15

42

преди 2 години

До ЖенЪ:А също се изнасяш на квартира, защото семейното жилище, та ако ще и да е твое лично, ще остане за него, ще плащаш издръжка на децата, която той ще я харчи за каквото си иска безконтролно и ще те муфти да дадеш и още "за компютър", "за екскурзия", за "ново яке, че старото е омаляло". И при това децата ще са убедени, че ти си истинско чудовище и няма да иската да общуват с теб. Пък и да искат - няма да ги пускат.

14

ЖенЪ

преди 2 години

Аз ако се разведа, ще оставя всичко на мъжо! Децата, кучето и папагала. Да види как съм ги гледала 10 години ! ;)

13

Айде да видя

преди 2 години

как ще забременеят жените, ако го няма мъжа. Как ще стане?! С пръст ли?! Изкуствено ли?! - ми нали там пак трябва семенна течност! Откъде си мислите, че я взимат тази течност?! ОТ МЪЖЪЪЪЪЪЪ!!!

12

До 10, 11

преди 2 години

Айде, нпо активистките се задействаха.

11

Ерген

преди 2 години

Па и мъжагите да правят малко сметка, какво е т'ва нещо, да преценяват, то най-лесно се прави бебе, кеф и половина, ама после, оппа, изчезват и айде! Никаква отговорност не поемат! Или само в първите 2-3 месеца след раждането! Около 60% от бащите са такива в България!

10

Анонимен

преди 2 години

Много хора познавам, бащите им не само, че не плащат издръжка ами съдят един вид децата си и правят, какви ли не мошенгии само и само да не дават пари. Те си мислят, че жена им ще забогатее с тия пари, а реално не стигат и на 50% за отглеждане на детето. После реват за права-ми няма да имат естествено. Мъжа си хваща оная работа и става ерген, а жената гледа детето 24/7. Който има желание намира начин, това е. За да не ти дават детето, значи си направил някакви гадории, то не идва само.

9

Анонимен

преди 2 години

Ако няма семе, няма плод. Тоест, ако мъжът не пусна семето, жената, ако ще и пет матки и десет яйчника да има, все тая. Няма бебе. Тъй че мъжът трябва да има повече правомощия.

8

Не разбрахте ли че

преди 2 години

мъжът няма права, а само задължения.

7

До юрисконсулт

преди 2 години

Така значи? За мъжа има само задължения, а за жената само права. Затова издръжката трябва да бъде премахната и да се въведе попечителство по равно между двамата родители. Ако жените много се противят, да се въведе направо Шериатът. За паразитни професии като адвокатите пък трябва да се премахне държавната субсидия в университетите.

6

Юрисконсулт

преди 2 години

И един съвет: Ако бащата не плаща месечната издръжка, която съдът е определил, заведете дело по смисъла на Наказателния кодекс. Неплащането на издръжка е криминализирано от законодателя. Ще го тикнете в затвора!

5

та така

преди 2 години

на тия в семействата им сигурно е буламач ама дават съвети .

4

решение

преди 2 години

като единия купува олио и брашно а другия агнешко.

3

ДДРОнег

преди 2 години

До Анонимен 1___Най-добре е да не се развеждат, прав/а сте !!!___Но дано не Ви се случи такъв живот да нямате друг избор !___Добре е при такива проблеми да има реална и ефективна помощ за решаване на семейните проблеми , а не пожелателна !!!

2

ДДРОнег

преди 2 години

Досега беше ясно, на жената й дават родителските права, с които тя изнудва и изолира бащата !!!___Но страдат децата ... :( ... Дано се прекрати тази порочна практика, защото децата имат нужда от ДВАМАТА СИ РОДИТЕЛИ !!!_И не са малко случаите, когато децата избират след време да живеят с абащата, а не с майката !!!

1

Анонимен

преди 2 години

Да не се развеждат.