183

Паню Баирски

преди 2 години

Ние ако изнасяме, на тебе ли ще кажем, *** мисирко!

182

Анонимен

преди 2 години

Когато някой политик (особено ***) ви заговори, гледайте от къде изгрява слънцето. България изнася оръжие чрез американската фирма Ultra Defense Corporation. Самолетите С-17 на ВВС разтоварват зелените кашони в Полша, и оттам товарят директно за Украйна. А в същото време военния износ е утроен, след началото на войната. Сега, винаги остава възможността в тези кашони да има примерно вафли или шоколади. Вие сами си преценете.

181

иво

преди 2 години

ТАА Е НЕАДЕКВАТНА ОТВСЯКЪДЕ ! ПАЛЕЦ НА ДОЛУ НА АРЕНАТА !!!

180

Паню Баирски

преди 2 години

Да се маха тая миризлива нещастна мисирка - страшна непростима грешка, че я допуснаха в управлението!

179

Алекс

преди 2 години

Много е жалко,че имаме вицепремиер,който е путински слуга.Може би се налагат предсрочни избори и изхвърляне на пропутинската БСП от управлението на България.

178

Мен

преди 2 години

До кога ще търпим тая отв.рати.телна бо.хча избрана с гласовете на изкукали дърти пенсии да определя дневният ред на страната.

177

Анонимен

преди 2 години

Ами хайде,Нинова,вдигни доходите,намали цените,намали бедността ! Нали си ВИЦЕПРЕМИЕР и МИНИСТЪР на икономиката ! До сега от теб се чуват само лъжи и празни приказки! НО: НИКОЙ НЕ ТИ ВЯРВА,НИНОВА ! И НИКОГА не сме ти вярвали ! Важното е,че си се наместила здраво на ПРЕМИЕРСКИЯ и МИНИСТЕРСКИЯ СТОЛ !

176

Анонимен

преди 2 години

"Как пък една дума не ви се откъсна за цени, инфлация, доходи, бедност, данъци, акцизи. Загрижили се за световния ред, без грам грижа за собствения си народ.", завършва Нинова--Щото пък на нея й се откъсна!О,пардон-при нея такива лъжи колкото щеш!Особено предизборно!То бяхме залети с олио на 2.50 лв, то борене на спекула,то проверки на складове и търговци...и до тук-НИЩО! В Метро олио на 6,50,във Фантастико под 5.00 лв.няма, хляба-2,40...а уж имахме много слънчоглед и пшеница!ЗАЩО?..НИНОВА=ЛЪЖА

175

Георги ДимИтров

преди 2 години

Ти си позор за БСП, БКП, БЪЛГАРИЯ, РУСИЯ И ЗА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ!

174

Анонимен

преди 2 години

На всички е ясно, че изнасяме много оръжие, през трети страни. Дали за Украйна, дали за Русия не знам. Въпросът е: Къде са милиардите от продажба на оръжие? Влиза ли част от тези пари в бюджета, или всичко е в джобовете на наши олигарси и управляващи политици??????? Защо тези пари не се ползват за намаляване на инфлацията? Дали Курнила лъже за да може кокоро да твърди, че пари няма???????????????????? ОСТАВКА!!!!!

173

До Златка

преди 2 години

Още по-интересно е, че в университета, в който е учил синът й, няма стипендии. И тук възниква въпросът - как бедната социалистка и съпругът й чиновник в Лукойл (!, не къде да е!) са го издържали - такси+квартири, храна и т.н. Между другото казват, че момчето е много умно, а и никой не си избира родителите. Но тази женица дразни с извънмерното си лицемерие, а днешната ситуация показа, че партията й не е мръднала и милиметър в мисленето си. То поне Русия да вървеше възходящо, а тя рие калта.

172

аа

преди 2 години

Тая как лъже Само русофилите и вярват защото са зомбирани

171

IQ 3.14

преди 2 години

а корабите ни в мариупол са били натоварени с паприкаш, кьопоолу и кисели краставици за освободителите.

170

Анонимен

преди 2 години

Я, г-жа Лъжа се изказа....естествено лъже, тя не може да живее без да лъже и краде. Нинова, защо като подкрепяш русия и путин не изпратиш сина си да се бие за русия???? А, ти защо не се изнесеш да живееш в расия??? Де, гиди лъжлива и крадлива гювендио, и на Великден не пропусна да излъжеш!

169

Златка

преди 2 години

До Тьотка ИмпексоваНаистина интересен е факта, че сина и живее и учи в САЩ. А майка му беше показала данъчна декларация за 5 хиляди лева или копейки беше, вече не помня точно :)))))) тя бедна комунистка ще излезе , а издържа син в САЩ

168

Анонимен

преди 2 години

Аз, вярвам на този koмyнист.

167

Тьотка Импексова

преди 2 години

В българския синонимен речник за лицемерие трябва да бъде вписано името Корналия Нинова - Импексова. Докато синчето "гни" години наред в един от най-престижните американски университети, а към момента "гние" в САЩ с годишна заплата милион долара, маминка тика България към московското блато. Ами застани, м_а, като европейски социалист пред хората и кажи истината - Русия нападна Украйна. Кажи, че Русия е диктатура, а България като демократична страна ще помага на жертвата да запази своята свобода

166

Златка

преди 2 години

Корнелиоууууу отивай в Украйна да видиш твойте господари какъв мир са сътворили там! България подкрепя Украйна, а не изгнилата комунистическа раша и тавариш мутрафонска

165

гнусма червена

преди 2 години

кукувица! Тази нанася непоправими вреди на България! Някой трябва да информира Посолството на САЩ. че синът на тази кремълска *** работи в САЩ и би представлявал проблем за сигурността на институцията,която му плаща заплатата. Ще стане интересно поведението на мама комунето!

164

Анонимен

преди 2 години

Сега Кирчо като събере пари и ще могат урките да си купят официално оръжия от нас.