39

Наблюдател

преди 2 години

т.е. баницата е разделена вече и войната приключва?

38

Анонимен

преди 2 години

Един по-долу, на който сте му сложили много плюсчета обяснява, че в Германия убийците ги пращали на електрическия стол. Колко заблудени хора има на този свят. В ЕС никъде няма смъртно наказание. В Германия убийците получават много по-леки присъди отколкото в Бг. Разликата е, че там не можеш да си купиш оправдателна присъда. Хора, четете, не вярвайте на глуп_остите на разни коментиращи, които нямат елементарни познания за Германия например - като този с лелята, която печелела 5000 евро. хахаха

37

Анонимен

преди 2 години

"Моята леля работи като продавачка в супермаркет в Германия и взима 5000 хил. евро. заплата." - хахахах ... Живях 9 години в Германия. Такива заплати на продавачки в супермаркет не дават. Чисто ако взима 2000 евро трябва да се радва. Или ти или леля ти лъжете. Разберете се там кой дрънка глу_пости...

36

Анонимен

преди 2 години

Значи ще вземаме масква .

35

Докато ни управляват

преди 2 години

Някакви оберщрудели, все ще цокаме бибата.

34

Анонимен

преди 2 години

Аз пък познавам млад очен лекар, който работи в Германия и му плащат 15 хиляди евро. В България един млад лекар взима 900 лв. демек - 450 евро. За какво изобщо говорим?! Какво изобщо да го задържи един млад лекар в България?!

33

sss

преди 2 години

Това до някъде е добър знак.

32

До 39

преди 2 години

Леля ти е началник на супермаркет,за да взима тези пари.

31

Анонимен

преди 2 години

Моята леля работи като продавачка в супермаркет в Германия и взима 5000 хил. евро. заплата. В България продавачите в супермаркет до 1200 лв.

30

Донев

преди 2 години

Русуфилите са висша категория хора само че неграмотници,каквито и издънки да направят государят им Путин все е харашо,а че вече има съмнения че е американски агент все повече коментари има от анализатори,първата фаза беше разпада на СССР,сега предстой втората разпад на РФ,дори и руснаци ми се обадиха че Ванга го е предсказала а те много я тачат,прочетете статията,амирикански агент ли е Путин,има я интернет

29

Анонимен

преди 2 години

До Антифашист - Наистина не знам, защо хората в наши дни се обръщат към фашизма. ====== огледай първо себе си, ако се почитател на путин, който извършва фашистки действия, отговорът е *** и ти си такъв, пък се чудиш! Лицемерие ли е това и ли м а л о у м и е!

28

Щом сме демократи

преди 2 години

Демократи сме си и затова:ДА НА ОБРАТНИТЕ ХОРА В БЪЛГАРИЯ!!!

27

До 31

преди 2 години

Ние сме демократична държава и е твое право да симпатизираш на който пожелаеш! Зиг Хайл!

26

П.К.

преди 2 години

И, какво следва от това???

25

26 предлог

преди 2 години

Щом е толкова безопасно,защо от Западна Украйна и Киев продължават да идват"бежанки" ,на безплатен хотел и хранене по 3 пъти на ден?Туроператорите им имат реклами по всички медии и социални мрежи.

24

Анонимен

преди 2 години

Но в Германия правото е на първо място, тя е правова държава, силно се защитават човешките права, има социална справедливост. Те са силно чувствителни към убийства и оръжия, заради ВСВ. Дори на децата им забраняват да си играят с водни пистолети. И строго се наказват убийците там, на електрическия стол.

23

Мислех да си сменям ника, но се оказа че същият въздейства изключително положително върху русофилствУВащата молодьож шетаща из това пространство и затова го запазвам. LOL

22

Антифашист

преди 2 години

Наистина не знам, защо хората в наши дни се обръщат към фашизма. Няма нищо по-лошо от това. Западни ненормалници.

21

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТя Меркел е еврейка, бе, за какви Германии и говориш?

20

Анонимен

преди 2 години

След 90-та година, когато Хелмут Кол (единственият разумен лидер) обедини двете Германии - Източна и Западна, държавата се разцъфтя.