40

Мен

преди 2 години

Малко са

39

Алекс

преди 2 години

Не са загинали."Нептун" ги изпрати на подводна мисия.

38

Анонимен

преди 2 години

МаЦква трябваше да потапя самолетоносачи, ако помните. Толкова горе-долу е разликата между реалността и руските фантазии.

37

Варналиев

преди 2 години

Стига бе! Масква нали каза, че само един матрос е загинал, тоя същия пушач, дето запалил буретата с барут, а другите са живи и здрави! Не вЕрвате на Масква ли? Де Магадан, де!

36

Самият факт, че

преди 2 години

е изпратен спасителен кораб, пуснат на вода през 1913 година, буди усмивки...Катамаран, строен в царска Русия, служил през ПСВ и ВСВ, преживял СССР, Горбачов и Елцин, на въоръжение 20 години след като Путин е на власт...Да е безаналогов, да е безаналогов, колко да е безаналогов тоя кораб...

35

Анонимен

преди 2 години

До Сандо "Източна Украйна замина" Войната тепърва започва.

34

Сандо

преди 2 години

Източна Украйна замина, след осрамли части и така до Киев. Войските като са пред Крев може и да има преговори, защото ще са напълнили гащите

33

Анонимен

преди 2 години

Как от кораб, стана подводница.....добри украинците шамарят Руснаците

32

Анонимен

преди 2 години

До анти-укропитек "Искам да кажа, че написаното от "експерти" по сране, диария и повърнато няма нищо общо с действителността." Ахаааа, значи, искаш да кажеш, че написаното от руските експерти няма нищо общо с реалността? Добре е да се знае.

31

анти-укропитек

преди 2 години

Като цяло коментарите на доста участници тук са обективна картина от резултата на промиване на тикви в последните 30 години. Всичките сте като Кристиан Аманпур, само че смърдите повече от сливата й!

30

анти-укропитек

преди 2 години

До АнонименИскам да кажа, че написаното от "експерти" по сране, диария и повърнато няма нищо общо с действителността. Но трябва да умееш да четеш с разбиране, което ОЧЕВАДНО не ти върви.

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 33 "Смята се, счита се, по твърдения на *** наглосакс и подобни. А това, че просто стоели на идеален прицел е достатъчно показателно, че укропитеците са думнали кораба благодарение на помощта на наглосакси и кравари." Русия нали каза, че се е взривил от незагасен фас? Искаш да кажеш, че Русия лъже ли?

28

Радецки

преди 2 години

Глупости, не ги слушайте западните пропагандатори, не са умрели, а са "изчезнали в действие", и то само 27 човека, така казаха официалните руски медии. Изчезваш в действие в открито море...вода бол, може да хапнеш някой риба или октопод...умрели били...да, бе да.

27

Мужик

преди 2 години

Не само флота а цялата им армия е само за паради.

26

Анонимен

преди 2 години

Бройката е около 420. Това е разликата между официално обявения екипаж на МаЦква (510) и спасените от турския кораб около 60 човека прибрани от водата, плюс още някой и друг спасен несретник, случайно оцелял от огнения ад на кораба. ОСтаналите от пародията в Севастопол са статисти, затова бяха наредени и заснети така, че лицата на повечето да не се виждат. Даже и снимането в "дълбочина" не можа да скрие колко малко са сниманите. А това, че всички бяха облечени в чисто новички униформи ....

25

Ууууу

преди 2 години

До 25:Тая е дърта чанта.Какви глупости ми говориш?Вземи се върни там от където си се пръкнал,после пак излез и помоли мaйкa си отново да те възпита,защото не се е справила първия път.

24

ЦСКАр

преди 2 години

При руснаците не загиват, а изчезват! Всички вие сте фашисти защото се съмнявате в официалните данни изнесени от другарите-текезесари-кормчии-пияници!

23

Мюмюн

преди 2 години

До Martin BormannКато се има в предвид колко лъжат руснаците съм сигурен че жертвите са били много ! А за този парад били показали моряци от кораба е те могат да показват всичко но дали това са моряци от кораба ! Въобще това е огромен срам за прехваления руски фхлот на който му лъсна *** колко струва !!

22

Анонимен

преди 2 години

Много умници има тук в чата! :)))

21

Анонимен

преди 2 години

Няма да се учудя ако самата *** Христова не е една от коментиращите тук украински тpoлове.Личи си как е пристрастна.Най-много се изложи с темите за отровените,които отричаха да са отровени.