136

Пешо

преди 2 години

Всички чиновници са задължени да преведят по една заплата в тази нигерийска сметка.

135

ЖалкиНищожества

преди 2 години

Харвартската *** много вайна изс.ра и много злини причини на България,слугувайки на своите господари - световните терористи ФАЩ и Англия и е време да посети Бай Ставри.

134

Алоо

преди 2 години

Ама ние сме двама пенсионери,грижим се за инвалид с95 процента е и като си дадем пенсиите за Украйна какво ще ядем цял месец.стига сте лъгали народа български,като живеем на село не пасем трева.двайте си вашите големи заплати.

133

Анонимен

преди 2 години

Ела г-н Петков на една вечеря със семейството ни 2 *** пенсионери 2 деца и 2 *** родители какво може да си позволим и всеки ден пътуваме по 150км за да работим защото затворихте печеливши заводи за да внасяне отвън същата продукция не ви е срам.

132

Socialnite

преди 2 години

Братино Г-н Петков за нас няма ти в Украйна отиде

131

ЖалкиГнусниНищожеств

преди 2 години

Кире *** е харвартска дипломирана соростия.

130

Малеее

преди 2 години

Голям *** е този харвардския хамстер а един бой не искаш ли и то между раменете пу да ти се невиди голям *** е този Абе ОД дек ги намират тези хамериканци все мафиоти и *** Еди не се намери да защити българският народ Боже Боже слез и си сабери борчовете пубда ви пикая у демокрацията всичките са продажни еничери май накрая народа че му писне и ще ми станете само на дупедавци

129

Киро

преди 2 години

Киро Киро като получа като теб 10 заплати от минималната на месец тогава ще си помисля погледнете само строителните материали по са скъпи от европейските България с Европейски стандарт даже и повече от европейски а с африкански заплати един кубик кувражни дъски струва 650 лева колкото минимална заплата за туй трябва да дойде куманизма и всичко да си е наред с тези капиталисти само Русия е спасението на България Евросъюза са фашисти и капиталисти само партия възраждане ще ни върне Куманизма

128

Анонимен

преди 2 години

Струва ми се че Киро ще повлече и Радев и това ще е прецедент не президент...... Радев се повлече сам преди изборите като лансира тези мек.ерета. иначе по темата, всеки, който дарява заплата за военна помощ на Украйна, е съучастник в убийства.

127

Анонимен

преди 2 години

Струва ми се че Киро ще повлече и Радев и това ще е прецедент не президент.

126

Анонимен

преди 2 години

Киро не знам но маркуча ще изгърми. Киро е срам.

125

Анонимен

преди 2 години

Аз пък искам да съберем помощ за руския народ който нацистите нагло наричат рускоговорящи.

124

АК-47

преди 2 години

Бих предпочел да дам на бензиностанцията с ракетите, за да приключат по-бързо с украинските нацита.

123

Жанна Петрова

преди 2 години

Защо Кулеба не може да каже нищо на унгарците а нас ни командори нагло. В Унгария Орбан щеше да го изрита а нашите го боготворят.Ние сме робско племе.

122

Анонимен

преди 2 години

Киро виж какво ставатук Киро за какви дарения призоваваш Нищо неправиш за държавата на която си министър председател а тръгнал да купува оръжия за Украйна Оставка назначените с венецуелските машини Оставка по неотложност

121

Пешо

преди 2 години

Стара кримка е Петко Георгиев. Де го чукаш, де се пука.

120

Анонимен

преди 2 години

До Българ, ако въведат психотест 2/3 от тия психопати няма да помиришат парламент.

119

Анонимен

преди 2 години

Изключителна наглост от страна на Кирето!!!Той живее нашироко, но много българи едва оцеляват.А и ми писна от призиви:Дайте да дадем!Даряването е лична инициатива и никой няма правото да изисква от другите такова нещо.Освен това точно за Украйна няма да дам и стотинка, защото преди години като направиха преврат с помощтта на САЩ и сложиха тоя наркоман за президент, Европа услужливо гледаше встрани и се правеше че не вижда какво се случва.Сега да си сърбат попарата!

118

Анонимен

преди 2 години

Инфлацията, която е в страната е заради Ковидянските затварянки и печатането на пари без стопанска дейност. Цялата ви крадлива БКП върхушка си мие ръцете с едномесечен военен конфликт.

117

Анонимен

преди 2 години

Не е работа на премиера да прави благотворителни кампании. Това е работа на НПО-та.Или може би Петков е свързан и лобира за конкретно НПО ?! И защо изтри банковата сметка, само няколко часа след като я беше публикувал ?? Може би за да замаже опита да примами бедните българи да си изпратят и последните пари в неизвестен джоб ?? Мисля, че тук прокуратурата има достатъчно основания да се самосезира.