225

Анонимен

преди 2 години

Как си представяш армията на 140 млн. Русия срещу тази на 37 млн. Украйна и едната с няколко хиляди ядрени заряди срещу нула такива на Украйна? Целта на САЩ и НАТО е обезкървяване на Русия и сетне лесна война срещу нея, но въпреки че президент Бай Дън е Деменция има военни,които знаят, че Китай няма да пропусне ситуацията САЩ срещу Русия, за да се намеси срещу беззащитната тогава Америка.Представяте ли си 1,5 милиарда много добре въоръжена държава срещу 300 млн. кравари?Затова САЩ засега мълчи

224

Срам и позор

преди 2 години

Водещи наглата война против Русия,БЕларусия и Украйна от САЩ са недоволни че не са доставени ан Украйна супер модерни оръжия.. ПРИмерно те чакаха да се ликвидира цялата бронетанкова съветска техника навлязла в Украйна по тхяна заповед предадена до ПУТИНЧОВ.. Вместо това напомпани с американски спец наркотици и микро импланти ползващи относително стара руска техника показват как убиват хиляди славянски православни Войни в украински танкове и БМП..

223

Анонимен

преди 2 години

има само един Остин, и той се преструваше по-добре на ринга от теб

222

джо

преди 2 години

Те Украинците ще "побеждават" докато Руснаците стигнат до границата с ЕС и молдова. Даже и след това.....

221

Анонимен

преди 2 години

Само си пишем глупости и се караме , заради чужди проблеми. Аз обичам България и не ми пука за Русия и Украйна! Мир на всички!

220

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че Русия изгуби войната. Останали са няколко групи от по 10 - 20 хиляди руски войници, които в следващите два, три дни ще бъдат пленени или ще се предадат... От 27.02 чета и слушам как утре руснаците ще се предадат, ще клекнат.. милиарди пари се бутат в конфликта. А у нас украински бежанци станаха трафиканти на бежанци от Афганистан - понеже не ги спират КАТ и МВР бизнеса цъфти. И дарете по една заплата, щото ще ви я вземат принудително. Честито!

219

превзеха ли цеха за

преди 2 години

винкел, или имат нужда от още няколко месеца монголоидните рушкиФашизоиди.

218

др0гаре плоскоземи

преди 2 години

1 Russian Ruble equals0.013 United States Dollar.....вансеремУс.

217

Христо

преди 2 години

Аидееее Украйна ще е пред Москва...ще им се на натовците ,толкова милиарди наляха в тая Украйна а то пък взеха руснаците ,че я запукаха .....и ще я опухат няма майтап .

216

Алекс

преди 2 години

Само зомбираните пропутински слуги с промити мозъци не виждат,че Русия вече загуби войната.Когато целият свят е против теб,няма начин да спечелиш.

215

Анонимен

преди 2 години

Искаме да видим Русия отслабена до такава степен, че да не може повече да прави неща като нашествието в Украйна . . . . . . . . . . . Ето тоеа е, което искат, разпарчетосана Русия и находищата под контрол на Щатите! България и така и онака нищи няма да получи, но при всички положения ще отнесе нещо, защото е близо до събитията! Но българските слабоумници или по точно умствено скопени парламентаристи дишат бързо от възбуда да ни въвлечат! Във всички случаи ще бъде по безболезния край на тази държ

214

Банка Антинари

преди 2 години

До Анонимен 7"Доларът продължава да пада спрямо рублата. Факт."Смях! С един клик се вижда, че доларът не е бил толкова скъп от много години насам. ФАКТ!И, я *** да си обмениш тъпите рубли за долари да те видим, хехе.Ще си тикате копейките там дето слънце не огрява.

213

Анонимен

преди 2 години

Тези ..ди не спират да залъгват зиленския... И така до последния украинец.

212

Анонимен

преди 2 години

Ако така продължава снабдяването на украинците с модерно оръжие, накрая руснаците ще хвърлят атомни бомби. Американците го знаят много добре, но нали те са далече. Да му мислят европейците.

211

Анонимен

преди 2 години

Аман от фалшиви новини Русия губи войната Украйна може да спечели явно е време да спрете с тежките наркотициии.

210

52

преди 2 години

Коя война губят руснаците? До края на лятото Украйна ще е превзета, а хунтата ще е търтила да бяга.

209

ПроСоТо

преди 2 години

даааа,"АКО"...Нещо като :-"АКО беше баба мъжка,щеше да има на корема дръжка"..

208

Анонимен

преди 2 години

Да Остин а ние ще победим Китай

207

Абата

преди 2 години

Тоя па *** кво му разбира главата?

206

Анонимен

преди 2 години

Русия ще бъде унищожена икономически, ако не свали кремълския пcиxoпат и не тръгне по демократичен път...