45

А ЕС какво върши?

преди 2 години

Европейският съюз може да бъде посредник за сключване на мир защото има какво да предложи и на Русия и на Украйна. За Русия ЕС е голям търговски партньор, а Украйна иска да стане член на ЕС. Вместо това ЕС изпраща оръжия на Украйна. Защо? За да продължава войната и да има още жертви и разрушения. Как да навредим максимално на Русия без да навредим на себе си. Това им е голямата дилема. А не се получава така. Рано или късно избирателите ще им потърсят сметка за това, че плащат са русофобството им

44

Нищо ново

преди 2 години

Изнасяме оръжие, в това никой не се съмнява. Но не изнасяме оръжие за Украйна. Това, че оръжието, изнесено за Полша заминава от там за Украйна е на отговорността на поляците. И те, и политиците от ЕС и САЩ са готови да воюват за собствените си интереси до поледният украинец. А в наш интерес е войната да приключи колкото се може по-скоро.

43

Анонимен

преди 2 години

За гербавите няма значение дали изнасяме,важното е целия свят да разбере,че изнасяме оръжие за Украйна,особено Путин.Да ги питам,ако утре ни тресне джуджето,ще имат ли време да се скрият или избягат?

42

перко

преди 2 години

Къде е г-жа Лъжа да направи опровржение и да каже; Бойко лъже.

41

Мари Тере™

преди 2 години

Света Дево от Гвадалупе, пази България от ГЕРБ и БСП! Амин!

40

БХК

преди 2 години

Според Ню Йорк Таймс яко изнасяме. През ужди фирми, но си изнасяме яко. Дали в таймс не са по-наясно он напите псевдо медии?

39

По време

преди 2 години

На война,най-много се печели от продажбата на оръжие.Вие какво искате,да изнасяме захарен памук ли?

38

Просто казвам

преди 2 години

Тук ГЕРБ се оказват на руска страна. Докато БСП иска да скрие реалността за да не настройва руснаците против нас, ГЕРБ и Бойко Борисов открито предателстват, изнасяйки поверителна информация. С това те настройват Русия против България и БСП. Б.Б се проявява като прикрит руски агент(какъвто е бил винаги впрочем).

37

Анонимен

преди 2 години

Дори и да изнасяме до сега за това не се говореше. Сега избухна някакъв скандал, за да може официално света да разбере, че това се случва.

36

Анонимен

преди 2 години

БСП и Слаби ИЗНАСЯТ БЪЛГАРИЯ!!

35

Анонимен

преди 2 години

Абсурден народ с абсурдни партии.ГЕРБ защо са недоволни? Каква е логиката да бъдат недоволни в този случай? БСП е ясно,че са Продажни Путинисти и са същите като ГЕРБ.Колото се може повече да се открадне ,толкова е по-добре.

34

Анонимен

преди 2 години

И вълкът сит, и агнето цяло. Само ГЕРБ са гладни и недоволни. Искат да ни набутат във война. И България продава, и Украйна получава. Герберските путински агенти не са доволни. Искат България да воюва с Русия.

33

Анонимен

преди 2 години

Ха ха ха ,на кака *** митрофанова ще и спре кранчето

32

Анонимен

преди 2 години

В 2016 г. при ГЕРБ 4700 тона оръжия, включително картечници, ракетни установки, РПГ-та, патрони, миномети, гранати, ракети и други експлозиви са доставени от България във военни обекти на Сирия, Йордания и Турция. от България е отплавал и американски кораб с 1700 тона от същите оръжия за пристанище в Саудитцка Арабия.

31

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ са предатели и руски агенти и шпиони в България. Разкриват военните тайни на България. Да ги прогоним в Русия. Предатели и шпиони на Путин.

30

антигерб

преди 2 години

България продава на американски и полски фирми. После американските и полските фирми продават примерно на китайски фирми за двойна печлаба. И китайските фирми продават накрая на Русия и Путин. България няма как да контролира. ЕС и НАТО трябва прости да забранят доставка на всички оръжия от ЕС и НАТО към фирми, за да не попадне в Русия.

29

Супер снимка

преди 2 години

На снимка го докарва, само да не проговаря и всичко ще е окей.

28

Благ Гербаджия

преди 2 години

Севда като картинка го е направила, браво. Благ, благ, да откРъшиш от него бахахахахха

27

Ицо Гаджев

преди 2 години

"Аз имам више образование! Имам книга на бизнесмена! Пиии там! КОЙЙЙ ЩЕ МИ ДАДЕ ПАРРРИИИИИИИИИИ???!??!??!?!?!??!"

26

Еее

преди 2 години

Като вида ГЕРБ-аджия и веднага започвам да гледам какво се опитва да излъже (отново)