83

Анонимен

преди 2 години

До 76 Да ПО С Е РКО До иван вазов Русия можеше да бъде велика държава, но се управлява от алчна и жадна за власт върхушка! Едни тънат в лукс и богатства, а други са още на външен кло.зет! Корупцията и престъпността също оказват голямо влияние. . . . . . . . . . . . . . . . . А как е в България? Сам потънал в екскременти, но сочи другите в блатото! Разбирам в Булгария да беше по друго, а то същото, че и по лошо!

82

Анонимен

преди 2 години

До 76 Да *** До иван вазов Русия можеше да бъде велика държава, но се управлява от алчна и жадна за власт върхушка! Едни тънат в лукс и богатства, а други са още на външен кло.зет! Корупцията и престъпността също оказват голямо влияние. . . . . . . . . . . . . . . . . А как е в България? Сам потънал в екскременти, но сочи другите в блатото! Разбирам в Булгария да беше по друго, а то същото, че и по лошо!

81

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Хахаха рубли като вестници скоро :) Видяхме го през 1989-та :П.... Сега втора част :)

80

Анонимен

преди 2 години

Не, не е възможно! А ако (случайно) ЕС наложи ембарго на руския газ и нефт (както искат янките) - това ще е краят на ЕС (както искат янките)!

79

Глух Пор

преди 2 години

До ГОЧО- Не ти издържа тезата. Байдън направи така че САЩ да не е най-големия износител на горива, както направи Тръмп. По скоро биг-тех чрез зелените сделки, иска да направи пари от измислени "заместители", каквото и да коства това на народите в ЕС и САЩ. Дори да тръгнат боси и само с маски. И разбира се в комбинация със Китай.

78

ГОЧО

преди 2 години

Не е възможно и то се вижда щели да се освободят от енергийната зависимост на Русия!! Да не би да имате нефт и газ!? Целта на всичко което се случва от години е светът да изпадне в зависимост от Америка, енергийна, търговска и всякаква друга! Затова са тия войни, вируси и санкции! Русия продава няколко пъти по евтино от Америка и има от всичко което се нуждае една икономика! Затова искат да я унищожат! Сега тия платени харвардски *** ще ни вкарат във война Америка ще избяга а ние не!

77

Глух Пор

преди 2 години

"Възможно ли е САЩ и ЕС да ограничат приходите на Русия от петрол?"--- Дали възможно , не знам. Но виждам че след 2 години ковид мурафети, продължават да съсипват народите по света. Сигурно вече са приготвили и следващия мурафет след като свърши войната. Както техния Месия рече: "Накрая няма да притежавате нищо и ще сте доволни"И няма да мирясат до тогава. Освен ако не им биете шута. И не ние да напускаме ЕС и НАТО - а те да бъдат изритани.

76

сливи за смет

преди 2 години

Колективният запад се опитва да ограничи приходите на Русия от петрол, но среща основателна и мощна съпротива от страна на РФ. Към 26.04 вече ясно се очертава реалността, че доходите на Русия от нефт за април, съществено ще надхвърлят предшестващите показатели. Курсът на рублата също е превъзходен - 73,36 р за $ и 77,47 р за 1 ойро.

75

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

преди 2 години

Може ли някой да ми каже-има ли поне една българска медия ,от която човек може да научи истината?Аз вече загубих надежда!Човек трябва да прочете руската преса!

74

Анонимен

преди 2 години

Възможно е. Ако спрат да ходят до тоалетната с колите си. Но едва ли ще могат. Все-пак, пожелавам им успех.

73

0

преди 2 години

Всичко е възможно. Въпроса е колко ще ни струва? И дали ще можем да си го позволим?

72

Разбира се че е

преди 2 години

възможно, и те ще се откажат от рушкиПетрол. Империята на злото трябва да се задуши веднъж завинаги.

71

Алекс

преди 2 години

САЩ фалираха СССР чрез манипулации на петролния пазар.СССР беше несравнимо по-мощна държава от Русия.Логиката сочи,че фалитът на Русия е неизбежен.

70

Анонимен

преди 2 години

САЩ твърдо работят за отслабвана на ЕС, но не пресмятат какво ще стане при един разпад на ЕС. За момента те смятат, че това им е една от най-евтините войни, като дават по 5 милиона на правителство, а всяко правителство отделя по 500 милиона за Украйна, е това върви до време, защото в цяла ЕВропа националистическите формации набират сила, и наесен масата ще е втасала за смяна на статуквото и след една ледена и гладна зима, нищо чудно да видим и разпада на ЕС...

69

Анонимен

преди 2 години

Спирайте всичко руско ще ходим пеша ако трябва но стига сме хранили тая война не искам в тези убийства да сме съучастници

68

Да

преди 2 години

До иван вазов Русия можеше да бъде велика държава, но се управлява от алчна и жадна за власт върхушка! Едни тънат в лукс и богатства, а други са още на външен кло.зет! Корупцията и престъпността също оказват голямо влияние. Сега, предполагам, че изпращат на война момчета от по- бедни райони и семейства. Когато хорицата отидат да попитат за синовете си, просто държавната машина ще ги смачка!

67

Анонимен

преди 2 години

До Истукан който не иска да му скачат горивата тройно може да отиде да живее във велика Русия, за да му е евтино и да си живее царски.

66

Възможно е!

преди 2 години

Да ограничат парите ,които остават в джоба ми след заплата ,ето това е възможно! Да cepa връз тях!

65

Анонимен

преди 2 години

Не само възможно - желателно и ще стане!

64

Анонимен

преди 2 години

Русия до няколко месеца ще стане световен просяк номер едно. Нинова и партията и да започнат още от сега да събират хуманитарна помощ за братята си руснаци. Така БСП и Нинова като първи събирачи на помощи за русия в света много ще впечатлят руските си началници и най-накрая велика русия може да им обърне внимание като най-вярното русофилско куче във Вселената. Костадинов тогава ще умре от завист че той ще остане на втори план в класацията за най-предан русофил.