136

taschunka witko

преди 2 години

Натовските мишоци ще ги изпукат в подземията на Азовсталь.Там се крият натовски наемници и това е краят им.

135

Анонимен

преди 2 години

Незнам за Дойче Веле, ама старите гастарабайтери в ГФР кават, сега е Немачка, по рано беше Имачка. Бандерина ги окраде.

134

Евакуация по

преди 2 години

Окраински - разстрел в гърба!

133

Срам и позор

преди 2 години

Путинчов владимир презобен с наркотици започна най мръсната война срещу православната охрана на Европа .. ОКървавянето на милиони наши братя и сестри в Украйна цели МАКСИМАЛНИ САНКЦИИ СРЕЩУ НАродите живеещи в руската федерация и Беларусия..ПУтинчов обезпечи възможност на враговете на Русия да ограбят трилиони живи долари,евра и задграничните сметки. НА практика огромните реки от газ и нефт изнесени на Запад са продадени БЕЗ ПАРИ>>>

132

СРам и позор

преди 2 години

ТОВА НЕ СА РУСНАЦИ..НИТО ЛАВРОВ ,Песков,Захарова МИшустин са Руснаци това са останки от особвнно опасни племенни групи. ЗА Владимир ПУТИНЧОВ се твърди че е ПСЕВДО ЕВРЕИН..Плаща с ограбени милиарди от руския народ на мюсулмани наемници да убиват и разрушават най руската славянска република Украйна..

131

Martin Bormann

преди 2 години

10 минути е цяла вечност.... Янките отправят подобна заплаха 20 минути след като са взривили бомбата :))))

130

До 155

преди 2 години

Е, как не вярваш на ДенизЪ Джамбо от ФаТки! Тоя индивид се старае 24/7 с пр0пагандни п***сквили да ни внуши неговата истина, с къртовски труд и пот заработва 30-те сребърника, подложния дЖурналист, платен от Козяк! Заслужава Пулицър за "обективна дЖурналистика" :D Не помня вече колко пъти ми изтри коментарите и три пъти ме банна, заради това, че не се съгласих със зеления ф***шистикат и експеримент***лките, както и с "правилната политика" на Кики Гриндера и Боко Тиквата

129

Тоя пасквил от

преди 2 години

DW=WC ли е? Личи си пр0пагандния стил от километри и лъха на подправени съчувствие и едва прикрита омраза. Е, нищо, все още може да мислим с главите си и да търсим всички гледни точки, преди да вярваме на дойче проп-машинен :)

128

Евакуация по руски

преди 2 години

14 моряци живи и здрави на летище Варна. Не вярвам на нито една от страните защото по времем на война има яка пропоганда. Но крайно време е няшите *** да се вземат в ръце и да ни предоставят обективна информация. Да ама там където играе пара няма обективност.

127

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са сведени до ниво животни от режима на Путин. Всички който са русофили нека го подкрепят като отидат за инфилтрация в палатките и после бегом в далечния изток.

126

Анонимен

преди 2 години

Само да попитам. Защо нашите моряци са избрали да се евакуират през ДНР и Русия , а не през Украйна? Нали "фашизираните"руснаци вършели тези ужасии? Наш моряк евакуирал се преди това през Украйна по Нова, ако не се лъжа разказа за перипетите на евакуацията си през Украйма. На един от украинските постове му казали, че ако е бил руснак или беларус е щяло да изчезне. Та толкова за откритите масови гробове и трупове с бели ленти.

125

Анонимен

преди 2 години

А нещо за разказите на жителите на Мариупол, че украинските военни са стреляли по цивилни които се опитват да се евакуират?!?!

124

Анонимен

преди 2 години

ѝ дали не преписват методите на азовците на руснаците? Хората са емоционални и приемат такива новини за чиста монета, приемат ги без да търсят доказателства.

123

Анонимен

преди 2 години

Като прочетох "Дойче веле" и спрях да чета повече. Това, дето прочетох преди да стигна до източника на информация преди месец бе информация за действията на азовци. Дойчето просто са подменили действащото лице. Дойчето ще показат ли пленения рускои офицер танкист с тиксото през очите? Или как прострелват в краката пелнени руски войници с вързани ръце? Как от телефона на убит руски войник се обаждат на майка му и й казват със злорадство, че от него е останал само дамски полов орган?

122

Счетоводител

преди 2 години

Убийци ! Мародери ! Агресори ! *** като най-кръвожадните животни! Отвратителни са посланиците на " руския мир " ! Това,което правят с украинците си е чиста гавра,каквато само хитлеровите пълчища извършваха на територията на Русия ,Украйна,Полша... Най-после руснаците си показаха уродливата завоиевателна политика в действие ! *** !Да но да изстрадат всички теглила на украинците в троен размер !!! Анатема !!!

121

ДДРОнег

преди 2 години

Болшевици, сър, не са мръднали от сто години насам ... :(

120

808

преди 2 години

Не четя и не вярвам на Дойче зеле и Дениз Джамбазов от Факти.

119

Алооо

преди 2 години

То нашите моряци казаха кой ги е спасил(не е нашето смешно правителство), вярно не се понрави на много хора, ама това е истината.Нашето смешно правителство една шепа хора не може да евакуира. За тия т ъ п о тии,, един ден ще излезе истината и ще видим кой прав и кой крив. От 2014- 02.2022 колко цивилни са загинали в Украйна, някой може ли да каже и от кого да убити? Може да се каже, ама не е удобно в ситуацията.

118

Слава на Кокайна

преди 2 години

До Слава на Украйна

117

Слава на Украйна

преди 2 години

И цялата руска сг...н в Сибир !