де, ама..

преди 2 години

да де, ама ако нацистка Уркиана "нанася удари по руски логистични линии и запаси с гориво", както си мечтае британският министър Джеймс (но не Бонд), то центърът на Киiв също ще бъде изтрескан в определен момент (даже май още тази нощ). След което може да се каже, че "няма нужда това да бъде проблем" (цитат на тоа същия).

159

ДДТ

преди 2 години

Както в цялата си история англо-саксите са врагове на славянските народи. Всички знаем зловещата им роля по време на нашето Освобождение. След това се съюзяват с Полша,но когато Германия нахлува в Полша се правят на разсеяни. Подаряват Чехия на Хитлер и т.н. Сега украинците им се радват,но и те ще ядат дебелия розов английски салам. Короната не прави нищо даром и ще чака подаръци.

158

Анонимен

преди 2 години

Защо да не унищожим Москва и Петербург, срещу няколко американски и британски градове?

157

Анонимен

преди 2 години

Лавров в целият цивилизован свят го вземат на подбив!

156

Анонимен

преди 2 години

От десетте най-многобройни по население държави в света, само САЩ налага санкции срещу Русия и подпомага украинските нацисти.

155

Анонимен

преди 2 години

Англосаксонците срещу свободния свят - това е сега. Санкциите на англосаксонците срещу Русия не са подкрепени от Индия, Китай, Мексико, Бразилия, Аржентина, ЮАР, Индонезия и много други.

154

Анонимен

преди 2 години

Ще кажа на мама.

153

Анонимен

преди 2 години

Ам че то водката е спекла мозъка на лаврията и той си плещи кръчмарски лакардии.

152

Може ли някой

преди 2 години

загубеняк путинофил или русофил, да ми изброи поне пет държави в света които да подкрепят или които са на страната на агресорът Русия ? Питам сериозно българските червени и*д*и*о*т*и !

151

Блеър

преди 2 години

Той и Блеър едно време каза, че в Ирак има химическо оръжие,а след 3 години и опустушавнето на Ирак,както и завземането на петролните полета каза, че се объркал.

150

Анонимен

преди 2 години

Това никой не го е очаквал - че Русия ще изнудва света с газ, ще го плаши с ядрени ракети и ще убива и изнасилва мирни бременни граждани и гражданки. Пропагандата им пък ще твърди точно обратното -че руският войник е някакъв благороден воин. Да бе - хванат от село захлюпанка и виждащ за първи път в живота си превозно средство различно от танк ще бъде с висока нравственост. Друго си украинец, раснал в хутор в степта и пиещ само чиста горилка.

149

Анонимен

преди 2 години

Това никой не го е очаквал - че Русия ще изнудва света с газ, ще го плаши с ядрени ракети и ще убива и изнасилва мирни граждани. Пропагандата им пък ще твърди точно обратното -че руският войник е някакъв благороден воин. Да бе - хванат от село захлюпанка и виждащ за първи път в живота си превозно средство различно от танк ще бъде с висока нравственост.

148

Анонимен

преди 2 години

Руснаците се превърнаха в някакви хвалипръцковци, на които целия свят се смее. Вижда се че нищо хубаво не носят никъде освен своите ракети, омраза и отмъстителност. Бяха уважавана страна, е не от всички, но примерно от българите, но са тръгнали по път, който ги води по-долу от животните. Скоро никой няма да ги иска, понеже нищо хубаво не носят, дори и Бог ще се отврати от тях. Мародери и изнасилвачи - кой иска такива.