1119

Алооо

преди 2 години

Мислех,че след боко не може да стане по-зле, ама на не познах... Направо не мога да повярвам. Тия бал а мурници не можаха да евакуират 2 месеца една шепа хора, а тръгнали да събират пари за оръжие от най-бедната държава в ЕС и сигурно в челните места в света, хората едвам бутат месеца с тия смешни заплати и пенсии... Ние хората събираме пари и капачки да помагаме тоя даже не знам как да го нарека харчи милиарди с лека ръка... Нямам думи просто... Пълна пародия на държава сме ...

1118

Анонимен

преди 2 години

Депутатите да дарят своите заплати за една година!!!

1117

Анонимен

преди 2 години

Само в България ,войната в Украйна се използва за разчистване на сметки между българските политически партии.

1116

Анонимен

преди 2 години

И, като чета на Гугленка поредната изцепка, че другите се държали като детска градина, а те поели огромна отговорност и негативи, си мисля, че истинската детска градина - Киро и Гугленка, както си играят в пясъчника, като дойде на единия някаква "умна" мИсла, бързат да я огласят, щото си мислят, че са гениални. И, като не им я харесат другите, естествено следва реакция кой крив и кой прав. Само дето сълзи и сополи не текат.

1115

и сега

преди 2 години

Путин като се обедини с Ким Чен Ун и Хаменей и ще се усмихнете хубаво! То и без това края но тоя свят се вижда ама вие съвсем ще го съкратите срока!

1114

1

преди 2 години

Стига простотии бе "ТАТЕ"..порасни и се научи да "правиш деца"...аман от смотанняци като тебе в управлението на тая скаппана държава ден след ден години след години ...и сега ти ....ден след ден изумяваш с меки кости и откровенна простотия...

1113

Анонимен

преди 2 години

Как може на унгарският външен министър Петер Сиярто да му стиска да привика украинската посланичка заради нейни обидни изказвания, да и заяви, че е длъжна да уважавае волята на унгарският народ да не изпраща оръжие в Украйна. И че главна задача на унгарското правителство е сигурността на Унгария и нейния народ. Достатъчно хуманна помощ на бежанци оказват. А нашата само мрънкЯ докато Кулеба беше тук, а и май много-много не я броиха за бройка. Как успяват хората да избират когото трябва, а ние не?

1112

Анонимен

преди 2 години

ВЪВ ВЕЛИКИТЕ СИЛИ ИЗНОСИТЕЛКИ НА ОРЪЖИЕ ВИЛНЕЕ НАЙ-ДИВАТА ПРЕСТЪПНОСТ НА ЕДИНИЦА КВОТА НАСЕЛЕНИЕ - ЕТО ДО КАКВО ДОСТИГАТ С ТЪРГОВИЯТА НА СМЪРТ. сащ, англия, русия ТОВА СА ДЪРЖАВИ С НАЙ-ВИСОКА ПРЕСТЪПНОСТ.

1111

Край

преди 2 години

Страшен ход Кире е сега ще се преброят фанатичните русофоби-американофили. Лошото е че Паси, Инджев, Плавнелиев и Поптодоорва не са на заплата - те са на плювня. Плюнат по Русия - транш. Плюнат по православието - транш. По кирилицата - премия. И сега не знаят какво да дарят. Пасито пък въобще не знае каква е тая дума "дарят".

1110

Анонимен

преди 2 години

СЕГА СИ ОБЯСНЯВАМ ЗАЩО БЪЛГАРСКИТЕ ПРЕЗИДЕНТИ НАПРИМЕР СА НАЙ-ЧЕСТО ГУБЕЩИТЕ ДЕЦАТА СИ ОТ САМОГА БОГА, ЗАЩОТО СА ВЪРХОВНИ КОМАНДВАЩИ И СИГУРНО СА ПО ТАКИВА ДАРЕНИЯ НА СМЪРТ...ПОЛИТИЦИТЕ ОЗЛОБИХА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ГО ПРАВЯТ КОВАРЕН ЗЛОБЕН, АЛЧЕН, ЗАВИСТЛИВ АБЕ ПО СЕДЕМТЕ СМЪРТНИ ГРЯХА... ПРАВЯТ ГО ПО СВОЙ ОБРАЗ И ЗЛОВЕЩО ПОДОБИЕ.

1109

Анонимен

преди 2 години

От години нашият прехвален военопромишлен комплекс се състезава с великите сили и изнася евтино но смъртоносно оръжие в Третия свят. Всяка година от родно оръжие загиват неизвестен брой хора... Мисля, че не е зор България и българският народ да си навличаме още и още лоша карма, доказано е, че страните, които въоръжават воюващите не допринасят за мира а за ескалацията на конфликтите и взаимното озлобление. Защо не помогнем и на Ирак нападнат от озверелия ЗА ДЕСЕТИ ПЪТ нАШ ЗЛО- съсед ТУРЦИЯ?

1108

Дарител

преди 2 години

Дарявам 240 български депутата безвъзмезно на първи транш! После очаквайте поне още толкова прокурори и съдии. Това при условие да не ни ги връщат!!! От все сърце!

1107

СРАМ И ПОЗОР Е КИРО

преди 2 години

Киро, ти знаеш ли колко много български деца имат нужда от финансова помощ за лечението и оцеляването си, въпреки че родителите им са социално осигурени и работят??!?! Отварял ли си някога сайт за дарения за български деца!?!? Колко заплати ти като физическо лице си дарил за българските деца, а също и чрез фирмата си, оперираща основно в САЩ и Канада?!??! Ти си наш премиер и като такъв НЯМАШ право на свое лично мнение!!! Цитирам твоята логика, която ползва за да отстраниш генерал Янев, понеже не

1106

Анонимен

преди 2 години

А бе тоя нашия наистина е *** още малко му остана и си заминава за канада

1105

ДЕСЯТЪК

преди 2 години

Има древно правило за даване на ДЕСЯТЪК, но само за Чисти и БОЖЕСТВЕНИ каузи. Кирил П. дарения за оръжие ще ми събира!

1104

Ековек

преди 2 години

Искрата на войната подпали и Молдова .Путин иска да ограничи достъпа на НАТО до Черно море В това море има много енергийни ресурси,но всички които ги разработваха в България бяха убити (директора на БАН Варна беше убит няколко месеца след успешен добив на газ от сероводородния слой). А ако искат да минават от Босфора ще се чуства застрашена и ще използва атомно оръжиие на момента....

1103

БЕЗУМИЕ?

преди 2 години

Да давам ПАРИ ЗА ОРЪЖИЕ?!? Това се нарича БЕЗУМИЕ!

1102

анонимен

преди 2 години

такива ИТИ не е имало

1101

Мисъндърстендинг

преди 2 години

Тоя Киро е мега ръб, в документа който е постнал пише пари за медицинска и логистична подкрепа-нали хората са тактични. А нашия Киро вика за боеприпаси хахахаха .

1100

Кокъла

преди 2 години

В коя офшорка да пратя парите, или тука за истински дарения иде реч ,че немоа се свържа с тебе в Киев?