12

малката

преди 2 години

Северна Корея е малката Русия- двете са въоражени до зъби, но озъбени от глад.

11

Анонимен

преди 2 години

Има нещо патологично в тези народи... и руския и северно корейския - само ракети и военщини.

10

Анонимен

преди 2 години

"Миротворци", като путлеряците.

9

Анонимен

преди 2 години

И ядрен удар по Япония и Южна Корея догодина.

8

vlady

преди 2 години

Браво на уникалната средновековна феодална монархия с теократични елементи на династията Ким, достоен наследник на Чингиз Хан, Тамерлан, Сукатай и т.н. азиатски владетели от средновековието. Добре би било с Южна Корея да се обединят в единна силна феодална монархия.

7

Анонимен

преди 2 години

До до 1 Първо си неграмотен! Винаги ,,не,, се пише отделно от глагола! И второ ако някой мисли, че ,,тия железа,, не работят - ми нека да пробва и ще разбере! Ама няма да е като да бомбиш Белград, атака на Сомалия или Панама!!!

6

varg

преди 2 години

Сащ треперят.Да живее комунизма.

5

Анонимен

преди 2 години

Значи обикновения севернокореец пак на диета!

4

до 1

преди 2 години

Всъщност, Ким предизвиква само присмех. Тия железа на въглища е ясно че неработят. А само дълбоко ограничени хора се радват, но никога не биха заживяли в тая мъка при Ким. Пък и пи Сорос на хранилка не е лошо, дава по 3к Евракис за българия, а при събития ходиш в скъпи хотели олйнклузив. Докато гледам полезните идeoти безплатно се кланяте на Ким докато въртите таксито за 1к левчета на месец.

3

Да припомним

преди 2 години

Посолствата на 12 държави в Северна Корея спряха работа, а целият чуждестранен персонал на международните хуманитарни организации напусна страната поради сложната обстановка, включително недостига на стоки и лекарства. Това съобщи посолството на Русия в Пхенян, цитирано от световните агенции."Човек може да разбере онези, които напускат севернокорейската столица - далеч не всеки може да издържи безпрецедентно строгите тотални ограничения, крайно острия дефицит на необходими стоки, включително лекарства, липсата на възможности за решаване на проблеми със здравето", пише в изявление на посолств

2

Анонимен

преди 2 години

Ей ги тия са с Русия, пасат трева и правят ракети

1

Анонимен

преди 2 години

Сърби го перчема.