43

ЖАЛКО ЗА СЪПРУГАТА

преди 2 години

ЖАЛКО ЗА СЪПРУГАТА НА ПУ. ТОЛКОВА ГОДИНИ МУ СЛУЖИ ВЯРНО В ГЕРМАНИЯ И РУСИЯ, РОДИЛА МУ ДЕЦА, И НАКРАЯ ИЗРИТАНА ЗАРАДИ ЕДНА АКРОБАТКА С 30 ГОДИНИ ПО- МЛАДА ОТ ПУТИН.

42

1

преди 2 години

До Анонимен-48 първо да санкционира сина на дядо байдън,собственика на лабораториите,намиращи се в района на **азов стал**,пък след това и Кабаева.

41

Анонимен

преди 2 години

бг информация съобщи че кабаева се намира в швеция с двете си деца а тя се оказа че е в русия.на кабаева много и пука за ваще недеистващи санкций

40

Дидо

преди 2 години

Много им пука от вашите санкции.

39

Анонимен

преди 2 години

П0длият, сатрапски, КГБ-ейски поглед, говори повече от всичко

38

Анонимен

преди 2 години

До 44 - Всъщност олио и захар липсваха и продължават да липсват в Германия. И петрол и газ също..... От есента може и пшеница да залипсва пак там, а не на изток от Брянск

37

До До американофилит

преди 2 години

Така е Рублата се върна на старото ниво. Запитал ли си се защо или само крайния резултат е важен. За твоя мозък очевидно няма нужда от повече информация. За нас обаче има. Ако погледнеш с какво рублата се стабилизира то е просто. Банките вдигнаха лихвите на кредитите на руснаците от 2.9% на ипотеки на 17.3%, на потребителските от 4.9 на 20.4%. Резултата е СИЛНО обедняване на хората. Но да рублата се върна. А това че нямат лекарства за кръвно, олио и захар вече почти никъде е*и го!

36

Анонимен

преди 2 години

До До американофилите, Няма, няма ефект, всичко в Русия е ток и жица. Спокойно, руснаците живеят мирно и свободно, никакви притеснения. :)))))

35

Im-дртiйУайТБ0Й!

преди 2 години

До Анонимен... ВЕЧЕ сме им я сърбали папарката на рашистите-4екистите, след като точно преди 36 годин на днешния ден леко ни поопърлиха с малко радиацийка от домашния им 4эРНОБiЛ съкратил набързо и доста светкавично живота на некой-друг милион от ЕВРО-населението..., тъй че нази никва техна ракетка не мож ни уплаши... 3ЕМЯТА отдавна не е това, която ние хората трябваше да я преобразим, правейки Я най-хубавото място за обитаване, но уви... това така и така до ден днешен не можа да се случи!

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 37 "Наистина руснака много забогатя, след като плячкоса пералните, микровълновите печки и тоалетните чинии на Украйна." А русофилите се сгънаха наобратно да ни обясняват колко добре живеят руснаците. Оказа се, че са толкова зле, че даже тръгнали на война, когато видят пералня и гледат да я отмъкнат. За лаптоп да не говорим. Иначе според русофилите в Русия цари благоденствие. Колко бързо всичко става ясно дори и за непосветените, стига да си отворят очите за случващото се!

33

Im-дртiйУайТБ0Й!

преди 2 години

Goo-Goo-Go-Goo BARABAJAGA, what's her NAME now?!? го изпя навремето бардът Донован, но уатевъ, важното е на гимнастичката со НЕзаконно-родените й 2 щерки + 2 близнацi от таварища ПYTНiКОФФА да си е ОКа там-горе в швейцарската планина, тъй като тия ваабще не може да ги мислим, не ми и пука с добре подПЛАТЕНИте й над 100 милЯрда US$ в с/ката й от същия тоз ГОСПОДin 'ниКОЙ!' така че съм сигурен, че тях никви санкции не мож' ги стигна... все пак всезнайно е, че ПАРЕТЕ не МИРИШАТ...

32

Анонимен

преди 2 години

До Martin Bormann Наистина руснака много забогатя, след като плячкоса пералните, микровълновите печки и тоалетните чинии на Украйна.

31

Анонимен

преди 2 години

Хаха Кабаева трябва да сменя памрерситена стареца няма да пътува извън раша така че санкците няма да я разтревожат :)

30

Martin Bormann

преди 2 години

От началото на "санкциите" се е увеличила консумацията на луксозни стоки в Москва като черен хайвер, докато цената на мак-бургера за бедния западен плебей се е утроила бухаха

29

Миле Китич

преди 2 години

Оно джyджeто е ***! Него жена му не требе...

28

Далинали

преди 2 години

Остана да санкционират само WC-то Му. УСПЕХ.

27

проф. д-р Яни Янев

преди 2 години

Под Османска власт българите са живеели много добре! Ама абсолютно добре, това е документиране навсякъде. Кой може да отрече?! Че всеки селянин си е имал земя, ***, къща, прехрана, работа.

26

Анонимен

преди 2 години

До питам, сменят са муахахахах

25

питам

преди 2 години

Путин и Кабаева - коя е момичето.

24

а бе,русофил

преди 2 години

До Историята помни Добре,че граф Игнатиев се сети да поиска от императора 2 млн златни рубли да купи българските войници на Осман паша да напуснат Плевен,че той да се предаде,че щяхте да видите една победа и една задунайска губерния!